אני לא מקבל מנטפליקס אימייל לאיפוס סיסמא (בדקתי בספאם)
שלום,
הכל התחיל מאימייל מ [email protected] שנכתב בו:
"זיהינו כניסה חשודה לחשבון Netflix שלך. ליתר ביטחון, איפסנו את הסיסמה שלך. עליך להגדיר סיסמה חדשה."
אני מקבל המון ספאמים כאלה אבל הכתובת נראית אמיתית.
בכל אופן, נכנסתי לנטפליקס (לא דרך הקישור באימייל כמובן) יצאתי מהחשבון וניסיתי להיכנס שוב.
הוא כותב לי שהסיסמא לא נכונה.
אני מנסה לאפס סיסמא ובאתר שלהם כתוב שנישלח לי אימייל עם הנחיות.
אבל לא מגיע לי אף אימייל מהם. מאחרים כן מגיע.
עכשיו אני לא יכול להיכנס לחשבון בנטפליקס, לא יכול לאפס סיסמא ואין עם מי לדבר בתמיכה שלהם.
מה יכולה להיות הסיבה שלא מגיע אימייל ? ניסיתי מהטלפון ומהמחשב ובשניהם לא הגיע.
אני גם לא יכול לשנות כתובת אימייל כי יצאתי מהחשבון.
הכל התחיל מאימייל מ [email protected] שנכתב בו:
"זיהינו כניסה חשודה לחשבון Netflix שלך. ליתר ביטחון, איפסנו את הסיסמה שלך. עליך להגדיר סיסמה חדשה."
אני מקבל המון ספאמים כאלה אבל הכתובת נראית אמיתית.
בכל אופן, נכנסתי לנטפליקס (לא דרך הקישור באימייל כמובן) יצאתי מהחשבון וניסיתי להיכנס שוב.
הוא כותב לי שהסיסמא לא נכונה.
אני מנסה לאפס סיסמא ובאתר שלהם כתוב שנישלח לי אימייל עם הנחיות.
אבל לא מגיע לי אף אימייל מהם. מאחרים כן מגיע.
עכשיו אני לא יכול להיכנס לחשבון בנטפליקס, לא יכול לאפס סיסמא ואין עם מי לדבר בתמיכה שלהם.
מה יכולה להיות הסיבה שלא מגיע אימייל ? ניסיתי מהטלפון ומהמחשב ובשניהם לא הגיע.
אני גם לא יכול לשנות כתובת אימייל כי יצאתי מהחשבון.
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
זה לא מגיע למייל מהסיבה הפשוטה שהמייל בחשבון הוחלף.
נגנב. ולכן קיבלת את המייל על פעילות חשודה.
נסה ליצור קשר עם נטפליקס בצ'ט שלהם ולשחזר את המייל המקורי של החשבון.
במקביל, בדוק שלא בוצעו עסקאות באשראי שלך שהיה מעודכן בנטפליקס.
בהצלחה
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
הם טוענים ששולחים לי מייל לכתובת המקורית. אם מנסים כתובת אחרת אז הם כותבים שאין חשבון כזה ז"א שהמייל הזה עדיין רשום אצלם.27/12/2022 22:56vivi כתב: זה לא מגיע למייל מהסיבה הפשוטה שהמייל בחשבון הוחלף.
בהצלחה...
ניסיתי עם הצ'אט באנגלית. ענה לי חרה של בנאדם שלא רצה להתקדם לשום מקום וענה תשובות של רובוט, אבל זה היה בנאדם.
- חבר מביא חבר

בדקתי אצלי זה המייל הרישמי שלהם לכל העדכונים:
[email protected]
יכול להיות שחסמת את הכתובת הזו?
תבדוק בפילטרים בגימייל שזה לא חסום.
[email protected]
יכול להיות שחסמת את הכתובת הזו?
תבדוק בפילטרים בגימייל שזה לא חסום.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

בנוסף, נסה להיכנס לקישור דרך המייל הזה שקיבלת.
הכתובת נראית לי תקינה ויתכן וזו הבעיה.
זאת אומרת, אחרי שתכנס לקישור איפוס סיסמה דרך המייל (תוודא שקיבלת מהכתובת מייל שציינתי)
זה יבקש ממך לעדכן סיסמה חדשה (תוודא שהאתר הוא Netflix.com)
תעדכן סיסמה ואז נסה להתחבר.
הכתובת נראית לי תקינה ויתכן וזו הבעיה.
זאת אומרת, אחרי שתכנס לקישור איפוס סיסמה דרך המייל (תוודא שקיבלת מהכתובת מייל שציינתי)
זה יבקש ממך לעדכן סיסמה חדשה (תוודא שהאתר הוא Netflix.com)
תעדכן סיסמה ואז נסה להתחבר.
החלטתי להסתכן וללחוץ על הקישור באימייל.
קיבלתי שגיאה: אופס!! ארעה שגיאה לא צפויה,
אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר.
עכשיו אני נמצא במצב שאפילו אי אפשר להתנתק מ נטפליקס כי צריך להתחבר לחשבון בשביל להתנתק.
אני אאלץ מתישהו לחסום את האשראי אבל בינתיים מי שמחובר (הטלוויזיות והילדים בטלפון שלהם) יכולים לצפות בתוכן.
קיבלתי שגיאה: אופס!! ארעה שגיאה לא צפויה,
אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר.
עכשיו אני נמצא במצב שאפילו אי אפשר להתנתק מ נטפליקס כי צריך להתחבר לחשבון בשביל להתנתק.
אני אאלץ מתישהו לחסום את האשראי אבל בינתיים מי שמחובר (הטלוויזיות והילדים בטלפון שלהם) יכולים לצפות בתוכן.
עדכון מהיום: סוף סוף נמצא נציג של נטפליקס בצ'אט שהסכים לעזור.
הוא ניסה לשלוח אימייל וכששוב האימייל לא התקבל הוא הסכים (בניגוד לנציגים הקודמים) לשנות לי כתובת אימייל ע"ס 8 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי. מרגע ששיניתי כתובת אימייל הכל הסתדר.
מסקנות:
א. ידוע ששירות אימייל של walla גרוע ואני משתמש בו רק למטרות לא קריטיות. אבל מסתבר שהוא יותר גרוע ממה שחשבתי.
לא רק שהם באופן לא צפוי הפסיקו לקבל אימיילים מנטפליקס - אימיילים שעד לפני 3 שבועות כן התקבלו - וזה אחרי גם שהוספתי את האימיילים של נטפליקס לאנשי קשר (אבל ספאמים שמתחזים לנטפליקס הם מעבירים חופשי כל הזמן)
גם התמיכה של וואלה ענו בצורה מטופשת לפניה שלי.
ב. התרגלנו שהחברות הגדולות מתישות אותך לפני שמקבלים נציג אנושי אבל ברגע שמדברים עם נציג אנושי הוא עוזר. נטפליקס לקחו את זה צעד אחד קדימה: שני נציגים בצ'אט לא הסכימו לעזור ולא פתרו את הבעיה.
רק נציג שלישי במזל התנהג כמו שצריך.
אני מחכה להסרת התנגדות של אישתי בשביל להתנתק מנטפליקס.
הוא ניסה לשלוח אימייל וכששוב האימייל לא התקבל הוא הסכים (בניגוד לנציגים הקודמים) לשנות לי כתובת אימייל ע"ס 8 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי. מרגע ששיניתי כתובת אימייל הכל הסתדר.
מסקנות:
א. ידוע ששירות אימייל של walla גרוע ואני משתמש בו רק למטרות לא קריטיות. אבל מסתבר שהוא יותר גרוע ממה שחשבתי.
לא רק שהם באופן לא צפוי הפסיקו לקבל אימיילים מנטפליקס - אימיילים שעד לפני 3 שבועות כן התקבלו - וזה אחרי גם שהוספתי את האימיילים של נטפליקס לאנשי קשר (אבל ספאמים שמתחזים לנטפליקס הם מעבירים חופשי כל הזמן)
גם התמיכה של וואלה ענו בצורה מטופשת לפניה שלי.
ב. התרגלנו שהחברות הגדולות מתישות אותך לפני שמקבלים נציג אנושי אבל ברגע שמדברים עם נציג אנושי הוא עוזר. נטפליקס לקחו את זה צעד אחד קדימה: שני נציגים בצ'אט לא הסכימו לעזור ולא פתרו את הבעיה.
רק נציג שלישי במזל התנהג כמו שצריך.
אני מחכה להסרת התנגדות של אישתי בשביל להתנתק מנטפליקס.
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אני חושב שהמסקנה היא לא להשתמש בשירות של וואלה לדואל או בכל שירות דואל של ספק האינטרנט.
לדעתי אם היית אומר את זה מראש, ישר החברים היו מצביעים על שירות הדואל כבעייתי. היו שרשורים כאלו כאן לפני 10 שנים...
לדעתי אם היית אומר את זה מראש, ישר החברים היו מצביעים על שירות הדואל כבעייתי. היו שרשורים כאלו כאן לפני 10 שנים...
איזה שירות אמיילים שהוא לא ג'ימייל מומלץ?31/12/2022 13:03ziv_r כתב: אני חושב שהמסקנה היא לא להשתמש בשירות של וואלה לדואל או בכל שירות דואל של ספק האינטרנט.
לדעתי אם היית אומר את זה מראש, ישר החברים היו מצביעים על שירות הדואל כבעייתי. היו שרשורים כאלו כאן לפני 10 שנים......
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אתה יכול להשתמש ב- outlook.com אם אתה מתעקש לא להשתמש בשירות הדואל הכי טוב ונפוץ שיש היום.