שלום לכולם,
לאחרונה יצא לי להתייעץ עם אחד מהסוחרים / יועצי הסאונד הותיקים לגבי החלפת רמקולים והשוואה בינהם
בקיצור מפה לשם הוא שאל אותי מה יש לי היום, ועניתי לו Usher AC10 מוגברים עם Meridian 557
הוא טוען שהמגבר הזה לא מתחיל להזיז אותם בכלל ושעוד לא שמעתי אותם מתחילים לעבוד, ושהרמקול שדיברתי איתו עליו דורש בכלל הגברה יותר רצינית ממה שיש לי…
לדעתכם יש אמת בזה? אחרי הכל מדובר על מכשיר שעל הנייר מוציא 200rms לערוץ ב8 אוהם.
אם כן, איזה הגברה ראויה תתחיל להניע אותם כמו שצריך?
תודה!
התייעצות בנושא הגברה
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
אמנם אני לא מכיר "אישית" את הרמקולים והמגבר שלך, אבל לפי הנתונים הטכניים שלהם - האיש דיבר שטויות.
רמקולים עם עכבה של 8 אוהם, נצילות 87db, מגבר של 200W rms - אין כל בעיה עקרונית טכנית עם הסטאפ הזה.
ייתכן שמבחינת צליל הם לא הכי מתאימים זה לזה, אבל הוא לא דיבר על זה אלא על יכולת הנעה, וזה כאמור שטויות.
אגב, ה-power handling שלהם זה 100W, כך שהמגבר שלך אפילו חזק כפליים ממה שהם אמורים לקבל במקסימום.
רמקולים עם עכבה של 8 אוהם, נצילות 87db, מגבר של 200W rms - אין כל בעיה עקרונית טכנית עם הסטאפ הזה.
ייתכן שמבחינת צליל הם לא הכי מתאימים זה לזה, אבל הוא לא דיבר על זה אלא על יכולת הנעה, וזה כאמור שטויות.
אגב, ה-power handling שלהם זה 100W, כך שהמגבר שלך אפילו חזק כפליים ממה שהם אמורים לקבל במקסימום.
.Anything can be done, but it's only done if it's done