מצלמה לבית
שלום לכולם
אני מעונין להתקין מצלמת אבטחה אחת.
היא תצפה על הרכב והכניסה לבית ממרפסת בקומה השנייה (בית פרטי - המרחק כ 10 מטר בין המצלמה לרכב)
אני לא מבין בזה כלום !
אין לי בעייה להעביר כבל בינה לתוך הבית לאן שצריך.
יש תאורה סבירה בלילה.
צריכה להיות מוגנת גשם.
מהמעט שקראתי ראיתי שמומלץ מצלמת POE ומשהו שיקליט. חשבתי שעדיפה מצלמת 4K אבל אז, אם אני רוצה להקליט 24 שעות ומעלה צריך נפח הקלטה גדול מאד (לפי החשבון שלי כ 250MB ל 124 שעות ?).
איך מחברים למחשב הביתי כדי לצפות בהקלטות (וגם ב Online) ?
אשמח לקבל הצעות והמלצות. כולל מה כדאי לקנות (בעדיפות באלי אקספרס).
תודה רבה.
אני מעונין להתקין מצלמת אבטחה אחת.
היא תצפה על הרכב והכניסה לבית ממרפסת בקומה השנייה (בית פרטי - המרחק כ 10 מטר בין המצלמה לרכב)
אני לא מבין בזה כלום !
אין לי בעייה להעביר כבל בינה לתוך הבית לאן שצריך.
יש תאורה סבירה בלילה.
צריכה להיות מוגנת גשם.
מהמעט שקראתי ראיתי שמומלץ מצלמת POE ומשהו שיקליט. חשבתי שעדיפה מצלמת 4K אבל אז, אם אני רוצה להקליט 24 שעות ומעלה צריך נפח הקלטה גדול מאד (לפי החשבון שלי כ 250MB ל 124 שעות ?).
איך מחברים למחשב הביתי כדי לצפות בהקלטות (וגם ב Online) ?
אשמח לקבל הצעות והמלצות. כולל מה כדאי לקנות (בעדיפות באלי אקספרס).
תודה רבה.
יש המון אופציות, רוב המצלמות הIPTV/Onvif באלי אקספרס יעבדו לך אישית יכול להמליץ לך על מוכר באלי שנקרא ANIBIUX קניתי ממנו מצלמה ב35 דולר וכבר שנתיים בחוץ, עם אופציה שליטה מרחוק, הזזה כמעט 360 מעלות ולמעלה למטה, מעקב אחרי אנשים תאורת לילה וגם תאורת לד, כל זה באפלקציה ייעודית למצלמה, לא להתפתות לכל מיני שמות מוכרים כמו Lenovo ועוד כי זה חרטא.
לא יודע מי קונה מצלמות Reolink שעולה 100 דולר ב"טעות" אבל זו אחלה חברה, עם מוצרים איכותיים מאד אם זה שמעלי מוכר.
לגבי התקנה:
Poe זה נחמד אבל מצריך ממך לקנות Switch עם אופציה לPOE או מכשיר DVR, אם אתה רוצה לחסוך את זה ומתכנן באמת רק מצלמה אחת, פשוט תעביר כבל חשמל+ אינטרנט למצלמה וסגרת את הפינה, ככה זה אצלי ועובד מעולה כבר כמעט שנתיים.
עניין ההקלטה אצלי נפתר בזה שיש לי מחשב נייד שפועל 24/7 שבנוסף לשימושים הרגילים גם משמש כמוניטור עם תוכנה ( במקרה הזה Xeoma, תעשה חיפוש בפורום תמצא סקירה מקיפה) ששומרת הכל במחשב, המצלמה היא רק 2MP או 1080P( המצלמות לרוב נמכרות עם תיאור של הרזולוציה ולא 4K לדוגמא) אבל האיכות היא יותר ממספיקה בתנאי יום וגם בלילה. וידיאו של שבועיים אחורה לוקח פחות מ10Gb על המחשב ככה שאחסון זו לא בעיה.
אם תרצה תמונות/וידיאו של המערכת ואיכותה אשמח לשלוח לך בפרטי.
לא יודע מי קונה מצלמות Reolink שעולה 100 דולר ב"טעות" אבל זו אחלה חברה, עם מוצרים איכותיים מאד אם זה שמעלי מוכר.
לגבי התקנה:
Poe זה נחמד אבל מצריך ממך לקנות Switch עם אופציה לPOE או מכשיר DVR, אם אתה רוצה לחסוך את זה ומתכנן באמת רק מצלמה אחת, פשוט תעביר כבל חשמל+ אינטרנט למצלמה וסגרת את הפינה, ככה זה אצלי ועובד מעולה כבר כמעט שנתיים.
עניין ההקלטה אצלי נפתר בזה שיש לי מחשב נייד שפועל 24/7 שבנוסף לשימושים הרגילים גם משמש כמוניטור עם תוכנה ( במקרה הזה Xeoma, תעשה חיפוש בפורום תמצא סקירה מקיפה) ששומרת הכל במחשב, המצלמה היא רק 2MP או 1080P( המצלמות לרוב נמכרות עם תיאור של הרזולוציה ולא 4K לדוגמא) אבל האיכות היא יותר ממספיקה בתנאי יום וגם בלילה. וידיאו של שבועיים אחורה לוקח פחות מ10Gb על המחשב ככה שאחסון זו לא בעיה.
אם תרצה תמונות/וידיאו של המערכת ואיכותה אשמח לשלוח לך בפרטי.
ל emage נראה לי שהמצלמה שאתה מציע לא מתאימה לי. תודה.
ל Haimbin תודה על ההסבר המפורט על מה שיש לך. אני לא מתכוון להשתמש במחשב ככמקליט. או שאקנה מצלמה עם כרטיטס זיכרון פנימי או שארכוש NVR זול.
ראיתי שהחברה הכי פופולרית באלי אקפרס היא Reolink ואחריה Asecam. בשנייה המחירים כמחצית מאלו של הראשונה. הביקורות טובות בשתיהן. יתכן ואלך על הציוד של Asecam.
ל Haimbin תודה על ההסבר המפורט על מה שיש לך. אני לא מתכוון להשתמש במחשב ככמקליט. או שאקנה מצלמה עם כרטיטס זיכרון פנימי או שארכוש NVR זול.
ראיתי שהחברה הכי פופולרית באלי אקפרס היא Reolink ואחריה Asecam. בשנייה המחירים כמחצית מאלו של הראשונה. הביקורות טובות בשתיהן. יתכן ואלך על הציוד של Asecam.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
@yari
לך על משהו כזה:
https://ali.ski/SQ9nCT
יש לזה גם Flood light, מראש יבריח את רוב האנשים.
יש גם מקום לכרטיס זכרון פנימי גדול והמערכת של המצלמה לצפייה באירועים מאוד נוחה. אגב, לא מצלמים בדרך כלל 24/7, מצלמים רק כשיש אירוע, האלגוריתם במצלמה עושה את זה היטב.
לך על משהו כזה:
https://ali.ski/SQ9nCT
יש לזה גם Flood light, מראש יבריח את רוב האנשים.
יש גם מקום לכרטיס זכרון פנימי גדול והמערכת של המצלמה לצפייה באירועים מאוד נוחה. אגב, לא מצלמים בדרך כלל 24/7, מצלמים רק כשיש אירוע, האלגוריתם במצלמה עושה את זה היטב.
בעוד שהשואל כתב שאין לו בעיה להעביר חיווט, הפתרון הכי פשוט הוא מצלמה סולארית שמחוברת ב ווי פיי. זה אביזר עצמאי לחלוטין (כן תלוי בקליטת ווי פיי). יש לי מספק מצלמות כאלה, חלקן עם מנוע ועם תאורה, העסק עובד נפלא. עלי אקספרס מלא בהן. ניתן גם לרכוש מצלמות זהות שעובדות עם סים ואז זה באמת עצמאי לגמרי, המצלמות האלה יותר יקרות, ודורשות סים עם מנוי חודשי לדאתא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
@קומפוזיט
אם המצלמה תומכת ONVIF, אפשר יהיה לחבר אותה לכל NVR.
עיון במדריך למשתמש יבהיר איזה אפליקציה מתאימה להתקנה עבור המצלמה. עברו דרכי הרבה מאוד מצלמות, מיקרות ועד זולות, מהנסיון שלי, הכל עבד בארץ. ייתכן ויש איזה יצרן אנונימי שלא יעבוד לך, אבל למה להסתבך וללכת מראש על משהו לא מוכר?
אם המצלמה תומכת ONVIF, אפשר יהיה לחבר אותה לכל NVR.
עיון במדריך למשתמש יבהיר איזה אפליקציה מתאימה להתקנה עבור המצלמה. עברו דרכי הרבה מאוד מצלמות, מיקרות ועד זולות, מהנסיון שלי, הכל עבד בארץ. ייתכן ויש איזה יצרן אנונימי שלא יעבוד לך, אבל למה להסתבך וללכת מראש על משהו לא מוכר?
לפחות בעלי אקספרס, יכתבו לך בבדף המוצר עם איזה אפליקציה המצלמה עובדת. אפלקיציות שאני עובד איתן והן טובות:22/11/2022 10:24קומפוזיט כתב: אז אם קונים מצלמה שהיא standalone לא nvr, איזה אפלקציה מתקינים, איך יודעים שזה יעבוד בארץ, או שהכל היום עובד והאפלקציות גנריות?...
Ubox
Camhi
iCsee - קצת פחות טובה - פחות גמישות בהקלטות.
אם המצלמה שתבחר עובדת עם אחת מאלה שלמעלה - מנסיוני האישי לפחות - זה עובד חלק ללא שום בעיה. תצטרך כמובן כרטיס SD פנימי להקלטה - או להשתמש בשרותי הענן שהאפליקציות האלה ינסו לדחוף לך - שרות שמעולם לא ניסיתי, לא רואה בזה צורך.
רוב המצלמות תומכות בכרטיס זיכרון ככה שזה ממש לא בעיה (גם שלי), ואם ככה אז נשמע שלא חשוב לך גישה מהמחשב ואז כל ההתנהלות היא מהסולולר שזה מאד נוח, כי זה גם לא דורש לפתוח פורטים/לבקש מ"הספקית" לצאת מNAT וכו'..21/11/2022 17:24yari כתב: ל Haimbin תודה על ההסבר המפורט על מה שיש לך. אני לא מתכוון להשתמש במחשב ככמקליט. או שאקנה מצלמה עם כרטיטס זיכרון פנימי או שארכוש NVR זול....