המלצה על טלוויזיה 75-85 עד 6500 ש״ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

אז אחרי שנכוותי קשות מסמסונג (מי שמתעניין יכול לקרוא viewtopic.php?f=2&t=377971)
אני מעוניין במסך חדש בתקציב של עד 6500 (עם חריגה קלה).
האפשרויות tcl led בגודל 75 (C735) או tcl רגילה בגודל 85 (p735) או כל דבר אחר שנראה לכם ואני מפספס.
לא רוצה סמסונג, גם לא בחינם :)
תודה מראש

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4078
נתן תודות: 303 פעמים
קיבל תודות: 510 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

קח LG או סוני מיבואן רשמי עם 3 שנות אחריות מלאות

או שתתפשר על הגודל או על האיכות, התקציב שלך אפשר לגרד סוני 75 לא רעה בכלל (שזה מה שיש לי - גילוי נאות)

TCL... אין לי ניסיון אמיתי איתם (יש לי 32 אינטש פח שלהם בחדר השינה אבל סוס עבודה)

יש עליהם חוות דעת טובות סה"כ, אבל כבר היו בפורום מותגים עולים עם המון PR שנפחו את נשמתם מהר.

זה לא שסוני או LG לא מתקלקלות, אבל לתחושתי קצת פחות ובכל מקרה השרות שלהם עדיף

ushai906
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
שם מלא: אורי שליט
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

יש לי TCL C935 75 ועד היום מאוד מרוצה. יחד עם זאת שומע בחו"ל על כל מיני בעיות תוכנה וכל מיני תופעות שאני לא חוויתי. נכון להיום, הייתי חוזר על הקניה.

ככל שאני מכיר את התחום הזה, אני רואה שהוא רווי בבעיות גם של מותגים גדולים( דרך אגב TCL רביעי במכירות בעולם וגדל כל שנה).

לא האמנתי לכמות הבעיות עם סמסונג ובעיות חמורות. שומע גם על סוני, LG. נראה לי מפעל הפיס ליפול על מסך נטול בעיות

Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

קבלתי אפשרות עבור KD-85XH9096 (גודל 85) ב7000 ש״ח

בlast price טוענים שזה דגם של שנה שעברה ואני בכלל הייתי בטוח שזה דגם ישן יותר (לא שזה כזה משנה כל עוד יש אחריות של 3 שנים והיא עונה על הדרישות הצנועות שלי: earc בשביל המקרן קול ותמונה סבבה לרוב השימושים ובלי כתמים מעצבנים של תאורה).

הדעות נראות חלוקות בפורום (כמו לכל מסך כמעט)

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4078
נתן תודות: 303 פעמים
קיבל תודות: 510 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

זה דגם מלפני שנתיים

אאל"ט סדרה H נחשבה למוצלחת בתחום התמונה, אך היו תלונות על מכשירים שנוטים לעשות reset

לי יש את ה 75J90 שיש שטענו ש H עדיפה מבחינת התמונה (ה J גם סבבה לגמרי)

אני לא וידאופיל, יודע לזהות משהו איכותי אבל לא מבחין בשליש ניט של השחור או עוד 4 מעלות בצפיה שניתנות לאבחנה רק במעבדה כמו חלק ממשתתפי הפורום (להל"ן בגדי המלך החדשים)

כן, יש הבדלים ולעיתים הם ניתנים לאבחנה בעין, האם הם שווים לשלם פי 2 על מכשיר שנותן עוד קצת...? תלוי את מי שואלים

היות ורוב המכשירים לא שורדים יותר מ5-6 שנים של שימוש יום-יומי, אני באופן אישי מעדיף מוצר טוב מעל מוצר מעולה, כי לדעתי ההבדל באיכות לא מצדיק את ההבדל במחיר ובכל מקרה כשנשדרג עוד 5-6 שנים, המוצר יהיה איכותי יותר מטבעו.

אני גם לא מת על הטכנולוגיה הכי חדשה, היא בגלל דרישות השוק יוצאת המחיר מופקע ולא מספיק מבושלת

רק עכשיו ה OLED מגיע לבשלות (אמינות ומחיר) אבל גם הוא לא חף מבעיות או חסרונות

לסיכום

חפש מידע ברשת, אבל על פניו נשמע דיל לא רע בהינתן 3 שנות אחריות מלאות!

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1056
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

23/01/2023 15:50  
Nadav288 כתב:
אז אחרי שנכוותי קשות מסמסונג (מי שמתעניין יכול לקרוא viewtopic.php?f=2&t=377971)
אני מעוניין במסך חדש בתקציב של עד 6500 (עם חריגה קלה).
האפשרויות tcl led בגודל 75 (C735) או tcl רגילה בגודל 85 (p735) או כל דבר אחר שנראה לכם ואני מפספס.
לא רוצה סמסונג, גם לא בחינם :)
תודה מראש
...
מציע שתגש לראות ולחוש את הטלויזיות לפני שאתה מחליט מה לקנות.
יצא לי לראות בחנות מתמחה דגם של TCL שמאוד דובר עליו והיה מומלץ בזמנו, גיליתי שמערכת ההפעלה (התיפעול) מאוד מקרטע והתמונה באופן כללי די אנמית יחסית לסמסנוג. ובכל מקרה תזמין אונליין ליתר בטחון אם תתחרט.

Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #7 

24/01/2023 9:58  
ahersko כתב:
זה דגם מלפני שנתיים

אאל"ט סדרה H נחשבה למוצלחת בתחום התמונה, אך היו תלונות על מכשירים שנוטים לעשות reset

לי יש את ה 75J90 שיש שטענו ש H עדיפה מבחינת התמונה (ה J גם סבבה לגמרי)

אני לא וידאופיל, יודע לזהות משהו איכותי אבל לא מבחין בשליש ניט של השחור או עוד 4 מעלות בצפיה שניתנות לאבחנה רק במעבדה כמו חלק ממשתתפי הפורום (להל"ן בגדי המלך החדשים)

כן, יש הבדלים ולעיתים הם ניתנים לאבחנה בעין, האם הם שווים לשלם פי 2 על מכשיר שנותן עוד קצת...? תלוי את מי שואלים

היות ורוב המכשירים לא שורדים יותר מ5-6 שנים של שימוש יום-יומי, אני באופן אישי מעדיף מוצר טוב מעל מוצר מעולה, כי לדעתי ההבדל באיכות לא מצדיק את ההבדל במחיר ובכל מקרה כשנשדרג עוד 5-6 שנים, המוצר יהיה איכותי יותר מטבעו.

אני גם לא מת על הטכנולוגיה הכי חדשה, היא בגלל דרישות השוק יוצאת המחיר מופקע ולא מספיק מבושלת

רק עכשיו ה OLED מגיע לבשלות (אמינות ומחיר) אבל גם הוא לא חף מבעיות או חסרונות

לסיכום

חפש מידע ברשת, אבל על פניו נשמע דיל לא רע בהינתן 3 שנות אחריות מלאות!
...
מסכים, אחרי הoled הקודמת שלי, שבאמת נתנה תמונה מעולה אבל נצרבה אחרי קצת יותר מ3 שנים (בערך) אני גם לא מוצא סיבה להשקיע בהכי יקר והכי חדש.

בכל מקרה אחרי כמה ימים של הסתגלות לכל מסך, מכל סוג, מפסיקים לחפש פגמים ומתחילים להנות. מהנקודה הזאת מה שחשוב הוא בעיקר האחריות והשירות (לטעמי ומנסיוני)

בעיקר ראיתי תלונות של blooming באזור של כתוביות, אבל אם זה בגדול זניח (או ניתן לטיפול בהגדרות) אני אני מוכן להתעלם באלגנטיות :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”