בשעה טובה, מתנתק מהוט - יש סיבים ! מה האופציות ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לא אפרט את כל השתלשלות התרחשות העניינים מול בזק אבל לאחר פניה למשרד התקשורת בזק חזרו בהם ואתמול חפרו לי תשתית סיבים לבית.
אז זהו, אני יכול להתחבר לסיבים (סוף סוף) ולהגיד שלום להוט המעיקה עם ריבוי הממירים שלה.
בגדול אנחנו לא צופים בכלל בערוצי הטלוויזיה אלא רק בספורט ושלל שירותי הסטרימינג השונים. מדברים כבר לא מעט זמן על כניסה של FREETV לתחום הסטרימינג כולל חבילת ספורט. יש למישהו מושג אמיתי מתי זה יקרה ?
ואם לא, מה המלצות האנשים פה מניסיון לגבי יס/פרטנר/סלקום ? עברתי על לא מעט שרשורים אבל אין משהו קונקרטי לחבילות ספורט.
אז זהו, אני יכול להתחבר לסיבים (סוף סוף) ולהגיד שלום להוט המעיקה עם ריבוי הממירים שלה.
בגדול אנחנו לא צופים בכלל בערוצי הטלוויזיה אלא רק בספורט ושלל שירותי הסטרימינג השונים. מדברים כבר לא מעט זמן על כניסה של FREETV לתחום הסטרימינג כולל חבילת ספורט. יש למישהו מושג אמיתי מתי זה יקרה ?
ואם לא, מה המלצות האנשים פה מניסיון לגבי יס/פרטנר/סלקום ? עברתי על לא מעט שרשורים אבל אין משהו קונקרטי לחבילות ספורט.
- dor4x
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
- שם מלא: דור
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם אתה רוצה לראות ספורט הכי קרוב לזמן אמת (לייב) , אז אחרי הוט, יס בחיבור לוייני הוא עם הכי מעט דיליי.
ממיר אנוריד של יס מקצר את הדיליי אבל עדיין קיים.
מצד שני יס הכי יקרים.
בכל שאר האופציות יש דיליי בן 40 שניות לדקה וחצי.
ממיר אנוריד של יס מקצר את הדיליי אבל עדיין קיים.
מצד שני יס הכי יקרים.
בכל שאר האופציות יש דיליי בן 40 שניות לדקה וחצי.
-
ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
בזק חיברו אותי היום. אני שוקל להתחבר לסלקום. לייב פחות קריטי לי כי אין לי שכנים שיצעקו ויגלו לי את התוצאה ולרוב צופה בלי סלולרי.
אשמח לתובנה לגבי האיכות תמונה שלהם. כמו כן האם ניתן להתחבר עם המתאם סיב של בזק לראוטר פרטי ?
אשמח לתובנה לגבי האיכות תמונה שלהם. כמו כן האם ניתן להתחבר עם המתאם סיב של בזק לראוטר פרטי ?
לגבי מתאם אתה תקבל אותו בחינם מסלקום.26/02/2023 17:00ChinggisKhan כתב: בזק חיברו אותי היום. אני שוקל להתחבר לסלקום. לייב פחות קריטי לי כי אין לי שכנים שיצעקו ויגלו לי את התוצאה ולרוב צופה בלי סלולרי.
אשמח לתובנה לגבי האיכות תמונה שלהם. כמו כן האם ניתן להתחבר עם המתאם סיב של בזק לראוטר פרטי ?...