ספק מומלץ לגיימינג
היי, אני כרגע נמצא בבזק תשתית וספק. בעיקרון מאוד מרוצה מבחינת הפינגים שאני מקבל לחו"ל אך מעוניין לעבור חברה בגלל cgnat + מחירים.
כרגע נראה שסלקום הכי זולים, פרטנר באמצע.
מישהו יכול להעיד איך הפינגים לחו"ל בספקיות שונות? לא מעוניין לשלם עוד על חבילות גיימינג או שקרים אחרים כלשהם.
תודה.
כרגע נראה שסלקום הכי זולים, פרטנר באמצע.
מישהו יכול להעיד איך הפינגים לחו"ל בספקיות שונות? לא מעוניין לשלם עוד על חבילות גיימינג או שקרים אחרים כלשהם.
תודה.
אני ניסיתי לקראת סוף 2022 את בזב"ל (ז"ל), טריפל C, פרטנר, b1000 (בזק)
ממליץ על פרטנר ,חד משמעית. 59-75ms(גם בפיקים מעולם לא יותר מ-75) לאירופה.
לא ממליץ על טריפל C עקב חסימת פורט שעון ווינדוס בצד שלהם וביצועים דומים ל-b1000/בזק כספק
בזב"ל כאמור ז"ל
בזק/b1000 - פינג/לייטנסי קצת יותר גבוה מפרטנר אבל לגמרי סבבה 69-85ms(גם בפיקים מעולם לא מעל 85), ה'בעייתיות' היא כאמור cgnat
מצד שני...אם תהיה בעיה והתשתית היא תשתית בזק 'מושאלת' לספק שבחרת...תתכונן לשיטה הארצישראלית של הרדיפה אחריהם
וזה לא יעזור כמה 'איפוסי קו' יעשו לך מהתמיכה של ספק x....
לא ממליץ על טריפל C עקב חסימת פורט שעון ווינדוס בצד שלהם וביצועים דומים ל-b1000/בזק כספק
בזב"ל כאמור ז"ל
בזק/b1000 - פינג/לייטנסי קצת יותר גבוה מפרטנר אבל לגמרי סבבה 69-85ms(גם בפיקים מעולם לא מעל 85), ה'בעייתיות' היא כאמור cgnat
מצד שני...אם תהיה בעיה והתשתית היא תשתית בזק 'מושאלת' לספק שבחרת...תתכונן לשיטה הארצישראלית של הרדיפה אחריהם
וזה לא יעזור כמה 'איפוסי קו' יעשו לך מהתמיכה של ספק x....
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני לא כזה גיימר, אבל בתשתית/ספק סלקום, אם יש אתר שבודק פינגים לחו"ל ויעזור לך אם אבדוק, אשמח לעזור.
יש משהו במה שאתה אומר..מצד שני אני מניח שאני תמיד יכול להתנתק ולהתחבר לחברה אחרת. אגב נראה שהיה לך נסיון רב אז אשמח באמת לדעת, האם חייב טכנאי בשביל מעבר חברה? לפני הסיבים בתשתית בזק פשוט היית מקבל משתמש וסיסמא מהספק וזהו יכלת לעבור כל יום לספק אחר. בסיבים נראה שזה קצת יותר מסובך. יש לי כרגע בבזק ציוד פרטי(SFP + ממיר מדיה וראוטר משלי), אבל נראה שסלקום או פרטנר לא תומכים בזה ככה שאהיה חייב שיגיעו אלי לפי מה שזה נראה.18/03/2023 6:30avinin1 כתב: אני ניסיתי לקראת סוף 2022 את בזב"ל (ז"ל), טריפל C, פרטנר, b1000 (בזק)
בזב"ל כאמור ז"ל
וזה לא יעזור כמה 'איפוסי קו' יעשו לך מהתמיכה של ספק x.......
לגבי הפינג, האמת שאני הייתי בבזק בינלאומי ועכשיו נראה שאני בb1000, יש לי פינג ממש סבבה דווקא, מקבל בדרך כלל 50-75 לשרתים בחו"ל.
הנה למשל תמונה שנותנת תמונת מצב כללית יחסית:
כמובן שהרלוונטי זה בעיקר שרתים כמו גרמניה, צרפת, אנגליה וכו'.
תודה!
בעיקרון יש משהו, אני לא יודע כמה הוא בהכרח מעיד על זה, אבל אם מתחשק לך מוזמן לפרסם תוצאות של האתר הזה:18/03/2023 10:15ChaoscripT כתב: אני לא כזה גיימר, אבל בתשתית/ספק סלקום, אם יש אתר שבודק פינגים לחו"ל ויעזור לך אם אבדוק, אשמח לעזור....
https://www.meter.net/tools/world-ping-test/
אפשר לראות למעלה את התוצאות אצלי
תודה!
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בכיף,18/03/2023 22:11msacco כתב: בעיקרון יש משהו, אני לא יודע כמה הוא בהכרח מעיד על זה, אבל אם מתחשק לך מוזמן לפרסם תוצאות של האתר הזה:
https://www.meter.net/tools/world-ping-test/
אפשר לראות למעלה את התוצאות אצלי
תודה!...
https://prnt.sc/1PFAV1vqp2EA
חיבור סיבים, תשתית/ספק סלקום.
מצטער לאכזב... אבל אין לי תשובה לשאלה הזו.18/03/2023 22:11msacco כתב: יש משהו במה שאתה אומר..מצד שני אני מניח שאני תמיד יכול להתנתק ולהתחבר לחברה אחרת. אגב נראה שהיה לך נסיון רב אז אשמח באמת לדעת, האם חייב טכנאי בשביל מעבר חברה? לפני הסיבים בתשתית בזק פשוט היית מקבל משתמש וסיסמא מהספק וזהו יכלת לעבור כל יום לספק אחר. בסיבים נראה שזה קצת יותר מסובך. יש לי כרגע בבזק ציוד פרטי(SFP + ממיר מדיה וראוטר משלי), אבל נראה שסלקום או פרטנר לא תומכים בזה ככה שאהיה חייב שיגיעו אלי לפי מה שזה נראה.
לגבי הפינג, האמת שאני הייתי בבזק בינלאומי ועכשיו נראה שאני בb1000, יש לי פינג ממש סבבה דווקא, מקבל בדרך כלל 50-75 לשרתים בחו"ל.
הנה למשל תמונה שנותנת תמונת מצב כללית יחסית:
כמובן שהרלוונטי זה בעיקר שרתים כמו גרמניה, צרפת, אנגליה וכו'.
תודה!...
לצערי תשתית האינטרנט אצלי עדיין תקועה בעשורים הקודמים-- "עד 100מגה".
חוויית הגיימינג שלי נדדה לה לאורך השנים בין מחוזות ה- g.fast (תקופתה של רייט אדאפטיב)
אל 'קידמת' ה-interleaved; "יותר מהירות אינטרנט, אבל הנה לך...יותר לייטנסי, תתפנק!"
וכיום, למחוזות ה-vectoring..שפעם מקריס הכל ופעם לא..
אבל אני חי וקיים ושרדתי את התקופה מ-CounterStrike 1.6 ועד לOverwatch 2....
בהצלחה במסע!
ממליץ לך להיכנס אל קבוצת הסיבים בפייסבוק ILFIBER, יש שם רשמים והתייעצויות מידי יום בעניין!
נראה שבממוצע הפינג קצת יותר גבוהה מאצלי, בעיקרון קבעתי לעבור לסלקום השבוע, אז נראה איך יהיה..לפי מה שאתה מראה אם התוצאות יהיו זהות גם אצלי סביר להניח שלא אשאר ואנסה את פרטנר....
תודה רבה!!
הבנתי, מבין לליבך חבר, תודה!19/03/2023 14:36avinin1 כתב: מצטער לאכזב... אבל אין לי תשובה לשאלה הזו.
לצערי תשתית האינטרנט אצלי עדיין תקועה בעשורים הקודמים-- "עד 100מגה".
חוויית הגיימינג שלי נדדה לה לאורך השנים בין מחוזות ה- g.fast (תקופתה של רייט אדאפטיב)
אל 'קידמת' ה-interleaved; "יותר מהירות אינטרנט, אבל הנה לך...יותר לייטנסי, תתפנק!"
וכיום, למחוזות ה-vectoring..שפעם מקריס הכל ופעם לא..
אבל אני חי וקיים ושרדתי את התקופה מ-CounterStrike 1.6 ועד לOverwatch 2....
בהצלחה במסע!
ממליץ לך להיכנס אל קבוצת הסיבים בפייסבוק ILFIBER, יש שם רשמים והתייעצויות מידי יום בעניין!...
מבחינת בזק כל ספקית יכולה לאפשר ללקוחותיה להשתמש בכל ציוד שנמצא ברשימת הציוד המאושר שלה. בזק בינלאומי למשל מאפשרים את זה למיטב ידיעתי. לעומת זאת סלקום לא מאפשרת להשתמש בציוד פרטי אבל משאילה ממיר ללא תשלום, ופרטנר לא מאפשרת להשתמש בציוד פרטי בחיבורי GPON ומשכירה בכפייה ממיר מעלות ₪5 בחודש.18/03/2023 22:11msacco כתב: האם חייב טכנאי בשביל מעבר חברה? לפני הסיבים בתשתית בזק פשוט היית מקבל משתמש וסיסמא מהספק וזהו יכלת לעבור כל יום לספק אחר. בסיבים נראה שזה קצת יותר מסובך. יש לי כרגע בבזק ציוד פרטי(SFP + ממיר מדיה וראוטר משלי), אבל נראה שסלקום או פרטנר לא תומכים בזה ככה שאהיה חייב שיגיעו אלי לפי מה שזה נראה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מתאם סיב עולה 100 שקל בארץ והרבה פחות מזה באליאקספרס. לא מבין למה לשלם על השכרה.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
על תשתית בזק פרטנר מסרבת לאפשר מתאם פרטי ומחייבת השכרה
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
עד לפני שבועיים הייתי עם סלקום על תשתית בזק ונתנו לי מתאם ללא עלות.