מה קרה למחירים של raspberry pi?
פחות איכותי זו לא ההגדרה הנכונה. פשוט הצד התוכנתי של הלוחות האחרים חלש.
יש לי orange pi ובנסיון לחבר אליו חיישנים, אין תמיכה תוכנתית. הספריות שקיימת לרספברי לא עובדות עליו.
הוא טוב רק להרצה של הפצת לינוקס או אנדרואיד, זהו בערך. לא מתאים לפיתוח ופרוייקטים.
יש לי orange pi ובנסיון לחבר אליו חיישנים, אין תמיכה תוכנתית. הספריות שקיימת לרספברי לא עובדות עליו.
הוא טוב רק להרצה של הפצת לינוקס או אנדרואיד, זהו בערך. לא מתאים לפיתוח ופרוייקטים.
הצד התוכנתי פתוח לגמרי. אתה יכול להוסיף תמיכה לבורד בעצמך אם יש ספריה שאתה רוצה להשתמש בה, לרוב זה לא דורש הרבה מאמץ.02/03/2023 7:47yossi_s1 כתב: פחות איכותי זו לא ההגדרה הנכונה. פשוט הצד התוכנתי של הלוחות האחרים חלש.
הוא טוב רק להרצה של הפצת לינוקס או אנדרואיד, זהו בערך. לא מתאים לפיתוח ופרוייקטים....
אין משהו שאפשר לעשות ב raspberry pi שאי אפשר לעשות בלוחות המקבילים.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
עלה להם השתן לראש, בהתחלה היו עלומי שם עם רעיון חמוד, ברגע שזה קיבל באז בזכות האינטרנט ויותר פיתוח נעשה לזה מהרצת קודי ועד לכדי להרצת מע"ה כמו לינוקס הם מבינים את הפוטנציאל הכלכלי הגלום ודורשים יותר. כל בורד המבוסס על מערכת שבבים זהה תתן תמורה זהה ובמחיר נורמלי, חבל לשפוך כסף על מותג בלבד.
לפי מה שהבנתי זה לא הסיפור. יש מחסור בשוק במוצר אז מספסרים במחיר. האשמה היא לא עליהם.03/03/2023 11:03benny123 כתב: עלה להם השתן לראש, בהתחלה היו עלומי שם עם רעיון חמוד, ברגע שזה קיבל באז בזכות האינטרנט ויותר פיתוח נעשה לזה מהרצת קודי ועד לכדי להרצת מע"ה כמו לינוקס הם מבינים את הפוטנציאל הכלכלי הגלום ודורשים יותר. כל בורד המבוסס על מערכת שבבים זהה תתן תמורה זהה ובמחיר נורמלי, חבל לשפוך כסף על מותג בלבד....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
בכל אופן שיהיה להם לבריאות, סתם בזז על כלום, בורד מוגבל עם חומרה חלשה שטוב לבניית פרוייקטים DIY ולמתכנתים צעירים.03/03/2023 11:30שלגון כתב: לפי מה שהבנתי זה לא הסיפור. יש מחסור בשוק במוצר אז מספסרים במחיר. האשמה היא לא עליהם....
מי שרוצה סטרימר רציני ישקיע ויקבל הרבה יותר וכנל לגבי מחשב אישי... לא מוצא הגיון בשריפת כסף על בורד מצועצע, ספק כוח משלו, מארז משלו, קירורים וגימיקים במידה ועושה המהרה ועוד.. סתם התעסקות ואת זה אומר בין הראשונים שרכש מהיצרן בזמנו מאנגליה וקיבל לוח שרוף
rpiים חיים אינסוף זמן פשוט...
לוחות אחרים פחות
rpi כל דבר שהתקנתי עליו עובד יציב, שום דבר לא קורס
לוחות אחרים כל מני תקלות מוזרות אפילו בדבירם נורא בסיסים
אני כן משתמש בדברים של nanopi בגלל הצורה והגודל, הם רמה מעל לכל אלה שהזכרת
אבל היו לא מעט יחידות עם בלאי שחפרתי למוכר שיחילף