שירות של חברת אלקטרוניקס פרו

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
MatanGershberg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום חברים,

רכשתי את הטלוויזיה של סמסונג QN60A לפני כשנה ובשבועות האחרונים הבחנתי ב2 פסים גדולים בטלוויזיה, אחד בצד ימין מלמעלה עד למטה ואחד באמצע המסך מלמעלה למטה(תמונות מצורפות) - הבעיה בעיקר נראית לעין במשחקי כדורגל ורזולוציה גבוהה ויש ממש 2 פסים שמפריעים לתמונה. פתחתי קריאת שירות באלקטרוניקס, הגיע טכנאי אחרי שבוע "לבדוק" את המסך ואכן אישר שיש "משהו", אך על אף שיש לי אחריות לעוד 3 שנים, אמר שזה לא נראה שזה מפריע והכל תקין ואם הבעיה תחריף - תפתח קריאת שירות שוב.

אני קורא אינספור תלונות על החברה ואי מתן השירות, לא יכול שבמדינת ישראל בשנת 2023, צריכים להתחנן לקבל עזרה לבעיה ופשוט להעביר את הלקוחות ב-7 מדורי גיהנום, רוב התגובות שקיבלתי היו - אל תקנה סמסונג ותימנע מזה בפעם הבאה, אבל זה לא פתרון, חייב להיות משהו שאפשר לעשות, משהו צריך את הדעת על החברה והשירות.

אם למישהו יש טלפון/מייל של מנהלים בכירים באלקטרוניקס פרו או סמליין - כדי שאוכל להגיע ולבקש את הפתרון לבעיה שיש אצלי ואצל עוד אנשים שנפגעו מהשירות.

תוכלו להוריד את הקבצי וידאו גם מהלינק https://we.tl/t-yJW0XJwQYJ

אודה לעזרתכם,
מתן
1.jpg
2.jpg
3.jpg

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4078
נתן תודות: 303 פעמים
קיבל תודות: 510 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

פתחת כבר שרשור במקום אחר
אין צורך לפתוח עוד שרשורים
ענו לך שזו תופעה טבעית (ברמה כזו או אחרת)
אתה רוצה לתבוע, אפשר לעשות את זה אונליין בתביעות קטנות
מעבר לכך, בשביל מה להציף את הפורום עם הסיפור הזה?

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #3 

@ahersko , תודה על הפידבק, הסיבה שפתחתי פה את השרשור הוא כדי שאנשים יידעו על המצב וגם שהסיפור יגיע לכמה שיותר אנשים, אם יש עוד אנשים שיש להם בעיה דומה, אשמח לשמוע ולהתאגד ביחד

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #4 

אנשים יודעים, מכירים, אני בפורום הזה לפחות 15 שנה מתוכן לפחות 10 צועק לא לגעת במותג הזה.

זה לא עוזר בדיוק כמו שלפתוח עוד שרשור לא יעזור.

אנשים מוכנים להתאבד על עוד עשירית לומן שהעין האנושית בכלל לא מבחינה בו עוד שתי מעלות צפיה, אבל שנה אח"כ הם חוזרים לבכות ולבקש עזרה בלגרור את הטלווזיה המדהימה שלהם לצפרדע הירוק.

אז או שאנשים מטומטמים, או שאנשים מאמינים שלהם זה לא יקרה (יש כאלו שהם גם וגם)?

המקרה שלך מאוד גבולי, התופעה היא תופעה פיזיקלית של הטנולוגיה ואי אפשר להיפתר ממנה לחלוטין

העניין הוא שאין סף מדיד ומקובל.

לפי התמונות, זה נראה סביר ואני לא חושב שההחלטה של א.פ. פסולה מיסודה (ותאמין לי שאני חושב שהם חבורה של....)

אתה יכול לקחת אותם לבית משפט, האגרה היא עשרות שקלים ותבזבז חצי יום מהחיים שלך.

לתבוע כל אחד יכול, השאלה אם גם לזכות, אין לך הרבה מה להפסיד.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #5 

@ahersko, אני לצערי לא ידעתי על השירות שלהם לפני ואני מבין מה "פספסתי" שלא בדקתי לפני. לגבי הטלוויזיה, אני לא יודע מה גבולי או לא גבולי, אבל התמונה מפריעה לי בעין ולא סביר שאם הבעיה קיימת בכל הדגמים של סמסונג, אף אחד לא עושה עם זה כלום, הזלזול של אלקטרוניקס פשוט מזלזל, אני לא מבין איך ככה מזלזלים בלקוחות ולא מציעים שום פתרון. הטלוויזיה עלתה לא מעט ובתור מישהו שיש לו טלוויזיה של פיליפס , בחיים לא הייתה לי שום בעיה עם פיליפס, לא בטלוויזיה של 10 שנים ולא בטלוויזיה בחדר שינה שכבר משרתת אותנו 4 שנים (גם לא שירות כלשהו במהלך שנים אלו).

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #6 

הבעיה קיימת אצל כל היצרנים, לא יכול לומר לך בוודאות שיצרן אחר היה מחליף את המכשיר
כמו שכתבתי לך אתה מוזמן לפנות לערכאה משפטית

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9036
נתן תודות: 248 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

08/01/2023 14:16  
ahersko כתב:
הבעיה קיימת אצל כל היצרנים, לא יכול לומר לך בוודאות שיצרן אחר היה מחליף את המכשיר
כמו שכתבתי לך אתה מוזמן לפנות לערכאה משפטית
...
אצלי זה היה ב LG 65uj670, הגיעו מהחברה לבדוק ולא כל כך הבינו מה אני רוצה.
זה הפריע לי ברמה שהעפתי אותה לחדר שינה והיא הוחלפה בC1
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”