טלוויזיה לא נדלקת (oled 55 b7)

פורום מסכי OLED בחסות LG
gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

23/12/2022 10:59  
ChinggisKhan כתב:
B7 זה דגם ולא סדרת יצור. הפס יצור מייצרות כמויות גדולות כל פעם ממאגר חלקים ספציפי. ככל הנראה המסך שלך לא היה בסדרת יצור עם חלקים פגומים.
...
על פי הלינק ששיתף באדיבות, להלן:

https://www.lg.com/au/support/announcem ... 0421151201

המסך שלי נכלל - OLED65B7 שנת 2017.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #32 

אז אין שום בעיה, יכולת לתת לטכנאים להחליף את הספק במסך שלך שעובד, שעליו כביכול חל הריקול.
למרות שמה שקורה הוא שהריקול בד"כ חל על מוצרים מסדרות ייצור מסויימות, ז"א לא בהכרח שכל מוצר מדגם מסויים שירד מפס הייצור מכיל את הפגם בו הריקול אמור לטפל.
אם תקח לדוגמה את עולם הרכב, שגם שם יש לא מעט ריקולים, בהרבה מקרים לא מדובר בריקול שחל על כל הרכבים מדגם\שנתון מסויים, אלא על סדרת רכבים עם מספרי שלדי מסויימים.

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #33 

23/12/2022 12:31  
TheCoolest כתב:
אז אין שום בעיה, יכולת לתת לטכנאים להחליף את הספק במסך שלך שעובד, שעליו כביכול חל הריקול.
למרות שמה שקורה הוא שהריקול בד"כ חל על מוצרים מסדרות ייצור מסויימות, ז"א לא בהכרח שכל מוצר מדגם מסויים שירד מפס הייצור מכיל את הפגם בו הריקול אמור לטפל.
אם תקח לדוגמה את עולם הרכב, שגם שם יש לא מעט ריקולים, בהרבה מקרים לא מדובר בריקול שחל על כל הרכבים מדגם\שנתון מסויים, אלא על סדרת רכבים עם מספרי שלדי מסויימים.
...
לא רציתי להחליף סתם כי מגיע לי להחליף. אם הייתה בעיה אז כן, אבל אני לא מחפש סתם לתקן אם שום דבר לא שבור.
באמת שיש לי כוונות טובות, וכסף זה גם לא הבעיה. חשבתי באמת ובתמים שאו שיש גם ריקול על ה-55 או שאין אבל ח.י עושים פה ג׳סטה יוצאת מהכלל.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

לא, לא ! לא חשבת באמת וגם ממש לא בתמים !!!
שלחו לך כאן לינק שמתאר בדיוק את הדגמים הבעייתיים, וראית במפורש (וגם אמרו לך) שדגמי "55 לא בתמונה.
אבל בכל זאת, החלטת להתקשר ליבואן ולנסות לשגע אותו, כדי שיתקן לך משהו שלא מגיע לך.
וגם אחרי שאמרו לך שאין ריקול- שלחת להם מסמך שלא קשור לדגם שלך כלל.
כאן הצלחת לבלבל אותם ובטעות שלחו אליך טכנאים עם כרטיס שכמובן לא מתאים לדגם המקולקל שלך (הם הרי הביאו כרטיס שמתאים ל "65).
לבסוף הם הבינו שטעו/התבלבו (כמובן שעזרת להם מאוד כאן) ואז בצדק דרשו תשלום עבור תיקון שלא מגיע לך בחינם !!!

אתה מוציא שם רע ללקוחות שאולי באמת מגיע להם שירות.
אין לי שום דבר עם ח.י., אני לא מקבל מהם שום הטבות, אבל הם אולי היבואן האחרון שנשאר כאן שעדיין נותן שירות הוגן (למרות שהיו כאן מקרים ותלונות גם עליהם), אבל אתה פשוט בא ומקלקל ובגלל אנשים כמוך- כל השאר שבאמת מגיע להם שירות לא יזכו לקבל אותו !!!

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #35 

23/12/2022 13:06  
Arie10 כתב:
אין לי שום דבר עם ח.י., אני לא מקבל מהם שום הטבות,
...
אז עכשיו הכל ברור. אומרים שאם נותנים לאדם לדבר מספיק זמן, הוא בסוף מגלה לנו את האמת..

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

עלית עלי.
זהו, עכשיו יפטרו אותי ויקחו את כל האופציות.

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #37 

23/12/2022 13:35  
Arie10 כתב:
עלית עלי.
זהו, עכשיו יפטרו אותי ויקחו את כל האופציות.
...
אני מוכן לשלם על הביקור שלהם אם זה יעשה לך טוב ויוכיח לך שבאמת לא התכוונתי למה שאתה טוען שהתכוונתי. רק אם זה באמת יעשה לך טוב..

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #38 

אני חושב שהתלונות שלך לכיוון ח.י. פשוט לא במקום.
מישהו שם שלח אליך טכנאי שאמור לטפל בריקול עקב אי הבנה או בלבול, ובסוף התברר שלא מדובר בקריאת ריקול בכלל, ולכן אין לטכנאי את החלק המתאים.
ואז כשהנושא התברר החברה מוכנה לבצע תיקון בתשלום, מאחר והמסך כבר מחוץ לתקופת האחריות, מה שנשמע לי הגיוני.
אני לא מבין על התלונות כאן.

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #39 

23/12/2022 13:43  
TheCoolest כתב:
אני חושב שהתלונות שלך לכיוון ח.י. פשוט לא במקום.
מישהו שם שלח אליך טכנאי שאמור לטפל בריקול עקב אי הבנה או בלבול, ובסוף התברר שלא מדובר בקריאת ריקול בכלל, ולכן אין לטכנאי את החלק המתאים.
ואז כשהנושא התברר החברה מוכנה לבצע תיקון בתשלום, מאחר והמסך כבר מחוץ לתקופת האחריות, מה שנשמע לי הגיוני.
אני לא מבין על התלונות כאן.
...
למה גם אתה מעוות את הכוונות שלי? אף אחד לא בטענות. רק שיתפתי את הסיפור שהיה. היה קצר בתקשורת, היה היעדר מידע רלוונטי בחברה. וזהו. לא יותר מזה. למה אתה עושה מזה דרמה יותר ממה שאני עושה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #40 

אם כך, אז סבבה 👍

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”