איך אתם מנטרים את הרשת שלכם במקרה של ניתוקים ?
-
ramimz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפעמים אני מקבל הודעה לחצי שניה על המסך "לא נמצאה רשת אלחוטית" והיא נעלמת.
זה קורה לי ב- 2 סטרימרים שונים, כך שקשה לי להאשים את הסטרימר.
בלוג של הראוטר לא מופיע שום דבר, כך שזה מביא אותי לחשוש שאולי זו בעיית ניתוק מספק השירות.
ומה שמביא אותי לשאול, איך אתם מנטרים את הרשת שלכם ?
איך אוכל לבדוק אם זה ניתוק מספק השירות או מהראוטר ?
יש לכם איזו תוכנת ניטור או פתרון אחר שיכול לתת תוצאה מי האשם ?
זה קורה לי ב- 2 סטרימרים שונים, כך שקשה לי להאשים את הסטרימר.
בלוג של הראוטר לא מופיע שום דבר, כך שזה מביא אותי לחשוש שאולי זו בעיית ניתוק מספק השירות.
ומה שמביא אותי לשאול, איך אתם מנטרים את הרשת שלכם ?
איך אוכל לבדוק אם זה ניתוק מספק השירות או מהראוטר ?
יש לכם איזו תוכנת ניטור או פתרון אחר שיכול לתת תוצאה מי האשם ?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
אין דבר כזה שבלוג של הראוטר אין מידע על התחברות של נק' קצה והקנייה של כתובת IP למי שהתחבר
תחפש בלוג הנכון
תחפש בלוג הנכון
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
תוכנת ניטור טובה וחינמית היא PRTG שיושבת על WINDOWS (מומלץ על תחנה נפרדת כמובן).
אופן הפעולה שלה הוא על ידי ניטור במספר פרוטוקולים כאשר פינג הוא הפשוט ביותר שלא דורש יותר מידי קינפוג.
אתה מגדיר את הציוד ב-PRTG את הציוד שאתה רוצה לדגום, נניח את הסטרימר. במסך של ה-PRTG' תחת ה-DEVICE שהגדרת אתה מצמיד סנסור של פינג וזה מתחיל לעבוד
ולנטר לך.
אני משתמש ב-PRTG גם בעבודה וגם בבית. בגדול הרישוי שלה מבוסס על מספר סנסורים. כשאתה מתקין אתה מקבל 1000 סנסורים למשך חודש ואז כמות הסנסורים יורדת ל-100 (שזה יותר מידי בשביל משתמש בייתי). ארגונים כמובן צריכים יותר מ-100 ואז הם מתחילים לשלם.
ב-PRTG אתה יכול גם לבנות לך דשבורד שיכלול את הציוד ואת הסנסורים שהגדרת. אתה גם יכול לבדוק גישה לאינטרנט ב-HTTP ואז אם יש לך נפילה אתה תראה באדום בוהק.
בקיצור, כנס לאתר שלהם, תתרשם ואני בטוח שאתה תמצא לך תחביב חדש.
אופן הפעולה שלה הוא על ידי ניטור במספר פרוטוקולים כאשר פינג הוא הפשוט ביותר שלא דורש יותר מידי קינפוג.
אתה מגדיר את הציוד ב-PRTG את הציוד שאתה רוצה לדגום, נניח את הסטרימר. במסך של ה-PRTG' תחת ה-DEVICE שהגדרת אתה מצמיד סנסור של פינג וזה מתחיל לעבוד
ולנטר לך.
אני משתמש ב-PRTG גם בעבודה וגם בבית. בגדול הרישוי שלה מבוסס על מספר סנסורים. כשאתה מתקין אתה מקבל 1000 סנסורים למשך חודש ואז כמות הסנסורים יורדת ל-100 (שזה יותר מידי בשביל משתמש בייתי). ארגונים כמובן צריכים יותר מ-100 ואז הם מתחילים לשלם.
ב-PRTG אתה יכול גם לבנות לך דשבורד שיכלול את הציוד ואת הסנסורים שהגדרת. אתה גם יכול לבדוק גישה לאינטרנט ב-HTTP ואז אם יש לך נפילה אתה תראה באדום בוהק.
בקיצור, כנס לאתר שלהם, תתרשם ואני בטוח שאתה תמצא לך תחביב חדש.
-
ramimz
-
- חבר שרק התחיל

כן, גם לי זה היה מוזר.10/01/2023 16:24Borderline1 כתב: אין דבר כזה שבלוג של הראוטר אין מידע על התחברות של נק' קצה והקנייה של כתובת IP למי שהתחבר
תחפש בלוג הנכון...
בעבר הרחוק היה לי ראוטר של Linksys שהיה מתעד כל פיפס .... ובראוטר הנוכחי TP-LINK נראה שהלוג די עלוב.
לא כל פעולה מתועדת שם, למרות שלא יצרתי שום פילטר והוא אמור להראות הכל.
-
ramimz
-
- חבר שרק התחיל

מעולה, אני אנסה את לבדוק עם התוכנה הזאת.11/01/2023 8:18silverbullet כתב: תוכנת ניטור טובה וחינמית היא PRTG שיושבת על WINDOWS (מומלץ על תחנה נפרדת כמובן).
ולנטר לך.
בקיצור, כנס לאתר שלהם, תתרשם ואני בטוח שאתה תמצא לך תחביב חדש....
תודה רבה.
יש גם את זה:11/01/2023 8:18silverbullet כתב: תוכנת ניטור טובה וחינמית היא PRTG שיושבת על WINDOWS (מומלץ על תחנה נפרדת כמובן).
ולנטר לך.
בקיצור, כנס לאתר שלהם, תתרשם ואני בטוח שאתה תמצא לך תחביב חדש....
אפשר להגדיר קבלת התראה עם telegram ברגע שמכשיר לא מגיב, אני אישית משתמש, חביב ביותר
-
ramimz
-
- חבר שרק התחיל

יש איזה משהו שמתאים ל- RPi ?
אין לי מחשב עודף עבור זה, אבל יש לי RPi אחד פנוי.
נכון, בימים אלו אני יכול למכור את ה- RPi ולרכוש בכסף 8 מחשבי גיימינג + 12 לפטופים
אבל אני מעדיף להישאר עם הנכס הקטן
אין לי מחשב עודף עבור זה, אבל יש לי RPi אחד פנוי.
נכון, בימים אלו אני יכול למכור את ה- RPi ולרכוש בכסף 8 מחשבי גיימינג + 12 לפטופים
אבל אני מעדיף להישאר עם הנכס הקטן
-
ramimz
-
- חבר שרק התחיל

באמת חביב .... ועושה את העבודה מצוין,12/01/2023 10:56naorbh כתב: יש גם את זה:
אפשר להגדיר קבלת התראה עם telegram ברגע שמכשיר לא מגיב, אני אישית משתמש, חביב ביותר
...
במיוחד שהוא עובד על RPi בלי הרבה השקעה.