DNS עם חוסם פרסומות מובנה
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
היי חברים,
כיום אני משתמש ב- DNS הרגיל של הספקית, סלקום/נטוויזין,
אני רוצה להחליף ל- DNS של Cloudflare, אבל חשבתי אולי יש DNS טוב ומהיר עם חוסם פרסומות מובנה וכך אני מייתר את השימוש ב- uBlock רק על הכרום שלי.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר.
אני רוצה להחליף ל- DNS של Cloudflare, אבל חשבתי אולי יש DNS טוב ומהיר עם חוסם פרסומות מובנה וכך אני מייתר את השימוש ב- uBlock רק על הכרום שלי.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר.
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

כמו למשל?26/02/2023 10:38Thehobit1 כתב: אין לי מידע על DNS.
אם אתה במקרה משמתש ב- OpenWRT, ישנן מספר אופציות לחסום פרסומות בצורב טובה....
לצערי זה קצת מסובך להתקין על הראוטר שלי Redmi Ax6 OpenWRT כי צריך עוד ראוטר נוסף בשביל זה (לפחות ככה הבנתי מהמדריך)
יש לי Adblock על AX6.
אכן פתחתי אותו עם ראוטר נוסף, אך ישנה דרך לנצל Exploit שלא ניסיתי, אך ישנם אנשים אחרים בפורום שהצליחו.
צריך יצר הרפתקנות, זמן וסבלנות, בסוף זה עובד גם אם המדריכים לא תמיד מספיק ברורים.
אכן פתחתי אותו עם ראוטר נוסף, אך ישנה דרך לנצל Exploit שלא ניסיתי, אך ישנם אנשים אחרים בפורום שהצליחו.
צריך יצר הרפתקנות, זמן וסבלנות, בסוף זה עובד גם אם המדריכים לא תמיד מספיק ברורים.
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

אז זהו ראיתי עם exploit משהו בפורום רוסית, פחות הבנתי מה הולך שם חח.26/02/2023 10:59Thehobit1 כתב: יש לי Adblock על AX6.
צריך יצר הרפתקנות, זמן וסבלנות, בסוף זה עובד גם אם המדריכים לא תמיד מספיק ברורים....
ומה הכוונה יש לך Adblock על הראוטר?
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

האם עובד לך גם יוטיוב ללא פרסומות?26/02/2023 11:13Thehobit1 כתב: @yonikori מומחה לנושא, אכן האתר הרוסי, לכן נדרשת הרפתקנות או חבר דובר רוסית..
Adblock מותקן כאפליקציה על הרואטר, ישנן מספר אפליקציות נוספות שאפשר לנסות, פשוט למדי ועובד יפה....
והאם שינית DNS שונה מהספקית? זה לא משפיע ואין קשר בין אחד לשני נכון?
יש לי חוסם יעודי ל- YT, לכן לא ניסיתי אך נראה שזה אפשרי.
לא שיניתי DNS.
Can OpenWrt block YouTube ads?
This can be accomplished with OpenWrt by installing one of the options below: Adblock: install packages adblock + luci-app-adblock. The latest Adblock documentation is found here: README or via the forum thread. Simple-Adblock: install packages simple-adblock + luci-app-simple-adblock.
לא שיניתי DNS.
This can be accomplished with OpenWrt by installing one of the options below: Adblock: install packages adblock + luci-app-adblock. The latest Adblock documentation is found here: README or via the forum thread. Simple-Adblock: install packages simple-adblock + luci-app-simple-adblock.
אני משתמש ב NEXTDNS כבר שנתיים עובד מעולה26/02/2023 7:07ChaoscripT כתב: היי חברים,
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר....
בהתחלה זה קצת עבודה אחרי שאתה מגדיר את כל הרשימות חסימה
נחסמים דומיינים לגיטימיים שצריכים לעבוד בישביל אפליקציה אתר וכ''ו
לכן יש צורך לשים ב ALLOW LIST.
עובד מעולה בחסימת פרסומות באפליקציות באייפון ומאק
לגבי יוטיוב אין אפשרות לחסום פרסומות בסרטונים
ברמת DNS אלה רק עם תוסף כמו UBLOCK ORIGIN כל עוד עובד על כרום.
עם אתה רוצה לנסות NEXTDNS אני אשמח עם תרשם דרך הלינק שלי
https://nextdns.io/?from=r9dxxu7v
השירות עולה 7 שח לחודש אבל יש גם סוג של טרייל עד 300000 בקשות DNS ללא עלות
אחרי 300000 אלף החסימות לא עובדות השירות הופך להיות שרת DNS רגיל.
כשהתחלתי להשתמש בשירות לא היה לי בבית ציוד תואם להרצה מקומית של מה שאתה אומר...26/02/2023 17:02elxyzad כתב: לא מבין למה לשלם על השירות הזה.
יש לכם כמה פתרונות open source חינמיים ושקופים, שלא דורשים מכם להעביר בקשות לצד שלישי....
כרגע יש אבל נשאר עם השירות כי אני אוהב שזה על כל המכשירים שלי גם מחוץ לרשת הביתית, לדוגמא חוסם לי את הפרסומות בתוך הwaze באייפון.
אני מבין מה שאתה אומר לגבי לתת את המידע לצד ג׳...
אפשר להתחבר מרחוק גם לשרת שאתה מריץ בבית.26/02/2023 18:38UBS1 כתב: כשהתחלתי להשתמש בשירות לא היה לי בבית ציוד תואם להרצה מקומית של מה שאתה אומר...
כרגע יש אבל נשאר עם השירות כי אני אוהב שזה על כל המכשירים שלי גם מחוץ לרשת הביתית, לדוגמא חוסם לי את הפרסומות בתוך הwaze באייפון.
אני מבין מה שאתה אומר לגבי לתת את המידע לצד ג׳......
אם יש לך אנדרואיד אז בכלל יש לך פתרונות לוקאליים כמו Blokada שמסננים dns.
ב aliexpress אפשר למצוא חומרה מספיק חזקה למשימות האלה בכמה עשרות שקלים (לכיוון ה100)
מאיפה התשובה הזאת? עד כמה שאני יודע אי אפשר לחסום פרסומות יוטיוב דרך DNS.26/02/2023 11:39Thehobit1 כתב: יש לי חוסם יעודי ל- YT, לכן לא ניסיתי אך נראה שזה אפשרי.
לא שיניתי DNS.
This can be accomplished with OpenWrt by installing one of the options below: Adblock: install packages adblock + luci-app-adblock. The latest Adblock documentation is found here: README or via the forum thread. Simple-Adblock: install packages simple-adblock + luci-app-simple-adblock....
אני מקווה שאתה לא זורק פה "תשובות" chatgpt בלי לבדוק לפני..