חיבור סטרימר/טלויזיה חכמה דרך כבל רשת
ערב טוב,
אני מחובר לאינטרנט סיבים של הוט הראוטר נמצא בסלון ובחדרים אני מתחבר לאינטרנט דרך וויפי ( טלויזיה חכמה/סטרימר) יש דרך אחרת להתחבר לטלויזיה החכמה/סטרימר עם כבל רשת ולא וויפי מבלי להעביר כבל מהסלון לחדר? מעוניין ישירות עם כבל ולא וייפי.
תודה לעונים.
אני מחובר לאינטרנט סיבים של הוט הראוטר נמצא בסלון ובחדרים אני מתחבר לאינטרנט דרך וויפי ( טלויזיה חכמה/סטרימר) יש דרך אחרת להתחבר לטלויזיה החכמה/סטרימר עם כבל רשת ולא וויפי מבלי להעביר כבל מהסלון לחדר? מעוניין ישירות עם כבל ולא וייפי.
תודה לעונים.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
לא הבנתי, וקראתי כמה פעמים.
אתה רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר בסלון לחדר, אבל לא רוצה להעביר כבל כזה?
אתה רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר בסלון לחדר, אבל לא רוצה להעביר כבל כזה?
22/03/2023 23:25Amir64 כתב: לא הבנתי, וקראתי כמה פעמים.
אתה רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר בסלון לחדר, אבל לא רוצה להעביר כבל כזה?...
לא רוצה את הבלאגן הזה. יש אפשרות אחרת מבלי להעביר
את הכבל דרך כל הבית. Mesh של tplink יכול לפתור לי את הבעיה הזאת?
אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
חיבור mesh אלחוטי בין היחידות הוא עדיין חיבור אלחוטי.
אם עכשיו יש לך קליטה אלחוטית טובה בחדר, זה כבר לא משנה אם יחידת mesh בחדר תתקשר עם הראוטר בסלון, או הסטרימר בעצמו.
חיבור mesh (או AP) נועד להרחיב את כיסוי הקליטה למקומות בהם הקליטה לא טובה, ומאוד רצוי שהחיבור בין יחידות mesh יהיה חיבור קווי, ולא אלחוטי.
אם עכשיו יש לך קליטה אלחוטית טובה בחדר, זה כבר לא משנה אם יחידת mesh בחדר תתקשר עם הראוטר בסלון, או הסטרימר בעצמו.
חיבור mesh (או AP) נועד להרחיב את כיסוי הקליטה למקומות בהם הקליטה לא טובה, ומאוד רצוי שהחיבור בין יחידות mesh יהיה חיבור קווי, ולא אלחוטי.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
מה זה משנה אם תשחיל דרך כל הבית או חלק מהבית ? השחלה זו השחלה..23/03/2023 6:35shay_v6 כתב:חחחחח אני רוצה לחבר את הסטרימר שיש לי בחדר דרך כבל רשת ולא דרך וייפי. עכשיו הדרך היחידה שלי להתחבר דרך כבל רשת זה למשוך מהסלון (כי שם הראוטר יושב) עד החדר כבל רשת של איזה 15 מטר.
לא רוצה את הבלאגן הזה. יש אפשרות אחרת מבלי להעביר
את הכבל דרך כל הבית. Mesh של tplink יכול לפתור לי את הבעיה הזאת?
אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון....