012 רמאים, לידיעה
לפני כשלוש שנים 012 מובייל פרסמו מבצע לסלולרי עם מחיר קבוע לכל החיים, אחרי שנואשתי מהוט מובייל ואחרים שמשנים מחירים כל שנה\שנתיים ניידתי את כל הקווים אליהם בזכות ההבטחה המפורשת למחיר קבוע.
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שמשנים לי את המתעריף לכל המנויים. אחרי פניה לשירות לקוחות הוסבר לי שהחברה החליטה לשנות מחירים ואין משמעות להבטחות שלהם או של נציגים שלהם שעבדו שם בעבר.
בקיצור הסתבר שהם חברה של שקרנים, כנראה ב-DNA שלהם כמו נטויז'ן ואחרים.
לצערי, ההתכתבויות ווצאפ עם הנציגה נמחקו מאז ואין לי תיעוד מפורש של מה שהובטח אחרת הייתי שמח להביא אותם להסביר לבית משפט למה כמדיניות חברה הם מרמים לקוחות.
מבחינתי הם זכו במקום של כבוד ברשימה השחורה לכל החיים.
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שמשנים לי את המתעריף לכל המנויים. אחרי פניה לשירות לקוחות הוסבר לי שהחברה החליטה לשנות מחירים ואין משמעות להבטחות שלהם או של נציגים שלהם שעבדו שם בעבר.
לצערי, ההתכתבויות ווצאפ עם הנציגה נמחקו מאז ואין לי תיעוד מפורש של מה שהובטח אחרת הייתי שמח להביא אותם להסביר לבית משפט למה כמדיניות חברה הם מרמים לקוחות.
מבחינתי הם זכו במקום של כבוד ברשימה השחורה לכל החיים.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לא חסר כאלו, למשל wecom ו-49 ש״ח לחבילת גלישה בחו״ל.
אני לגמרי שהרגולטור יעניש בחומרה. יחד עם זאת, צריכים להיות יותר מפוקחים ולדעת שאין מתנות חינם.
אני לגמרי שהרגולטור יעניש בחומרה. יחד עם זאת, צריכים להיות יותר מפוקחים ולדעת שאין מתנות חינם.
היה אתמול אייטם בערוץ 13 בתוכנית הכל כלול עם חן זנדר . ובדיוק דיברו על זה07/03/2023 13:29gildmor כתב: לפני כשלוש שנים 012 מובייל פרסמו מבצע לסלולרי עם מחיר קבוע לכל החיים, אחרי שנואשתי מהוט מובייל ואחרים שמשנים מחירים כל שנה\שנתיים ניידתי את כל הקווים אליהם בזכות ההבטחה המפורשת למחיר קבוע.
מבחינתי הם זכו במקום של כבוד ברשימה השחורה לכל החיים....
אני בעד שיחשב כעבירה פלילית של גניבה\נסיון לגניבה ושהאחריות תחול עד רהבכירים בארגון שהם אלה שקובעים בפועל את המדיניות אחרי שכמה ס\מנכלי"ם ילכו לכלא בטוח המצב ישתנה...07/03/2023 13:43ChinggisKhan כתב: לא חסר כאלו, למשל wecom ו-49 ש״ח לחבילת גלישה בחו״ל.
אני לגמרי שהרגולטור יעניש בחומרה. יחד עם זאת, צריכים להיות יותר מפוקחים ולדעת שאין מתנות חינם....
הבעיה שבמציאות של ימינו כשיש ראש ממשלה עבריין לכאורה שעוסק בכל המרץ בהכשרת עבריינים ושאר אנשים חסרי יכולות מקצועיות לתפקידי מפתח במדינה נראה שפועל הכיוון הפוך, שמעודדים עבריינות והונאה\שוד של הציבור כנורמה ממשלתית.
בבחירות הבאות אולי נראה נציגים של משפחות פשע שרצות לכנסת...לצורך הכשרת הפשע המאורגן באופן רשמי.
חבל שאתה נכנס לשם.07/03/2023 14:29gildmor כתב: אני בעד שיחשב כעבירה פלילית של גניבה\נסיון לגניבה ושהאחריות תחול עד רהבכירים בארגון שהם אלה שקובעים בפועל את המדיניות אחרי שכמה ס\מנכלי"ם ילכו לכלא בטוח המצב ישתנה...
הבעיה שבמציאות של ימינו כשיש ראש ממשלה עבריין לכאורה שעוסק בכל המרץ בהכשרת עבריינים ושאר אנשים חסרי יכולות מקצועיות לתפקידי מפתח במדינה נראה שפועל הכיוון הפוך, שמעודדים עבריינות והונאה\שוד של הציבור כנורמה ממשלתית.
בבחירות הבאות אולי נראה נציגים של משפחות פשע שרצות לכנסת...לצורך הכשרת הפשע המאורגן באופן רשמי....
לטעמי כל הנבחרים שלנו מושחתים במידה זאת או אחרת וראינו דוגמא לזה בשלוש השנים באחרונות בהתנהגות ובהנחתות שהוציאו עלינו.
מה שממשלה של אחד עשתה האחרת המשיכה והאריכה (חוק הסמכויות) וממשיכים להעביר בשושו.על החוק הזה היה ראוי לצאת להפגין ולא על השופטים המנותקים שנתנו יד לכל לקיחת זכויות האזרח בזמן הקורונה ביד אחת עם כל ממשלה שהיתה.
אם זה מנחם אותך, עד היום לא נתקלתי ולו בחברה אחת שעמדה בהבטחת "כל החיים" שלה.
אני זוכר שבשנות ה 2000 מירס הציעו חבילה ללא הגבלת דקות שקפצתי עליה.
מה לדעתכם עלה בגורלה של חבילה זו (מהר מאוד חשוב לציין)? העונים נכונה יקבלו תקליט.
אני זוכר שבשנות ה 2000 מירס הציעו חבילה ללא הגבלת דקות שקפצתי עליה.
מה לדעתכם עלה בגורלה של חבילה זו (מהר מאוד חשוב לציין)? העונים נכונה יקבלו תקליט.
למרות שאולי זה היה רמז לבאות שראש ממשלה חלש נכנס לפאניקה, סחיט ומגיב באופן מוגזם כי כנראה לא סומך על אף אחד סביבו ובצדק כי דאג להקיף את עצמו באימפוטנטים. הכוונה לסגרים המוגזמים בהיקפם, הפסקת לימודים וכ'ו שלא נאכפו על כולם באופן שווה.07/03/2023 15:56tolaat01 כתב: חבל שאתה נכנס לשם.
לטעמי כל הנבחרים שלנו מושחתים במידה זאת או אחרת וראינו דוגמא לזה בשלוש השנים באחרונות בהתנהגות ובהנחתות שהוציאו עלינו.
מה שממשלה של אחד עשתה האחרת המשיכה והאריכה (חוק הסמכויות) וממשיכים להעביר בשושו.על החוק הזה היה ראוי לצאת להפגין ולא על השופטים המנותקים שנתנו יד לכל לקיחת זכויות האזרח בזמן הקורונה ביד אחת עם כל ממשלה שהיתה....
בכל אופן, בזמן חירום מוצדק לשלול זכויות מסויימות באופן זמני ועם פיקוח מתאים לצורך טובת הכלל שאמורה לגבור על טובת הפרט במצבים כאלה. זה לא דומה למצב של עכשיו ואין טעם אפילו לנסות להשוות.
אגב, בתקופה של בנט\לפיד לא היו סגרים, ביטלו חובת מסיכות על איזה _כל_ הממשלות אתה מדבר בדיוק? זה קרה רק בממשלות של ביבי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אני עם סיפור דומה איתם, 12 מנויים העברתי בגלל ה- 20 ש"ח לכל החיים.
כמובן שזה מעצבן המחיר החדש של 25.9 ש"ח, אבל מצד שני, אף ספק אחר לא נותן כזה מחיר.
טיפ אם יש לכם כמה דקות, אתם יכולים להתקשר להתלונן ותקבלו עבור כל מנוי תוספת של 50GB עבור כל מנוי. נאמר לי שזה 50GB לכל החיים
נ.ב
נכון שהם שיקרו, אבל מישהו מהנוכחים כאן עבר חברה בגלל זה?
כמובן שזה מעצבן המחיר החדש של 25.9 ש"ח, אבל מצד שני, אף ספק אחר לא נותן כזה מחיר.
טיפ אם יש לכם כמה דקות, אתם יכולים להתקשר להתלונן ותקבלו עבור כל מנוי תוספת של 50GB עבור כל מנוי. נאמר לי שזה 50GB לכל החיים

נ.ב
נכון שהם שיקרו, אבל מישהו מהנוכחים כאן עבר חברה בגלל זה?
אם בדקת את כל החברות, ואף חברה לא מנצחת מחיר של 26 ש"ח כשאתה מעביר יותר ממנוי אחד, אז כנראה שאין לאן ללכת.
השאלה היחידה היא מה הם עושים אם אתה מתחיל ניוד, הרבה חברות מחכות לנקודה הזאת כדי להחזיר אותך עם מחיר "שימור".
השאלה היחידה היא מה הם עושים אם אתה מתחיל ניוד, הרבה חברות מחכות לנקודה הזאת כדי להחזיר אותך עם מחיר "שימור".
אני עזבתי אותם לפני כמה שנים אחרי שבחופשה בחו"ל הם חייבו אותי 60 ש"ח על זה שלכאורה קיבלתי שלוש שיחות טלפון של דקה (החבילה שעשיתי הייתה גלישה בלבד). לא עניין אותם צילום מסך של הטלפון שמראה שלא עניתי לשלוש שיחות שקיבלתי. הם העדיפו לציין בפני שלרישום השיחות שלהם יש תוקף של מסמך משפטי ולאבד אותי כלקוח (שני קווים - 60 ש"ח בחודש) מאשר לחשוב שהלקוח אולי צודק.
אם ספק כלשהו היה מבטיח לי מחיר לתמיד, ולא עומד בו, הייתי עובר ספק בגלל הפרנציפ - אפילו אם זה עוד 4 ש"ח לחודש כפול שלושה קווים.
אם אלף איש ינהגו כך, החברה לא תעשה את זה שוב, ורוב הסיכויים שגם תנסה להחזיר אותה אליהם דרך צ'ופר כלשהו.
אם ספק כלשהו היה מבטיח לי מחיר לתמיד, ולא עומד בו, הייתי עובר ספק בגלל הפרנציפ - אפילו אם זה עוד 4 ש"ח לחודש כפול שלושה קווים.
אם אלף איש ינהגו כך, החברה לא תעשה את זה שוב, ורוב הסיכויים שגם תנסה להחזיר אותה אליהם דרך צ'ופר כלשהו.