הזדמנויות מעולות של מוצרי שיומי\דרימי מתצוגה
באאוטלט של XiStore יש מבחר שמשתנה כל הזמן, שווה לבדוק.
בין השאר תחנות שטיפה, שוטפים H11\ H11MAX וגם שואבים כמו הדרימי T20 ו-V12 שיותר חדש. מפרט ואיבזור די דומה, הבדל עיקרי ממה שראיתי ב-T20 יש צינור גמיש וב-V12 יש מיפרק שמקל על ניקוי מתחת לרהיטים.
מנסיון של כמה חודשים עם ה-T20 הוא מעולה לרצפה, ושטיחים (מברשת דו שימושית) ספות וגם לרכב עם הצינור הגמיש שמקל על הגעה לאן שצריך בלי הצורך לתמרן עם כל גוף השואב. על העמדת טעינה יש תופסנים כמעט כל האבזרים כך שהכל נגיש.
מסייג שיש סיכוי כמובן ליפול על מוצר עם פגמים ויזואליים בולטים ולא תמיד עם קרטון מקורי אבל תמיד אפשר לבטל. כך שאולי לא מתאים לכל אחד.
הם לא חפים מתקלות ויצא שקיבלתי מוצר תקול אבל השירות מהיר ותוך יומיים שלושה שולחים שליח להחליף.
כמובן שהפרשי המחיר מול מוצר חדש משתנים ומומלץ לבדוק למוצר ספציפי כמה הנחה יש בפועל מול זאפ.
אחריות שנה\שנתיים פר מוצר.
למען הסר ספק אין לי שום זיקה לחנות רק נסיון עם כמה מוצרים שקניתי מהם. המחיר כמו יד שניה אבל עם אחריות מלאה ומוצר שלא היה בשימוש כמעט בכלל.
בין השאר תחנות שטיפה, שוטפים H11\ H11MAX וגם שואבים כמו הדרימי T20 ו-V12 שיותר חדש. מפרט ואיבזור די דומה, הבדל עיקרי ממה שראיתי ב-T20 יש צינור גמיש וב-V12 יש מיפרק שמקל על ניקוי מתחת לרהיטים.
מנסיון של כמה חודשים עם ה-T20 הוא מעולה לרצפה, ושטיחים (מברשת דו שימושית) ספות וגם לרכב עם הצינור הגמיש שמקל על הגעה לאן שצריך בלי הצורך לתמרן עם כל גוף השואב. על העמדת טעינה יש תופסנים כמעט כל האבזרים כך שהכל נגיש.
מסייג שיש סיכוי כמובן ליפול על מוצר עם פגמים ויזואליים בולטים ולא תמיד עם קרטון מקורי אבל תמיד אפשר לבטל. כך שאולי לא מתאים לכל אחד.
הם לא חפים מתקלות ויצא שקיבלתי מוצר תקול אבל השירות מהיר ותוך יומיים שלושה שולחים שליח להחליף.
כמובן שהפרשי המחיר מול מוצר חדש משתנים ומומלץ לבדוק למוצר ספציפי כמה הנחה יש בפועל מול זאפ.
אחריות שנה\שנתיים פר מוצר.
למען הסר ספק אין לי שום זיקה לחנות רק נסיון עם כמה מוצרים שקניתי מהם. המחיר כמו יד שניה אבל עם אחריות מלאה ומוצר שלא היה בשימוש כמעט בכלל.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
בעקבות השרשור והמלצתי לחבר לרכוש dream v9 תצוגה מ -xistore
המוצר הגיע מהר, כמו חדש והוא ממש מרוצה
גם אני התלהבתי והזמנתי גם אחד לעצמי
הגיע מוצר מכוסח, כולו שרוט, אחת המברשות שבערכה לא "המקורית" אלא דחפו משהו דומה.
אין לי ספק שזה מוצר משומש או אחד שעבר תיקון, בטח לא תצוגה (על הבסיס הטעינה יש סימני ברגים, משמע הותקן)
ע"פ מה שמופיע על המדבקה זה VVV3 שזה סוג בכלל של V10 כי לא ממש ברור לי מה קיבלתי
מבדיקה ראשונית הסוללה רחוקה מלהיות במצב טוב,
בקיצור "חתול בשק"
המוצר הגיע מהר, כמו חדש והוא ממש מרוצה
גם אני התלהבתי והזמנתי גם אחד לעצמי
הגיע מוצר מכוסח, כולו שרוט, אחת המברשות שבערכה לא "המקורית" אלא דחפו משהו דומה.
אין לי ספק שזה מוצר משומש או אחד שעבר תיקון, בטח לא תצוגה (על הבסיס הטעינה יש סימני ברגים, משמע הותקן)
ע"פ מה שמופיע על המדבקה זה VVV3 שזה סוג בכלל של V10 כי לא ממש ברור לי מה קיבלתי
מבדיקה ראשונית הסוללה רחוקה מלהיות במצב טוב,
בקיצור "חתול בשק"
הזהרתי מראש שעלולים ליפול על מוצר לא במצב טוב, כמו בכל קניה מקוונת זכותך להחזיר בלי שאלות.09/03/2023 10:55ahersko כתב: מעדכן, שכדאי לקרוא את חו"ד עליהם בזאפ ולגלות שהשרות לקוחות שלהם פח.
כמובן שאפס שרות או עניין לעזור (ענו לי הבוקר שזה מה יש!)
אז למען גוגל או xistore חו"ד אם משהו מחפש
לא, לא, לא!...
דרימי V9 ישן יחסית אולי זה מסביר למה נפל על מוצר במצב קשה כי כנראה שוכב שם הרבה זמן. עדיף ללכת על ה-T20 שהוא האחד לפני הכי חדש כרגע וגם מאובזר יותר טוב (או V10/11) ויותר סיכוי שבאמת הגיע לאחרונה יחסית מהתצוגה שלהם.
תתקשר לטלפון שלהם ותדבר עם המכירות שגם עונים מהר לא משנה מי יענה תבקש פשוט לבטל עסקה וזהו, או אם לא התיאשת לגמרי תגיד שהסוללה לא תקינה ותבקש מוצר חלופי. בשירות לקוחות בווטסאפ יכול לקחת יותר זמן בגלל זה עברתי לדבר רק עם המכירות.
מוצר אחד החליפו תוך יומיים ומוצר אחר החליפו סתם כי היה לי ספק לגבי תפקוד הסוללה. מוצר אחר שהיה צורך להגיע לאסוף איש המכירות אמר הכי הוגן אני רואה שנשאר רק אחד והוא לא נראה במצב טוב, לא ממליץ לקחת אותו.
הם מקבלים מוצרים מתצוגה מנקודות מכירה שונות שלהם וכנראה לא תמיד מקפידים לבדוק את כולם במעבדה, מצד שני מטפלים מהר בכל בעיה מבחינתי לפחות זה הרבה יותר טוב מנותני שירות אחרים שנתקלתי בהם.
אני יוצא מגישה שבמקרה הכי גרוע ניסתי מוצר שלא יצא לי לנסות ומקסימום מחזיר. עדיף מ-KSP\LAST PRICE או אחרים ולנסות להחזיר להם דרך שירות שאין עם מי לדבר אפילו בטלפון ותהליך החזרה שלוקח הרבה זמן.
- ahersko
- חבר מביא חבר

הזמנתי V9 וקיבלתי V10... כמובן עם מברשת אחת לא זהה לקים בקיט ובלי הצינור הגמיש שקיים ב 10
החבר שלי הזמין V9 וקיבל V9 במצב חדש
אני לא רוצה לבטל עיסקה, רק רוצה לקבל מוצר סביר ולא פח אשפה
מה שמטריד אותי זה בעיקר מצב הסוללה.
מחר אריץ לה טסט מלא של שאיבה (הובטחו 25 דקות בשאיבה הרגילה) אם יעבור את ה 20 ישאר, אם לא... יחזור לחנות
מחר אריץ לה טסט מלא של שאיבה (הובטחו 25 דקות בשאיבה הרגילה) אם יעבור את ה 20 ישאר, אם לא... יחזור לחנות
הבנתי, אבל הוא כבר לא מופיע שם אז יכול להיות שממש נפלת על יחידה אחרונה ואין להם ממה להחליף.09/03/2023 16:59ahersko כתב: הזמנתי V9 וקיבלתי V10... כמובן עם מברשת אחת לא זהה לקים בקיט ובלי הצינור הגמיש שקיים ב 10
מחר אריץ לה טסט מלא של שאיבה (הובטחו 25 דקות בשאיבה הרגילה) אם יעבור את ה 20 ישאר, אם לא... יחזור לחנות...
בכל מקרה שים לב שהמברשת שלו כנראה היא מהסוג הרך ואז לשטיחים צריך להחליף מברשת.
ממליץ ללכת על הדגמים המתקדמים יותר ה-V12 או T20 שם יש מברשת סיליקון משופרת שטובה גם לרצפה וגם לשטיחים. אתה משלם בכל מקרה כמעט חצי מחיר אז למה לקחת דגם מיושן וחלש?
מבחינת בדיקת סוללה תבדוק במצב טורבו עם מברשת ממונעת אמור להחזיק לפחות 10 דקות ב-T20
או 30 דקות במצב הרגיל. אבל במצב הרגיל הוא לפעמים משנה עוצמה לפי חיישנים וגם לוקח יותר זמן אז עדיף לבדוק במצב טורבו שזה יותר מהר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

אכן יחידה אחרונה - כך טענו
אני צריך את השואב למטרה מאוד ספציפית של שאיבת המדרגות, לכל שאר המשטחים יש לי S7 מדהים
את המדרגות לטאטא זה סתם באסה, ככה שאין לי ציפיות גדולות ממנו
יש לי גם שואב רגיל שפנסוניק ואפילו קירבי מטורף, ככה שבאמת אני צריך משהו לייט אנד הנדי למשימות קצרות
אני צריך את השואב למטרה מאוד ספציפית של שאיבת המדרגות, לכל שאר המשטחים יש לי S7 מדהים
יש לי גם שואב רגיל שפנסוניק ואפילו קירבי מטורף, ככה שבאמת אני צריך משהו לייט אנד הנדי למשימות קצרות
גם אני שואב איתובעיקר מדרגות אבל הוא שימושי הרבה מעבר. נקודתית גם איזורים קטנים שאין לי סבלנות לחכות לרובוט עד שהוא זז, מקומות צרים, פינות ,פאנלים שהרובוט לא בדיוק מגיע, רכב, חרקים וקורי עכביש גבוה במרפסת, שטיחים\ספות. אני מניח שהקירבי והאחרים חוטיים, עם הדור הנוכחי של האלחוטיים אפשר כבר לשלוח אותם לפנסיה09/03/2023 18:54ahersko כתב: אכן יחידה אחרונה - כך טענו
יש לי גם שואב רגיל שפנסוניק ואפילו קירבי מטורף, ככה שבאמת אני צריך משהו לייט אנד הנדי למשימות קצרות...
- ahersko
- חבר מביא חבר

קודם כל התפנה לי זמן היום וניקיתי את השואב ואביזרים. רוב הלכלוך והשריטות ירדו עם ספוג הפלא שמיועד... לסירים.
אח"כ בדקתי את הסוללה. היצרן קובע 25 בדרגת השאיבה האמצעית. אחרי 25 רצופות המכשיר עדיין שאב (לד אחרון מהבהב... ממש על סף המוות). אז לגבי הסוללה, טעיתי. תקינה לחלוטין.
על הדרך גיליתי שיש ראש שטיפת רצפות באלי אקספרס, סביב ה 50 דולר מתאים ל V9/10.
אח"כ בדקתי את הסוללה. היצרן קובע 25 בדרגת השאיבה האמצעית. אחרי 25 רצופות המכשיר עדיין שאב (לד אחרון מהבהב... ממש על סף המוות). אז לגבי הסוללה, טעיתי. תקינה לחלוטין.
על הדרך גיליתי שיש ראש שטיפת רצפות באלי אקספרס, סביב ה 50 דולר מתאים ל V9/10.