טלויזיה חדשה תפיק סאונד איכותי יותר דרך סאונד בר?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
לא.
אין קשר.
אין קשר.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1461
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 55 פעמים
טלוויזיה, טובה ככל שתהייה, לא תוכל להפיק את אותה איכות ואותה עוצמת סאונד כמו סאונד בר / מקרן קול.
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
וסאונד בר / מקרן קול, טוב ככל שיהיה, לא יפיק סאונד באותה עוצמה ואיכות כמו מערכת של מגבר ורמקולים נפרדים.27/11/2022 14:39CRAZYDIAMOND כתב: טלוויזיה, טובה ככל שתהייה, לא תוכל להפיק את אותה איכות ואותה עוצמת סאונד כמו סאונד בר / מקרן קול....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1461
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 55 פעמים
מסכים אתך מאוד, אך לצערי היום כולם מעדיפים קומפקטיות ומראה על פני איכות ולכן הרבה מעדיפים את הפתרונות ה"נחותים" של סאונד בר + סאב וופר.27/11/2022 16:39dragon כתב: וסאונד בר / מקרן קול, טוב ככל שיהיה, לא יפיק סאונד באותה עוצמה ואיכות כמו מערכת של מגבר ורמקולים נפרדים....
אני אישית מעדיף רסיבר + רמקולים בשרניים על מנת שבאמת אפשר יהיה להנות מכל העולמות.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
תשובה נכונה, אבל לשאלה אחרת, ולא לשאלה שנשאלה.27/11/2022 14:39CRAZYDIAMOND כתב: טלוויזיה, טובה ככל שתהייה, לא תוכל להפיק את אותה איכות ואותה עוצמת סאונד כמו סאונד בר / מקרן קול....
השאלה היתה האם טלויזיה חדשה תגרום לסאונדבר הקיים להישמע טוב יותר.
לא אם טלויזיה חדשה תישמע טוב יותר ללא הסאונדבר.
כתבתי שהוא "בערך" עונה לי על הצורך.. אבל אהבתי את ההשוואה לרכב27/11/2022 20:27עופרפולק כתב: יש לך אחלה סאונד בר ולא בערך . אבל ....... זה כמו שאתה רוחץ את האוטו וחושב שהוא נוסע יותר טוב ....
יש אפשרות כלשהי להוסיף לתצורה הזו זוג רמקולים אחוריים אלחוטיים כדי להשלים את חוויית הסראונד?
ראיתי שיש אופציה כזו בסאונד ברים אחרים וחדשים יותר. השאלה אם יש קומבינה אחרת במקרה שלי
תודה