בשעה טובה, מתנתק מהוט - יש סיבים ! מה האופציות ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ChinggisKhan פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

לא אפרט את כל השתלשלות התרחשות העניינים מול בזק אבל לאחר פניה למשרד התקשורת בזק חזרו בהם ואתמול חפרו לי תשתית סיבים לבית.
אז זהו, אני יכול להתחבר לסיבים (סוף סוף) ולהגיד שלום להוט המעיקה עם ריבוי הממירים שלה.
בגדול אנחנו לא צופים בכלל בערוצי הטלוויזיה אלא רק בספורט ושלל שירותי הסטרימינג השונים. מדברים כבר לא מעט זמן על כניסה של FREETV לתחום הסטרימינג כולל חבילת ספורט. יש למישהו מושג אמיתי מתי זה יקרה ?
ואם לא, מה המלצות האנשים פה מניסיון לגבי יס/פרטנר/סלקום ? עברתי על לא מעט שרשורים אבל אין משהו קונקרטי לחבילות ספורט.

dor4x
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
שם מלא: דור
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אם אתה רוצה לראות ספורט הכי קרוב לזמן אמת (לייב) , אז אחרי הוט, יס בחיבור לוייני הוא עם הכי מעט דיליי.

ממיר אנוריד של יס מקצר את הדיליי אבל עדיין קיים.

מצד שני יס הכי יקרים.

בכל שאר האופציות יש דיליי בן 40 שניות לדקה וחצי.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

בזק חיברו אותי היום. אני שוקל להתחבר לסלקום. לייב פחות קריטי לי כי אין לי שכנים שיצעקו ויגלו לי את התוצאה ולרוב צופה בלי סלולרי.
אשמח לתובנה לגבי האיכות תמונה שלהם. כמו כן האם ניתן להתחבר עם המתאם סיב של בזק לראוטר פרטי ?

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 447
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

26/02/2023 17:00  
ChinggisKhan כתב:
בזק חיברו אותי היום. אני שוקל להתחבר לסלקום. לייב פחות קריטי לי כי אין לי שכנים שיצעקו ויגלו לי את התוצאה ולרוב צופה בלי סלולרי.
אשמח לתובנה לגבי האיכות תמונה שלהם. כמו כן האם ניתן להתחבר עם המתאם סיב של בזק לראוטר פרטי ?
...
לגבי מתאם אתה תקבל אותו בחינם מסלקום.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”