משלוח של הזמנת AMAZON דרך חברת ייבוא, אתר מומלץ?
היי חברים,
אני מעוניין להזמין כמה חבילות דרך אמאזון, ספציפית FIRE HD ועוד. הסכום הכולל למוצרים שאני רוצה (3) עומד על 165 דולר, אתר USHOPS מחשב כי העלות הכוללת היא 238 דולר *ללא עלות מיסים מקומיים (צירפתי תמונה).
על פי חישוב מס/מעמ, הסכום ישב על 952 שקל.
1. האם חישבתי נכון, האם הסכום הכולל באמת יעלה לפי החישוב? יכולים "לדחוף" לי עוד תשלומים ולזמבר אותי במחיר מטורף? בעבר DHL מצצו לי את הדם ואני לא רוצה סיטואציה כזו שוב.
2. האם יש אתר אשר אתם ממליצים עליו? אני הזמנתי בעבר מUSHOPS אך מעוניין לשמוע את דעתכם.
תודה!
אני מעוניין להזמין כמה חבילות דרך אמאזון, ספציפית FIRE HD ועוד. הסכום הכולל למוצרים שאני רוצה (3) עומד על 165 דולר, אתר USHOPS מחשב כי העלות הכוללת היא 238 דולר *ללא עלות מיסים מקומיים (צירפתי תמונה).
על פי חישוב מס/מעמ, הסכום ישב על 952 שקל.
1. האם חישבתי נכון, האם הסכום הכולל באמת יעלה לפי החישוב? יכולים "לדחוף" לי עוד תשלומים ולזמבר אותי במחיר מטורף? בעבר DHL מצצו לי את הדם ואני לא רוצה סיטואציה כזו שוב.
2. האם יש אתר אשר אתם ממליצים עליו? אני הזמנתי בעבר מUSHOPS אך מעוניין לשמוע את דעתכם.
תודה!
אני יכול להמליץ לעשות חיפוש לפני שפותחים שרשור חדש:
viewtopic.php?f=41&t=361349&hilit=%D7%A ... 7%A6%D7%95
viewtopic.php?f=41&t=361349&hilit=%D7%A ... 7%A6%D7%95
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
מבלי להתייחס לחברת השילוח המומלצת, מה העלות של כל מוצר? אם אחד מהם הוא יחסית קל ומחירו פחות מ75$, אולי שווה לשלוח אותו בנפרד וכך לחסוך את המעמ בארץ (+עמלות שקר כלשהן). לפעמים שילוח של חבילות מפוצלות שכ"א מהן פחות מ75$ אבל עלות המשלוח גדולה יותר משתלם יותר.