החזרת מוצר לאליאקספרס - שאלה?
היי,
מישהו התנסה בהחזרת מוצר פגום מאליאקספרס ויודע לומר לי את התהליך?
פתחתי דיספיוט, עלות מוצר 100ש"ח.
המוכר ענה שרוצה את המוצר בחזרה (בהחזר כתוב 0ש"ח)
1. האם עלות משלוח חזרה עלי, או עליהם?
2. האם היו צריכים לכתוב החזרת מוצר וגם סכום החזר (כדי שאהיה בטוח שיחזירו את הכסף)?
תודה לעונים
2. האם היו צריכים לכתוב החזרת מוצר וגם סכום החזר (כדי שאהיה בטוח שיחזירו את הכסף)?
תודה לעונים
קרה לי פעם אחת עם טאבלט, המוכר לא שם הגנה באריזה והמסך נשבר במשלוח14/11/2022 12:44boubi כתב: היי,
תודה לעונים...
אמרתי למוכר אבל הוא לא רצה לשמוע ואמר שאקח את זה מול חברת השילוח (דואר ישראל? כן בטח)
פתחתי קייס עם החזר מלא ללא שילוח (כי לשלוח חזרה עולה יותר)
המוכר שלי גם שינה את ההחזר לאפס והתעקש שצריך לדבר עם חברת השילוח למרות שהסברתי לו שאין טעם פה בישראל
פעם צריך היה לחכות שבועיים לפני שזה עולה להחלטה מול ALI אבל עכשיו יש אפשרות לעשות אסקלציה שזה מה שעשיתי
המקרה נבחן על ידי ALI במשך יום יומיים וקיבלתי זיכוי מלא חזרה
ואז המוכר החליט לפנות ולהגיד שהוא גם רוצה את המוצר או לקבל חלק מהכסף חזרה כי זה רק המסך ושהוא היה זה שאמר לALI לשלם לי יותר מהר (ברור....)
מן הסתם עליויות התיקון וכו' בארץ לא שוות את המחיר של טאבלט סיני אבל היות וגם ככה אין מה לעשות עם משהו שבור זרמתי איתו
אמרתי למוכר שהמשלוח יקר ואם הוא יכסה את עלויות השילוח אין לי בעיה לשלוח לו
הוצאתי מחיר מדואר ישראל ואמרתי לו שישלם אבל אז הוא התעקש שקודם אשלח ואז הוא יחזיר לי (כן בטח), פה חשדתי מה שנקרא, אני מכיר את הטריק הזה
ואחרי דיונים הולכים ושוב , הוא לא רצה לשנות את דעתו וגם אני לא
שם זה נעצר ומאז לא שמעתי ממנו
אבל בגדול הלקח פה הוא מוכרים מספרים סיפורים אבל מי שמחליט הם רק ALI
נערך לאחרונה על ידי Yozer ב 14/11/2022 19:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה.14/11/2022 14:54Yozer כתב: קרה לי פעם אחת עם טאבלט, המוכר לא שם הגנה באריזה והמסך נשבר במשלוח
אמרתי למוכר אבל הוא לא רצה לשמוע ואמר שאקח את זה מול חברת השילוח (דואר ישראל? כן בטח)
פתחתי קייס עם החזר מלא ללא שילוח (כי לשלוח חזרה עולה יותר)
המוכר גם שם אפס והתעקש שצריך לדבר עם חברת השילוח למרות שהסברתי לו שאין טעם פה בישראל
פעם צריך היה לחכות שבועיים לפני שזה עולה מול להחלטה מול ALI אבל עכשיו יש אפשר לעשות אסקלציה שזה מה שעשיתי
המקרה נבחן על ידי ALI במשך יום יומיים וקיבלתי זיכוי מלא חזרה
ואז המוכר החליט לפנות ולהגיד שהוא גם רוצה את המוצר או לקבל חלק מהכסף חזרה כי זה רק המסך ושהוא היה זה שאמר לALI לשלם לי יותר מהר (ברור שהוא עשה הכל)
מן הסתם עליויות התיקון וכו' בארץ לא שוות את המחיר של טאבלט סיני אבל היות וגם ככה אין מה לעשות עם משהו שבור אמרתי זרמתי
אמרתי למוכר שהמשלוח יקר ואם הוא יכסה את עלויות השילוח אין לי בעיה לשלוח לו
הוצאתי מחיר מדואר ישראל ואמרתי לו שישלם אבל אז הוא התעקש שקודם אשלח ואז הוא יחזיר לי (כן בטח), פה חשדתי מה שנקרא, אני מכיר את הטריק הזה
ואחרי דיונים הולכים ושוב , הוא לא רצה לשנות את דעתו וגם אני לא
שם זה נעצר ומאז לא שמעתי ממנו
אבל בגדול הלקח פה הוא מוכרים מספרים סיפורים אבל מי שמחליט הוא רק ALI...
כי באמת אין לי בעיה לשלוח לו את המוצר אבל ברור לי שמחיר המשלוח גם אם יהיה 30ש"ח, לא ישתלם לי כי קיבלתי מוצר תקול ומכל ההזמנה אני יוצא רק עם הפסד.
פשוט הוא שלח לי את ההצעה שבגללה פתחתי את השרשור, ויש לי יומיים להגיב לה.
סגנון של "קבל" / "דחה" את ההצעה.
לא ראיתי שם איזו אפשרות של לערוך ולהציע משהו אחר, אז חששתי ללחוץ "דחה", בלי לדעת אם זה ייתן לי אפשרות לכתוב (או יוציא אותי "רשע" שסתם מסרב).
עזרת לי - אני אדחה את ההצעה ושאלי יפתרו את זה.
אם בעמוד מוצר מופיע FREE RETURN, תקבל תווית למשלוח בחינם, תקף גם בלי מחלקות.אתה צריך רק להמתין, ברגע שהם יאשרו את המחלקות תקבל תווית.
http://runnerexpress.co.il/services/106.html
http://runnerexpress.co.il/services/106.html
וואוו, זה מטורף.14/11/2022 19:09יהלי ב כתב: עד 200 ש"ח לא שווה להתעסק. עדיף לוותר להם ולהזמין מוצר חלופי. עד היום וויתרתי להם על כ 1000 ש"ח במצטבר....
אין לי בעיה עם מוצר פשוט שנהרס ולקחת בחשבון שזה פלסטיק זול, אבל על מכשיר חשמלי שלא עובד זה מעצבן.
שוב, אם מופיע בעמוד מוצר FREE RETURN המשלוח בפועל יהיה לארץ וחינם ואז המוכר לא יוכל לתרץ שלא הגיע וכו'. אחרת תחליט לבד אם שווה את הסיכון...
בסופו של דבר בחרתי באופציה הראשונה.
הסיוט של לברר בדואר אם האריזה שלי היא צרור/חבילה כדי להבין עלויות, לקחה זמן ארוך של 20 דקות המתנה ו10 דקות בירור על הקו שהתוצאה היא,לך לסניף ויגידו לך שם כי אנחנו לא יודעים.
פשוט אם זה צרור העלות כ25₪
אם זה חבילה 56₪
שלחתי למוכר לפי צרור אבל הוא משך את הזמן,לא ענה והזמן לתגובה המשיך לתקתק.
אז קחו בחשבון את ההתנהלות, ואם יש לכם טיפים להבא אני יותר מאשמח לקרוא.
הסיוט של לברר בדואר אם האריזה שלי היא צרור/חבילה כדי להבין עלויות, לקחה זמן ארוך של 20 דקות המתנה ו10 דקות בירור על הקו שהתוצאה היא,לך לסניף ויגידו לך שם כי אנחנו לא יודעים.
פשוט אם זה צרור העלות כ25₪
אם זה חבילה 56₪
שלחתי למוכר לפי צרור אבל הוא משך את הזמן,לא ענה והזמן לתגובה המשיך לתקתק.
אז קחו בחשבון את ההתנהלות, ואם יש לכם טיפים להבא אני יותר מאשמח לקרוא.