עזרה / בחירת קונסולה לק"ב
-
Itaycohen2kk
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- שם מלא: איתי כהן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חברים מעוניין לרכוש ps5 או X box רציתי לדעת איזה מהם יתן לי שמיעה הקפית טובה יותר בתצורה של 5.1 והאם הם יכולים לשמש כמקור לראות סרטים בדולבי כמו לדוגמה הסטרימר של nvidia.
תודה
תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6037
- נתן תודות: 605 פעמים
- קיבל תודות: 978 פעמים
בתור אחד שיש לו את שניהם בבית - לשניהם יש סאונד היקפי מעולה, ובסוף... זה תלוי מאוד במשחק עצמו.
קונסולה כדאי לרכוש לפי כמות החברים שיש לך (אם אתה משחק ברשת הרבה) או לפי כמות המשחקים והמבצעים.
חד משמעית ה PS5 מנצח בכל הנוגע לכמות המשחקים וכמות המבצעים והמחירים של המשחקים.
יוצא שב XBOX אני משחק רק בבלעדיים שלו, ואין הרבה כאלו, ואילו ב PS5 אני משחק גם בבעדיים וגם במשחקים המשותפים לכל הפלטפורמות.
רק חשוב לזכור ליצור משתמש אמריקאי, זה הכי זול.
קונסולה כדאי לרכוש לפי כמות החברים שיש לך (אם אתה משחק ברשת הרבה) או לפי כמות המשחקים והמבצעים.
חד משמעית ה PS5 מנצח בכל הנוגע לכמות המשחקים וכמות המבצעים והמחירים של המשחקים.
יוצא שב XBOX אני משחק רק בבלעדיים שלו, ואין הרבה כאלו, ואילו ב PS5 אני משחק גם בבעדיים וגם במשחקים המשותפים לכל הפלטפורמות.
רק חשוב לזכור ליצור משתמש אמריקאי, זה הכי זול.
לא יודע אם אמור להיות הבדל כלשהו, הבנתי ששניהם מעבירים dolby digital?
לגבי הדיוק בכיוונים של הסאונד ההקיפי, שים לב שאם הרמקולים שלך לא מוצבים לפי הזוויות בתקן של דולבי, הכיוון יתעוות בהתאם. אם העיוות מספיק גדול יש מצב שתקבל סראונד יותר איכותי עם אוזניות עם סראונד וירטואלי. אם כי בקונסולה זה יותר מסובך, אבל אפשרי, למשל עם חלק מכרטיסי הקול החיצוניים של sound blaster, וכמובן לא מתקרב לאיכות של רמקולים סבירים ומעלה, בטח שלא בבאס, אפילו אם אין סאב, אבל שוב מבחינת יכולת לזהות כיוונים זה ינצח מערכת שבה הרמקולים לא בזוויות הנכונות.
לגבי הדיוק בכיוונים של הסאונד ההקיפי, שים לב שאם הרמקולים שלך לא מוצבים לפי הזוויות בתקן של דולבי, הכיוון יתעוות בהתאם. אם העיוות מספיק גדול יש מצב שתקבל סראונד יותר איכותי עם אוזניות עם סראונד וירטואלי. אם כי בקונסולה זה יותר מסובך, אבל אפשרי, למשל עם חלק מכרטיסי הקול החיצוניים של sound blaster, וכמובן לא מתקרב לאיכות של רמקולים סבירים ומעלה, בטח שלא בבאס, אפילו אם אין סאב, אבל שוב מבחינת יכולת לזהות כיוונים זה ינצח מערכת שבה הרמקולים לא בזוויות הנכונות.
-
Itaycohen2kk
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- שם מלא: איתי כהן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחלה תודה רבה לכם! ולגבי צפייה בסרטים בקונסולות האלו?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

ניסיתי פעם אחת לעשות עם ה XBOX, שישמש כסטרימר, ללא הצלחה......
אני כן יכול לומר לך שבוודאות (לפחות לטעמי ובמבחן האיכות האישי שלי) האפליקציה של נטפליקס המובנית במסך (LG OLED) איכותית יותר משמעותי מאשר בקונסולות.
לפעמים, אחרי משחק, אני מתעצל ומתחיל לראות משהו בנטפליקס על הקונסולה, אבל אחרי כמה דקות אני נשבר ומעביר להמשך צפייה במסך וההבדלים ניכרים באיכות התמונה. (בסאונד אין שוני)
המנוי שלי הוא לא מנוי 4K, אלא עד 1080P אך במסך האיכות פנטסטית, ואילו בקונסולה השחורים למשל נשברים בסצנות כהות.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

שניהם מעבירים פורמטים של DD או DTS כולל פורמטים מתקדמים עם אטמוס וכו'.30/10/2022 14:15GalZohar כתב: לא יודע אם אמור להיות הבדל כלשהו, הבנתי ששניהם מעבירים dolby digital?
לגבי הדיוק בכיוונים של הסאונד ההקיפי, שים לב שאם הרמקולים שלך לא מוצבים לפי הזוויות בתקן של דולבי, הכיוון יתעוות בהתאם. אם העיוות מספיק גדול יש מצב שתקבל סראונד יותר איכותי עם אוזניות עם סראונד וירטואלי. אם כי בקונסולה זה יותר מסובך, אבל אפשרי, למשל עם חלק מכרטיסי הקול החיצוניים של sound blaster, וכמובן לא מתקרב לאיכות של רמקולים סבירים ומעלה, בטח שלא בבאס, אפילו אם אין סאב, אבל שוב מבחינת יכולת לזהות כיוונים זה ינצח מערכת שבה הרמקולים לא בזוויות הנכונות....
בגדול מומלץ את שניהם לשים על הגדרה אוטומטית, כולל אוטומט ברסיבר.
כנ"ל לגבי אוזניות, ול PS5 יש יתרון עם הסאונד התלת מימדי .