אני מעוניין במסך חדש בתקציב של עד 6500 (עם חריגה קלה).
האפשרויות tcl led בגודל 75 (C735) או tcl רגילה בגודל 85 (p735) או כל דבר אחר שנראה לכם ואני מפספס.
לא רוצה סמסונג, גם לא בחינם
תודה מראש

מציע שתגש לראות ולחוש את הטלויזיות לפני שאתה מחליט מה לקנות.23/01/2023 15:50Nadav288 כתב: אז אחרי שנכוותי קשות מסמסונג (מי שמתעניין יכול לקרוא viewtopic.php?f=2&t=377971)
אני מעוניין במסך חדש בתקציב של עד 6500 (עם חריגה קלה).
האפשרויות tcl led בגודל 75 (C735) או tcl רגילה בגודל 85 (p735) או כל דבר אחר שנראה לכם ואני מפספס.
לא רוצה סמסונג, גם לא בחינם
תודה מראש...
מסכים, אחרי הoled הקודמת שלי, שבאמת נתנה תמונה מעולה אבל נצרבה אחרי קצת יותר מ3 שנים (בערך) אני גם לא מוצא סיבה להשקיע בהכי יקר והכי חדש.24/01/2023 9:58ahersko כתב: זה דגם מלפני שנתיים
אאל"ט סדרה H נחשבה למוצלחת בתחום התמונה, אך היו תלונות על מכשירים שנוטים לעשות reset
לי יש את ה 75J90 שיש שטענו ש H עדיפה מבחינת התמונה (ה J גם סבבה לגמרי)
אני לא וידאופיל, יודע לזהות משהו איכותי אבל לא מבחין בשליש ניט של השחור או עוד 4 מעלות בצפיה שניתנות לאבחנה רק במעבדה כמו חלק ממשתתפי הפורום (להל"ן בגדי המלך החדשים)
כן, יש הבדלים ולעיתים הם ניתנים לאבחנה בעין, האם הם שווים לשלם פי 2 על מכשיר שנותן עוד קצת...? תלוי את מי שואלים
היות ורוב המכשירים לא שורדים יותר מ5-6 שנים של שימוש יום-יומי, אני באופן אישי מעדיף מוצר טוב מעל מוצר מעולה, כי לדעתי ההבדל באיכות לא מצדיק את ההבדל במחיר ובכל מקרה כשנשדרג עוד 5-6 שנים, המוצר יהיה איכותי יותר מטבעו.
אני גם לא מת על הטכנולוגיה הכי חדשה, היא בגלל דרישות השוק יוצאת המחיר מופקע ולא מספיק מבושלת
רק עכשיו ה OLED מגיע לבשלות (אמינות ומחיר) אבל גם הוא לא חף מבעיות או חסרונות
לסיכום
חפש מידע ברשת, אבל על פניו נשמע דיל לא רע בהינתן 3 שנות אחריות מלאות!...