אודיסי xt32 כיול תקוע בשלב ראשון
חברים מערכת הכיול של אודיסי אונקיו קצת בעייתית לעומת הכיול של פיוניר למשל כי כרגע בשל תקלה מסויימת בטוויטר ברמקול השמאלי מערכת הכיול לא מצליחה להתקדם מעבר לשלב הראשוני שבו כתוב או retry או cancel אין next כמו בפיוניר למשל אלא אתה תקוע בשלב ראשון בלופ כל הזמן מנסה להתחיל מחדש מצביע על אותה תקלה error רמקול שמאלי פעם עוד הצליח לפצות להעלות level ולהתקדם לשלב הבא אך פה כרגע הוא תקוע וגם אני ....
תודה על התגובה הבעייה אח שהטוויטר לא כל כך תקין לכן מזוהה error לא יודע אם החלפה פלוס למינוס יעזור פה ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
למה מראש להתעקש להריץ כיול עם רמקול לא תקין?
תקן אותו\תחליף אותו, ואז תריץ כיול.
דווקא טוב שהכיול לא ממשיך כשהוא מזהה בעיה שלא מאפשרת לבצע כיול תקין למערכת.
תקן אותו\תחליף אותו, ואז תריץ כיול.
דווקא טוב שהכיול לא ממשיך כשהוא מזהה בעיה שלא מאפשרת לבצע כיול תקין למערכת.
אני לא יודע להגיב לזה במדוייק אבל עובדה שבאחת הפעמים מערכת הכיול כן הצליחה להתגבר על תקלת error העלית קצת level בערוץ הלא תקין ואז אפשר היה להמשיך בכיול ולמה זה חשוב?
כי אני תקוע על חצי כיול כלומר נשמע גרוע כי המערכת לא מזהה. במלואה את כל הפארמטרים לכן שומעים גרוע אלא אם כן אני שם direct למוסיקה לפחות אך רב ערוצי גרוע ביותר ועובדה בפיוניר לפחות מניסיוני נותן אפשרות next בכל מצב לדלג לשלב הבא
פה או retry או cancel לא מצליח לפתור הבעייה אלא חוזר עליה
לגבי החלפת טוויטר קצת בעייתי כי זה Klipsch CF 3 Twitter horn מאוד קשה להשגה ואגב היה בתיקון סלילים אצל דואק בחולון נאלצתי ליסוע אליו פעמיים לחולון יום אחרי יום ונשארתי עם טוויטר עדיין לא תקין ביד .....
כי אני תקוע על חצי כיול כלומר נשמע גרוע כי המערכת לא מזהה. במלואה את כל הפארמטרים לכן שומעים גרוע אלא אם כן אני שם direct למוסיקה לפחות אך רב ערוצי גרוע ביותר ועובדה בפיוניר לפחות מניסיוני נותן אפשרות next בכל מצב לדלג לשלב הבא
פה או retry או cancel לא מצליח לפתור הבעייה אלא חוזר עליה
לגבי החלפת טוויטר קצת בעייתי כי זה Klipsch CF 3 Twitter horn מאוד קשה להשגה ואגב היה בתיקון סלילים אצל דואק בחולון נאלצתי ליסוע אליו פעמיים לחולון יום אחרי יום ונשארתי עם טוויטר עדיין לא תקין ביד .....
ואף שולם על התיקון 600₪ אך הצליח להציל 40% ממנו ....לא כל אחד יודע ללפף סלילים כמו הטוויטר הזה
אשמח אם מישהו יוכל לתת קישור לטוויטר כזה