שאלות לגבי dune hd
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אם אני זוכר נכון (עבר זמן מה מאז שהשתמשתי בשלי), ספריית המדיה היפה שלהם (לא סתם סיור במערכת הקבצים) דורשת סריקה (לא זוכר אם אפשר לעשות סריקה מתוזמנת).
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
אתה צריך לעשות סריקה שתעלה את התכנים החדשים. יש לך אפשרות לבחור את סוג התקייה (אני למשל מעדכן רק סרטים)
כדי שלא יעלו כל התכנים החדשים.
כדי שלא יעלו כל התכנים החדשים.
לא הבנתי - יש לי תיקייה לסרטים שהוספתי אותה לאוסף שלי בדיון. כשאני מוסיף סרט לתיקייה בנאס כדי שהסרט יופיע בדיון אני צריך להפעיל סריקת התיקייה מחדש באופן יזום?
מה לגבי קטגוריה בתצוגה של ״התווספו לאחרונה״? אין כזה דבר?
מה לגבי קטגוריה בתצוגה של ״התווספו לאחרונה״? אין כזה דבר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
לגבי הסריקה התשובה היא כן ולא12/12/2022 10:11י-א כתב: לא הבנתי - יש לי תיקייה לסרטים שהוספתי אותה לאוסף שלי בדיון. כשאני מוסיף סרט לתיקייה בנאס כדי שהסרט יופיע בדיון אני צריך להפעיל סריקת התיקייה מחדש באופן יזום?
מה לגבי קטגוריה בתצוגה של ״התווספו לאחרונה״? אין כזה דבר?...
כן כי יש אופציה להגדיר סריקה אוטומטית
לא כי פעם עובד ופעם לא לא ממש הצלחתי להבין למה אז אני סורק מחדש בעזרת האפליקציה כל פעם שמוסיף/מוחק סרט זה ענין של שניות
לגבי התווספו לאחרונה עניתי לך כבר מזמן וצרפתי לתשובה שלי תמונה שמראה לך שיש תצוגה של ״נוספו לאחרונה ״
מה הכוונה " בעזרת האפליקציה" ?12/12/2022 11:54istarmini כתב: לגבי הסריקה התשובה היא כן ולא
כן כי יש אופציה להגדיר סריקה אוטומטית
לא כי פעם עובד ופעם לא לא ממש הצלחתי להבין למה אז אני סורק מחדש בעזרת האפליקציה כל פעם שמוסיף/מוחק סרט זה ענין של שניות
לגבי התווספו לאחרונה עניתי לך כבר מזמן וצרפתי לתשובה שלי תמונה שמראה לך שיש תצוגה של ״נוספו לאחרונה ״...
אשמח לצילום מסך שמראה את הנוספו לאחרונה כי אני לא מוצא.
תודה מראש
עריכה - מצאתי את האפליקציה וגם את הצילומים שהעלית. תודה
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
מציע לך להיעזר במדריך המצוין שעפר כתב באתר.
https://htmag.co.il/article40170.html
ניסיתי להעלות תמונה דרך הסלולר, לא מצליח (תמונה גדולה) בכל אופן מצרף תמונה מהמדריך. זה נמצא ב - My Collection
נכנס ל - collection Management וטוען את התכנים החדשים (יש כאמור אפשרות לבחור מה רוצים לעלות מהכונן).
https://htmag.co.il/article40170.html
ניסיתי להעלות תמונה דרך הסלולר, לא מצליח (תמונה גדולה) בכל אופן מצרף תמונה מהמדריך. זה נמצא ב - My Collection
נכנס ל - collection Management וטוען את התכנים החדשים (יש כאמור אפשרות לבחור מה רוצים לעלות מהכונן).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
במידה ושואל אותך האם לעדכן לקושחת הבטא האחרונה אז תעדכן.12/12/2022 12:07י-א כתב: מה הכוונה " בעזרת האפליקציה" ?
אשמח לצילום מסך שמראה את הנוספו לאחרונה כי אני לא מוצא.
תודה מראש
עריכה - מצאתי את האפליקציה וגם את הצילומים שהעלית. תודה...
יש בתפריט אופציה להגדיר האם לתת הודעה לגבי קושחות בטא מומלץ לאשר את האופציה הזו