אהלן, הציעו לי טלוויזיה lg g2 65 מעודפים אצל משווק מורשה. הטלויזיה סגורה בקופסא וכתוב עליה שלא פעלה כלל. בחנות טוענים שיש 3 שנות אחריות של ח.י אך ללא השנתיים הנוספות של אחריות שיש על הפאנל. המחיר מאד מאד אטרקטיבי ולכן אני מתלבט.
השאלה שלי היא עד כמה בהינתן שיש אחריות אני יכול להיות שקט וללכת על זה? עד כמה נושא השנתיים הנוספות של האחריות על הפאנל הןא קריטי ועד כמה יש לי דרך לבדוק שהטלוויזיה תקינה ובאמת אכן יש לה 0 שעות שימוש כפי שמוצהר על הקופסא.
תודה רבה
התייעצות לגבי רכישת טלוויזיה מעודפים
1) לדעתי אם אתה סומך על החנות אין בעיה לקחת מעודפים במחיר טוב. יש לי טלויזיה של סמסונג מ2014 בערך שהייתה בתצוגה בחנות ועובדת עד היום, טלויזיה אחרת הייתה לסבתא שלי מתצוגה (הדגם הכי זול שיש) ונפטרה לא מזמן אחרי 6-7 שנים שזה זמן מעולה לטלויזיה כל כך תקציבית.
2) לגבי בדיקה האם עבדה - דבר ראשון אם אתה יכול להשיג את זה בכתב שהיא לא עבדה אז אתה תחסוך המון כאב ראש למקרה שיתברר אחרת. דבר שני אתה יכול לראות סימני שיפשוף על הטלויזיה(אפילו קטנים) בצדדים או איפה שחיבורי הHDMI/USB, חיבורי ברגים מאחורי או למטה אם עמדה על רגליים.
מעבר לזה אם תחפש פה בפורום תוכל למצוא איך להכנס לתפריט טכנאים ושם כתוב בדיוק כמה שעות הטלויזיה עבדה
2) לגבי בדיקה האם עבדה - דבר ראשון אם אתה יכול להשיג את זה בכתב שהיא לא עבדה אז אתה תחסוך המון כאב ראש למקרה שיתברר אחרת. דבר שני אתה יכול לראות סימני שיפשוף על הטלויזיה(אפילו קטנים) בצדדים או איפה שחיבורי הHDMI/USB, חיבורי ברגים מאחורי או למטה אם עמדה על רגליים.
מעבר לזה אם תחפש פה בפורום תוכל למצוא איך להכנס לתפריט טכנאים ושם כתוב בדיוק כמה שעות הטלויזיה עבדה