יש כזה דבר ANC שבאמת עובד?
היי,
ממש לפני כמה ימים קיבלתי Focus Voyager 2 שהזמנתי דרך העבודה. אחרי נסיון עם הדור הראשון שלהם וביקורות שקראתי הייתי בטוח שהולך להיות שינוי משמעותי מבחינת ANC, במיוחד לרעשי רקע בבית.
ראיתי את ההשוואה הזו שנראית מקצועית:
ה-JABRA שהשוו מולם היתה האופציה השניה אבל היה נראה שהפוקוס מנצחים בכל הקטגוריות כמעט.
בקיצור אחרי שקיבלתי אותם קודם כל אין הבדל מובחן כמעט מול הדור הראשון אבל יותר חשוב ה-ANC כמעט לא עושה כלום, בהשוואה הם מדגימים ליד בלנדר.
ניסיתי בבית כשהיה שואב אבק שעובד, מכונת כביסה, מייבש אפילו סתם טלויזיה שעובדת בסלון, אין כמעט הבדל מובחן בין שני מצבי ה-ANC לבין כשהוא כבוי.
אמרתי "כמעט" כי נניח מהמכונת כביסה הוא משתיק חלק מסויים של הרעש אבל את החלק שבכל מקרה יותר חלש ולא מפריע מלכתחילה, לא את הרעש העיקרי החזק יותר.
לא עוזר לרעשי מקלדת במשרד ואחרים, ולא לרעשי שיפוצים שהיו מחוץ לבניין דפיקות בסגנון קונגו.
שא לדבר על הטווח שלכאורה היה אמור להשתפר בזכות BT5 וגם לא השתפר מי יודע מה, מרחק של עשרה מטרים מהעמדה כשאני במטבח מאחור קיר אחד כבר מתחילים להיות הפרעות חזקות.
במקרה למישהו אחר במשרד היה את הסוני MX3, היא השתיקה יחסית את קולות השיפוצים בחוץ ובשאר פחות.
הבעיה עם הסוני שהם מכסים את כל האוזן ומאוד מחממים, לא נסבלים לאורך זמן.
אהיה קצת בוטה אבל מרגיש כמו חרטא כל השיווק מסביב, לא ברור איך בביקורות ממחישים לכאורה ומהללים את הביצועים ובפועל זה כמעט לא עושה כלום לפחות לא ברעשי היום יום שאני ניסיתי, במחיר שלהם זה על גבול ההונאה.
ממש לפני כמה ימים קיבלתי Focus Voyager 2 שהזמנתי דרך העבודה. אחרי נסיון עם הדור הראשון שלהם וביקורות שקראתי הייתי בטוח שהולך להיות שינוי משמעותי מבחינת ANC, במיוחד לרעשי רקע בבית.
ראיתי את ההשוואה הזו שנראית מקצועית:
ה-JABRA שהשוו מולם היתה האופציה השניה אבל היה נראה שהפוקוס מנצחים בכל הקטגוריות כמעט.
בקיצור אחרי שקיבלתי אותם קודם כל אין הבדל מובחן כמעט מול הדור הראשון אבל יותר חשוב ה-ANC כמעט לא עושה כלום, בהשוואה הם מדגימים ליד בלנדר.
ניסיתי בבית כשהיה שואב אבק שעובד, מכונת כביסה, מייבש אפילו סתם טלויזיה שעובדת בסלון, אין כמעט הבדל מובחן בין שני מצבי ה-ANC לבין כשהוא כבוי.
אמרתי "כמעט" כי נניח מהמכונת כביסה הוא משתיק חלק מסויים של הרעש אבל את החלק שבכל מקרה יותר חלש ולא מפריע מלכתחילה, לא את הרעש העיקרי החזק יותר.
לא עוזר לרעשי מקלדת במשרד ואחרים, ולא לרעשי שיפוצים שהיו מחוץ לבניין דפיקות בסגנון קונגו.
שא לדבר על הטווח שלכאורה היה אמור להשתפר בזכות BT5 וגם לא השתפר מי יודע מה, מרחק של עשרה מטרים מהעמדה כשאני במטבח מאחור קיר אחד כבר מתחילים להיות הפרעות חזקות.
במקרה למישהו אחר במשרד היה את הסוני MX3, היא השתיקה יחסית את קולות השיפוצים בחוץ ובשאר פחות.
הבעיה עם הסוני שהם מכסים את כל האוזן ומאוד מחממים, לא נסבלים לאורך זמן.
אהיה קצת בוטה אבל מרגיש כמו חרטא כל השיווק מסביב, לא ברור איך בביקורות ממחישים לכאורה ומהללים את הביצועים ובפועל זה כמעט לא עושה כלום לפחות לא ברעשי היום יום שאני ניסיתי, במחיר שלהם זה על גבול ההונאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
או in-ear או over the ear. אזניות on-ear יתמכו ברמה מאוד בסיסית ב anc
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ל- MOMENTUM 4 Wireless יש ANC מעולה, מצד שני, שיחות העבודה מעולם לא היו נוחות יותר מאז שיש לי את ה- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. לאחרונות יש ANC פחות טוב, אבל איכות המיקרופון ממש טובה.
אלו אוזניות להרבה יותר משיחות עבודה.
אלו אוזניות להרבה יותר משיחות עבודה.
אז ככה, אחרי שהתאכזבתי מהפוקוס שסבירות אבל לא לאורך זמן ו-ANC לא מורגש, ניסיתי אזניות over the ear שממש לא נוחות לשימוש ממושך (מחממות ומציקות באופן כללי) נשארתי עם האופציה היחידה של in ear וחיפשתי משהו בתקציב סביר. כמעט התפתיתי לקנות את אחד הדגמים של Sonoflow , כי הם נמכרים בארץ ב-KSP ואפילו היו מבצעים אבל אחרי שקראתי קצת הבנתי שהם לא כל כך בשלים מבחינת האפליקציה וגם לא מופיעים כל כך באתרי השוואות נחשבים (RTINGS).
אז התאזרתי בסבלנות והזמנתי את Anker Space A40 מהדוד עלי, מתחת לרף המס (הייתה הנחה כלשהי)
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 18025tuFtt
היה שווה לחכות.
סוף סוף משהו שנוח כמעט כמו איירפודס 2, מורגש באוזן אבל לא מציק מדי, עם מספיק אפשרויות שליטה במגע (לחיצה אחת, לחיצה כפולה ולחיצה ארוכה) שניתן כמובן לבחירה. נכון, המגע לפעמים רגיש מדי ומבלבל בין לחיצה אחת (ווליום) ללחיצה כפולה אבל עדיין יותר מועיל מאפשרות אחת שיש ב-Airpods 2 או הלחצן המוזר שקשה למצוא אותו כל פעם ב-איירפודס 3 ומזיז את כל האזניה מהמקום.
והשוס...ביטול רעשים מעולה כמו שהם מבטיחים (בהשוואות מתמודד בהצלחה מול הסוני MX4). השואב אבק במקסימום עוצמה נשמע חלש ומרוחק ובעוצמה בינונית כמעט לא מורגש, השואב רובוט אם עובד ברקע גם לא נשמע כמעט.
אני השתמשתי במתאם סיליקון הכי קטן שסיפקו (יש חמישה גדלים שונים במארז).
פיצ'ר מעניין שיש באפליקציה (כנראה בכל הדגמים), כמו בדיקת שמיעה שהם עושים לכל צד (תחומי תדרים ועוצמות שונות) ומתאימים את האקולייזר לחתימת השמיעה של כל אחד, חשוב לכל מי שיש הבדלים\ירידה חלקית בשמיעה.
אני לא אודיופיל כך שמבחינת האזנה נטו מרגיש די דומה ל איירפודס 2/3, למעט השמע המרחבי ב-3 שחסרונו מורגש.
מצב שקיפות עובד מצויין ומונע את הרגשת העמימות שיש לאזניות in ear בדרך כלל.
לא עשיתי השוואת האזנה מעמיקות, השמע טוב עם בס סביר ומהנה. עובד טוב גם לשיחות טלפון.
אז אם אסכם, פוקוס ממש גרועות ולא שוות אפילו שליש ממחירן (די עוקץ). איירפודס 2 הכי נוחות ויציבות באוזן וטובות לכל השימושים כשאין רעשי רקע או הליכה בחוץ או לשימוש באזניה בודדת.
איירפודס 3 די חתול בשק כי גם למי שהתאים הדגם הקודם 2, לא יושבים טוב ויציב באוזן יש הרגשה שעומדים ליפול כל הזמן, נוטים לצאת מהר ובצד שמאל אצלי בקושי מחזיקים כך שלמעט המרחבי לא שוות את ההשקעה.
ה-ANKER טוב לכל השימושים ,במיוחד עם רעשי רקע ובטוח הכי משתלם למחירו. אחרי שניסיתי אותו כנראה שהייתי משקיע בדגם מתקדם\יקר יותר שלהם שתומך גם בשמע מרחבי בהנחה שכל השאר טוב באותה מידה
אז התאזרתי בסבלנות והזמנתי את Anker Space A40 מהדוד עלי, מתחת לרף המס (הייתה הנחה כלשהי)
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 18025tuFtt
היה שווה לחכות.
סוף סוף משהו שנוח כמעט כמו איירפודס 2, מורגש באוזן אבל לא מציק מדי, עם מספיק אפשרויות שליטה במגע (לחיצה אחת, לחיצה כפולה ולחיצה ארוכה) שניתן כמובן לבחירה. נכון, המגע לפעמים רגיש מדי ומבלבל בין לחיצה אחת (ווליום) ללחיצה כפולה אבל עדיין יותר מועיל מאפשרות אחת שיש ב-Airpods 2 או הלחצן המוזר שקשה למצוא אותו כל פעם ב-איירפודס 3 ומזיז את כל האזניה מהמקום.
והשוס...ביטול רעשים מעולה כמו שהם מבטיחים (בהשוואות מתמודד בהצלחה מול הסוני MX4). השואב אבק במקסימום עוצמה נשמע חלש ומרוחק ובעוצמה בינונית כמעט לא מורגש, השואב רובוט אם עובד ברקע גם לא נשמע כמעט.
אני השתמשתי במתאם סיליקון הכי קטן שסיפקו (יש חמישה גדלים שונים במארז).
פיצ'ר מעניין שיש באפליקציה (כנראה בכל הדגמים), כמו בדיקת שמיעה שהם עושים לכל צד (תחומי תדרים ועוצמות שונות) ומתאימים את האקולייזר לחתימת השמיעה של כל אחד, חשוב לכל מי שיש הבדלים\ירידה חלקית בשמיעה.
אני לא אודיופיל כך שמבחינת האזנה נטו מרגיש די דומה ל איירפודס 2/3, למעט השמע המרחבי ב-3 שחסרונו מורגש.
מצב שקיפות עובד מצויין ומונע את הרגשת העמימות שיש לאזניות in ear בדרך כלל.
לא עשיתי השוואת האזנה מעמיקות, השמע טוב עם בס סביר ומהנה. עובד טוב גם לשיחות טלפון.
אז אם אסכם, פוקוס ממש גרועות ולא שוות אפילו שליש ממחירן (די עוקץ). איירפודס 2 הכי נוחות ויציבות באוזן וטובות לכל השימושים כשאין רעשי רקע או הליכה בחוץ או לשימוש באזניה בודדת.
איירפודס 3 די חתול בשק כי גם למי שהתאים הדגם הקודם 2, לא יושבים טוב ויציב באוזן יש הרגשה שעומדים ליפול כל הזמן, נוטים לצאת מהר ובצד שמאל אצלי בקושי מחזיקים כך שלמעט המרחבי לא שוות את ההשקעה.
ה-ANKER טוב לכל השימושים ,במיוחד עם רעשי רקע ובטוח הכי משתלם למחירו. אחרי שניסיתי אותו כנראה שהייתי משקיע בדגם מתקדם\יקר יותר שלהם שתומך גם בשמע מרחבי בהנחה שכל השאר טוב באותה מידה
- big007
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3096
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 561 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אני הגעתי למסקנה שבמקום לרכוש כל תקופה אוזניות "זולות" ולהתאכזב כל פעם מחדש.
רכשתי בנובמבר האחרון את הBose qc earbuds 2
והם בהחלט חוסמות רעשי רקע.
אפילו יותר מBose qc 35ii שברשותי.
יש לציין שאני עובד בסביבה מאוד רועשת כ85db
והם מצליחות לחסום רעשים אפילו יותר טוב מהאטמים שאנחנו מקבלים בעבודה.
בקיצור מומלץ מאוד!!
בקיצור מומלץ מאוד!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אתה עובד בסביבה רועשת עם אוזניות למוזיקה ולא אוזניות אטומות?
https://shop.maop.co.il/shop/hearing-pr ... 3-earmuffs
https://shop.maop.co.il/shop/hearing-pr ... 3-earmuffs
- big007
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3096
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 561 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
זיו תודה.29/04/2023 14:24ziv_r כתב: אתה עובד בסביבה רועשת עם אוזניות למוזיקה ולא אוזניות אטומות?
https://shop.maop.co.il/shop/hearing-pr ... 3-earmuffs...
יש לי גם אטמים וגם אוזניות נגד רעש.
רוב הזמן אני עם אטמים.(מקפיד מאוד)
מידי פעם אני עם הבוס שההבדל בניהם לאוזניות ללא anc שבאוזניות רגילות יש צורך להגביר את העוצמה באוזניות כדי להתגבר על רעשי הסביבה.
מה שיכול לגרום נזק לאוזניים לאורך זמן.
ובבוס בזכות הanc אני שומע על רבע מהווליום.
והם עושות אחלה עבודה

זה יצא הפוך, התאכזבתי מהיקרות יותר. תראה השוואה כאן:29/04/2023 14:22big007 כתב: אני הגעתי למסקנה שבמקום לרכוש כל תקופה אוזניות "זולות" ולהתאכזב כל פעם מחדש.
בקיצור מומלץ מאוד!!...
https://www.rtings.com/headphones/tools ... shold=0.10
לא שווה לשלם פי 4 בשביל קצת יותר טוב\הטופ. בעוד שנה שנתיים כשהטכנולוגיה תשתפר באותו סכום אפשר לשדרג למשהו שאפילו יותר טוב ממה שעולה כרגע כפול ויותר. השידרוג פחות כואב במחיר הזה.