טלוויזיית LG
היי
אודה לעזרה במספר שאלות:
1. מה הדרך הכי פשוטה אם רוצים שסרט שמתנגן בטלוויזיה יתנגן גם במחשב? אני משער שיש דרך לשתף מסך.
2. ניסיתי לחבר את הלפטופ עם הכבל HDMI שהגיע עם הטלוויזיה ומרגיש לי שהתמונה לא חלקה וסובלת מלאגים. אציין שהסרט לא באיכות טובה אך בלפטופ אין לאגים. האם יתכן שזה קשור לזה שאולי יש כאן המרה ל-4k?
3. אם כבר הזכרתי את הכבל. קיבלנו כבל מתנה ורשום שהוא בשווי 170 ש"ח. לשאלה מה יש בכבל הזה שהוא כל כך יקר, אמרו שהוא עשוי מטיטניום (???).
האם זה חירטוט כלשהו? זה הכבבל:
https://postimg.cc/ZCsJpvF0
אודה לעזרה במספר שאלות:
1. מה הדרך הכי פשוטה אם רוצים שסרט שמתנגן בטלוויזיה יתנגן גם במחשב? אני משער שיש דרך לשתף מסך.
2. ניסיתי לחבר את הלפטופ עם הכבל HDMI שהגיע עם הטלוויזיה ומרגיש לי שהתמונה לא חלקה וסובלת מלאגים. אציין שהסרט לא באיכות טובה אך בלפטופ אין לאגים. האם יתכן שזה קשור לזה שאולי יש כאן המרה ל-4k?
3. אם כבר הזכרתי את הכבל. קיבלנו כבל מתנה ורשום שהוא בשווי 170 ש"ח. לשאלה מה יש בכבל הזה שהוא כל כך יקר, אמרו שהוא עשוי מטיטניום (???).
האם זה חירטוט כלשהו? זה הכבבל:
https://postimg.cc/ZCsJpvF0
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
1. אתה מתכוון הפוך אולי ? שמה שמתנגן במחשב יתנגן בטלוויזיה ?
הטלוויזיה מיועדת לקלוט שידורים ולא להוציא שידור...
2. לא ברור באיזה פורמט הסרט ובאיזה אופן הוא מתנגן. Upscale של טלוויזיה לא אמור לגרום ללאגים.
3. ממי קיבלת ומי קבע שזה מחירו ? כבלים יקרים לא בגלל החומרים שהם עשויים כי זה מחיר זניח יחסית להשקעה בפיתוח ובתקינה.
הטלוויזיה מיועדת לקלוט שידורים ולא להוציא שידור...
2. לא ברור באיזה פורמט הסרט ובאיזה אופן הוא מתנגן. Upscale של טלוויזיה לא אמור לגרום ללאגים.
3. ממי קיבלת ומי קבע שזה מחירו ? כבלים יקרים לא בגלל החומרים שהם עשויים כי זה מחיר זניח יחסית להשקעה בפיתוח ובתקינה.
1. כן, שמה שמתנגן במחשב יופיע גם בטלוויזיה
2. ניסיתי גם מכאן 11 וגם מעוד אתר. הפעלתי את שניהם בלפטופ וחיברתי אותו עם כבל HDMI לטלוויזיה.
אם אני סוגר את המכסה של הלפטופ, אז יש לאגים די רציניים. ניסיתי לראות ברזיל קרואטיה ופשוט אי אפשר. התמונה נתקעת וקופצת קדימה כל הזמן.
עם מכסה פתוח זה נראה יותר טוב אבל לא על כל המסך.
3. מהחנות. ממתי כבל HDMI הוא יקר? קניתי לא מזמן למסך של המחשב ועלה 30 ש"ח (אולי אני מתבלבל ו-40. בטח לא משהו שקרוב למה שהם רושמים)
יש הבדל בין כבל של טלוויזיה ומחשב?
2. ניסיתי גם מכאן 11 וגם מעוד אתר. הפעלתי את שניהם בלפטופ וחיברתי אותו עם כבל HDMI לטלוויזיה.
אם אני סוגר את המכסה של הלפטופ, אז יש לאגים די רציניים. ניסיתי לראות ברזיל קרואטיה ופשוט אי אפשר. התמונה נתקעת וקופצת קדימה כל הזמן.
עם מכסה פתוח זה נראה יותר טוב אבל לא על כל המסך.
3. מהחנות. ממתי כבל HDMI הוא יקר? קניתי לא מזמן למסך של המחשב ועלה 30 ש"ח (אולי אני מתבלבל ו-40. בטח לא משהו שקרוב למה שהם רושמים)
יש הבדל בין כבל של טלוויזיה ומחשב?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מה קשורה הטלוויזיה? זה קשור ללפטופ שלך.
בנוגע לעלות הכבל, אתה לא טועה. אבל קיימים כבלים מאד יקרים, אבל אין באמת הצדקה לקנות אותם.
בנוגע לעלות הכבל, אתה לא טועה. אבל קיימים כבלים מאד יקרים, אבל אין באמת הצדקה לקנות אותם.
בלפטופ התמונה שמופיעה בסדר. אין איתה שום בעיה.09/12/2022 18:53TheCoolest כתב: מה קשורה הטלוויזיה? זה קשור ללפטופ שלך.
בנוגע לעלות הכבל, אתה לא טועה. אבל קיימים כבלים מאד יקרים, אבל אין באמת הצדקה לקנות אותם....
דרך אגב, ניסיתי דרך המחשב הרגיל לעשות הקרן. הצליח רק פעם אחת (לא יודע למה זה לא מצליח אחרי זה, אני אעבור על ההוראות. רציתי להספיק לפני שהמשחק של ברזיל מתחיל) וגם שם לאגים שלא מאפשרים צפיה כמו שצריך. התמונה ממש לא חלקה.
בנוגע לכבל - מעניין שרשום עליו hdmi ו-ethernet. בכבלים שלי זה לא מופיע. אין לו ראש של חיבור Lan.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

איזה לפטופ ? איזה טלוויזיה ? לא ברור חמה אתה לא מתקין עליה את האפליקציה של כאן.
מניח שמדובר בלפטופ ישן שלא תומך בפענוח חומרה ואולי גם יש לו יציאה בתקן hdmi ישן והוא מתקשה בעיבוד 4k. המסך שלו מן הסתם לא ברזולוציה כזו ולכן זה מספיק לו.
מניח שמדובר בלפטופ ישן שלא תומך בפענוח חומרה ואולי גם יש לו יציאה בתקן hdmi ישן והוא מתקשה בעיבוד 4k. המסך שלו מן הסתם לא ברזולוציה כזו ולכן זה מספיק לו.
LG CS09/12/2022 19:56ChinggisKhan כתב: איזה לפטופ ? איזה טלוויזיה ? לא ברור חמה אתה לא מתקין עליה את האפליקציה של כאן.
מניח שמדובר בלפטופ ישן שלא תומך בפענוח חומרה ואולי גם יש לו יציאה בתקן hdmi ישן והוא מתקשה בעיבוד 4k. המסך שלו מן הסתם לא ברזולוציה כזו ולכן זה מספיק לו....
למה לא מתקין אפליקציות - ממתין שיגיע סטרימר ואתקין כבר עליו את מה שצריך.
הלפטופ חדש יחסית. יש לו יציאת HDMI של 2.1.
https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/ ... 82JF003NIV
אבל כמו שרשמתי, זה לא קורה רק עם הלפטופ. ניסיתי לעשות הקרן מהמחשב ואותו הסיפור קרה.
אני אנסה לדבר עם ח.י. ביום ראשון
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

לא בדקת את הטלוויזיה עם שום מקור אחר ?
לא יודע למה אתה צריך סטרימר, יש לך טלוויזיה חדשה יחסית וכמעט כל האפליקציות רצות עליה נפלא. ירצו עליה טוב יותר מאשר דרך סטרימר.
לגבי הלפטופ, אכן על פניו אמור להריץ בלי שום בעיה. קשה לדעת מה מקור הבעיה.
תנסה לחבר דיסק און קי עם סרט במידה ואתה לא מעוניין להתקין אפליקציות ולבדוק את העניין.
לא יודע למה אתה צריך סטרימר, יש לך טלוויזיה חדשה יחסית וכמעט כל האפליקציות רצות עליה נפלא. ירצו עליה טוב יותר מאשר דרך סטרימר.
תנסה לחבר דיסק און קי עם סרט במידה ואתה לא מעוניין להתקין אפליקציות ולבדוק את העניין.
במקום לסבול עד שמגיע הסטרימר, ולפנות לח.י ושאר סיפורים, לא יותר פשוט לעשות אחת מהשתיים:10/12/2022 0:14magshield כתב: LG CS
למה לא מתקין אפליקציות - ממתין שיגיע סטרימר ואתקין כבר עליו את מה שצריך.
הלפטופ חדש יחסית. יש לו יציאת HDMI של 2.1.
https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/ ... 82JF003NIV
אבל כמו שרשמתי, זה לא קורה רק עם הלפטופ. ניסיתי לעשות הקרן מהמחשב ואותו הסיפור קרה.
אני אנסה לדבר עם ח.י. ביום ראשון...
1. להתקין את האפליקציה של כאן (ולמחוק אחר כך כשיגיע הסטרימר, אם זה כל כך מטריד)
2. להכנס לאתר של כאן דרך הדפדפן שכבר מותקן בטלוויזיה.
לא עדיף מכל ההתעסקות, עם מחשב , כבלים, לאגים וכו?
בדקתי עם מחשב נוסף שעשיתי ממנו הקרן. אותו סיפור.10/12/2022 16:54ChinggisKhan כתב: לא בדקת את הטלוויזיה עם שום מקור אחר ?
תנסה לחבר דיסק און קי עם סרט במידה ואתה לא מעוניין להתקין אפליקציות ולבדוק את העניין....
אני רוצה להתקין VPN וההמלצה היתה להתקין על סטרימר ולא על הטלויזיה.
יש עוד בעיה שרציתי לשאול אותם. השלט הוא בעצם עכבר ותנועה של השלט מזיזה אותו. הבעיה שזה לא מסונכרן. כשמצביעים על אמצע הטלויזיה, הסמן נמצא בצד שמאל.10/12/2022 17:57adifred כתב: במקום לסבול עד שמגיע הסטרימר, ולפנות לח.י ושאר סיפורים, לא יותר פשוט לעשות אחת מהשתיים:
1. להתקין את האפליקציה של כאן (ולמחוק אחר כך כשיגיע הסטרימר, אם זה כל כך מטריד)
2. להכנס לאתר של כאן דרך הדפדפן שכבר מותקן בטלוויזיה.
לא עדיף מכל ההתעסקות, עם מחשב , כבלים, לאגים וכו?...
בנוגע לאפליקציה - ניסיתי לחפש כאן box ואני לא מוצא. אני מוצא רק כאן tv. זו אותה אפליקציה? אציין שאני לא בדיוק מכיר את כל התכונות ואולי אני מחפש במקום לא נכון.
דרך אגב, מישהו יודע מה זה LG Thin או משהו כזה? אמרו לי מהשירות שזאת אפליקציה שקשורה לשלט, אבל נראה לי משיטוט בתפריטים שהם טועים.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

1. תבדוק ניגון מהטלוויזיה עצמה ולא דרך קאסאטינג (זה תמיד רע).
2. יש אפליקציה אחת לכאן 11 לדעתי.
3. נושא המצביע שלהעכבר הוא יחסי ולא קשור למרכז הטלוויזיה. בדיוק כמו שאתה לא צריך למקם עכבר של מחשב מול מרכז המסך. זה לא מצביע לייזר. לוקח קצת תרגול, עניין של שבוע-שבועיים.
4. LG thinQ הוא מעין ניסיון של lg ליצור מערכת בית חכם מבוססת המכשירים שלה. כלומר שליטה קולית על מכונת כביסה, מקרר וכו'. הממשק עבור טלוויזיות (ח.י מייבאים רק טלוויזיות של lg ולא שאר מוצרי החשמל עד כמה שאני זוכר) הוא בעיקר שליטה על הטלוויזיה מהסלולרי.
2. יש אפליקציה אחת לכאן 11 לדעתי.
3. נושא המצביע שלהעכבר הוא יחסי ולא קשור למרכז הטלוויזיה. בדיוק כמו שאתה לא צריך למקם עכבר של מחשב מול מרכז המסך. זה לא מצביע לייזר. לוקח קצת תרגול, עניין של שבוע-שבועיים.
4. LG thinQ הוא מעין ניסיון של lg ליצור מערכת בית חכם מבוססת המכשירים שלה. כלומר שליטה קולית על מכונת כביסה, מקרר וכו'. הממשק עבור טלוויזיות (ח.י מייבאים רק טלוויזיות של lg ולא שאר מוצרי החשמל עד כמה שאני זוכר) הוא בעיקר שליטה על הטלוויזיה מהסלולרי.
תודה על העזרה.
מעדכן בהתאם להמלצות כאן:
התקנתי את האפליקציה של כאן 11. עדיין יש לאגים אבל לאגים שונים שיותר מרגישים שנובעים ממהירות אינטרנט לא מספקת (יש תקיעות ויש קפיצות באיכות. מקודם התמונה פשוט לא רצה חלק). בדקתי עם לפטופ והוא מקבל מהירות של כמה מאות מגה באזור הזה.
האם יכול להיות שהטלויזיה מקבלת מהירות נמוכה יותר בוואי פיי?
בנוגע ל-3 - דווקא מרגיש שזה כן מצביע לייזר. הוא נע בהתאם לתנועות שלי, אבל נמצא בערך מטר שמאלה מאיפה שאני מצביע.
בנוגע לחיבור עם HDMI - הציעו לי לבצע איפוס לטלויזיה. לנסות?
מעדכן בהתאם להמלצות כאן:
התקנתי את האפליקציה של כאן 11. עדיין יש לאגים אבל לאגים שונים שיותר מרגישים שנובעים ממהירות אינטרנט לא מספקת (יש תקיעות ויש קפיצות באיכות. מקודם התמונה פשוט לא רצה חלק). בדקתי עם לפטופ והוא מקבל מהירות של כמה מאות מגה באזור הזה.
האם יכול להיות שהטלויזיה מקבלת מהירות נמוכה יותר בוואי פיי?
בנוגע ל-3 - דווקא מרגיש שזה כן מצביע לייזר. הוא נע בהתאם לתנועות שלי, אבל נמצא בערך מטר שמאלה מאיפה שאני מצביע.
בנוגע לחיבור עם HDMI - הציעו לי לבצע איפוס לטלויזיה. לנסות?