מספר שאלות לגבי Surveillance Station
• רוב הזמן המערכת עובדת יפה ONVIF Reolink. מידי פעם ולא ברור הטריגר, הוידאו משתבש כמו בתמונה, מה יכולה להיות הסיבה?
• אני עובד זמן מה בכדי לכייל את המערכת, כולל מאסקים על צמחיה, הבעיה שישנם יותר מידי שיחים סביב, ואז כשיש רוח המערכת מתריעה באופן קבוע. מאידך, ישנם ארועים משמעותיים של אדם שהולך, והמצלמה לא מדווחת אירוע?
האם יש משהו חכם לכייל?
• האם אפשרי לקיים שתי מערכות הקלטה בו זמנית מבלי שיפריעו אחת לשנייה? למשל Blue Iris בנוסף לקיימת? ה- Blue Iris מסובך יותר אך עם זאת חכם יותר.
ניסיתי, ואז מידי פעם כאשר היו ארועי תנועה הוידאו השתבש, כנראה תוצאה של התנגשות. השאלה היא האם ישנן הגדרות המאפשרות לקיים את המצב
• אני עובד זמן מה בכדי לכייל את המערכת, כולל מאסקים על צמחיה, הבעיה שישנם יותר מידי שיחים סביב, ואז כשיש רוח המערכת מתריעה באופן קבוע. מאידך, ישנם ארועים משמעותיים של אדם שהולך, והמצלמה לא מדווחת אירוע?
האם יש משהו חכם לכייל?
• האם אפשרי לקיים שתי מערכות הקלטה בו זמנית מבלי שיפריעו אחת לשנייה? למשל Blue Iris בנוסף לקיימת? ה- Blue Iris מסובך יותר אך עם זאת חכם יותר.
ניסיתי, ואז מידי פעם כאשר היו ארועי תנועה הוידאו השתבש, כנראה תוצאה של התנגשות. השאלה היא האם ישנן הגדרות המאפשרות לקיים את המצב
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
על מנת לייצר הבדלה בין המערכות לשימוש ביתי לעסקי מבית Synology, מערכת ה- Surveillance Station שקיימת ב- NAS-ים לשימוש ביתי, חסרה זיהוי של אנשים\רכבים, לעומת זאת הגרסה שקיימת במערכות היעודיות מסדרת DVA, כן בעלות היכולת הזאת.
על מנת כן לקבל את היכולת הזאת, לחלק מהמצלמות של Reolink יש זיהוי אנשים\רכבים\חיות מחמד, אז ייתכן ששווה לך לעבור אליה במקום.
לגבי הפרעות הוידאו שנתקלת בהן, קשה להעריך מה יהיה הפתרון הכי טוב, אבל הייתי מציע אם אפשר לשנות את ה- Bitrate Control לערך השני ממה שאתה מכוון עליו כרגע.
על מנת כן לקבל את היכולת הזאת, לחלק מהמצלמות של Reolink יש זיהוי אנשים\רכבים\חיות מחמד, אז ייתכן ששווה לך לעבור אליה במקום.
לגבי הפרעות הוידאו שנתקלת בהן, קשה להעריך מה יהיה הפתרון הכי טוב, אבל הייתי מציע אם אפשר לשנות את ה- Bitrate Control לערך השני ממה שאתה מכוון עליו כרגע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מסכים איתך, זה מעט מאכזב שאין זיהוי אנשים\רכבים\חיות מחמד ב- Surveillance Station, זאת גם הסיבה שאני משתמש גם כן במצלמה של Reolink עם התוכנה הפנימית שלהם ולא ביחד עם ה- Surveillance Station (שמשמשת עבור שאר המצלמות בבית).