מוניטורים של חברת פלטינום אודיו יחידים בארץ ומאוד נדירים בכלל
ביקורת מצולמת בעברית:
הרמקול שנבנה ע"י phill jones והיווה שיפור משמעותי של ה-acoustic energy ae-1 המיתולוגי.
נבחן בשעתו ע"י stereophile ודורג ב-class B המכובד ביותר.
התיבה בנוייה מ-HDF עבה במיוחד וומשקל הרמקול מתקרב ל-13 ק"ג.
האלמנטים איכותיים מאד, כך שבמערכת טובה ה-solo יכול לספק חווית שמע יוצאת מן הכלל.
בניגוד לרוב רמקולי המדף, הוא מסוגל לתת בס נמוך מאד בהינתן הגברה מספיק איכותית ונכונה.
(stereophile מדדו 32HZ בסקירה של הרמקולים!!)
במה תלת מימדית ובאס עם דינמיקה מטורפת והזויה .
ביקורת:
https://www.stereophile.com/standloudsp ... index.html
לפרטים ומידע נוסף
052-3153-707 שמעון מור יוסף
מומחה לסטריאו וקולנוע ביתי ומעצב סאונד
מוצר זה הינו מלוח Av2 קניה, תיווך ומכירת ציוד ומערכות סטריאו יד שניה וקולנוע ביתי משומש ומובחר.
אוהב מציאות? סמן לייק ועקוב אחרי Av2 בפייסבוק

https://www.facebook.com/Av2Av
יש לך מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי משומשים?
תן לנו לעזור לך למכור את הציוד שלך, יש לנו לקוחות שמחפשים מוצרים שונים.
שים ❤ שמוזיקה היא הדבר היחידי שיכול להעצים את הרגשות שלנו ואף לשלוט בהן, הייחודיות שלה היא בחוויה העילאית שהיא מסוגלת לייצר בשילוב ריגוש רוחני ופיזי במקביל...
כאשר אנו שומעים מוזיקה בצורה נכונה הנשמה שלנו נהנית מעצם שמיעתה, אך בהינתן תנאים ספציפיים מערכת מוזיקה מותאמת מסוגלת לייצר חוויה מוזיקלית מרגשת וייחודית שאין דומה לה, אשר נגרמת משילוב השמיעה הגורמת להנאה רוחנית ובמקביל תוספת ריגוש פיזי הגורם לחוש את המוזיקה גם דרך הגוף והמיקס הייחודי הזה מעצים את ההנאה מהמוזיקה, אגב זו אחת מהחוויות הבודדות שיש ביכולתנו לייצור בכל זמן ולאורך זמן שנבחר וללא חסרנות...
כאשר אין חישוב, ידיעה והכרה של כל החלקים והנתונים שהובאו הסיכוי להצליח קלוש ודומה לאדם הרוצה להגיע למקום מסוים ובוחר אוטובוס אקראי רק על פי העניבה של הנהג בחושבו שנתון זה בלבד יביא אותו ליעדו...
לכן כדי לספק חוויה עילאית ומרגשת בו זמנית של הנאה פיזית ורוחנית, ולחוות מוזיקה במלוא עוצמתה, חשוב ביותר לקחת בחשבון את כל המשתנים שהובאו לעיל.
אני מומחה למערכות מוזיקה ומעצב סאונד בתחום הביתי והמקצועי בכל הרמות כבר 30 שנה ואני מציע לך ידע, ניסיון ומקצועיות ויכולת להתאים כל ציוד ומוצר לפי המקום ולייעוד שלו ולשלב הכל לפי הצרכים ולטעמך, הרשה לי ליצור עבורך ריגוש מוזיקלי שיאפשר לך בכל זמן שתבחר לחוות סאונד בצורה ייחודית ולחוש את המוזיקה באופן רוחני וגם פיזי...
אשמח לייעץ, זה בחינם!