שרשור תגובות: שואב אלחוטי Dyson V15 Detect Absolute

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

https://htmag.co.il?p=70965

מעולם לא חשבתי שאני אהיה מכור לשאיבת הרצפות בבית והכל בגלל טריק אחד קטן

תמונה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 13885
נתן תודות: 944 פעמים
קיבל תודות: 1091 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

ביקורת מעולה ומפורטת (Y)
ואחלה שואב..
ראוי וחשוב לציין שמי שמעוניין במע' הלייזר בשואב קל, קומפקטי ופחות יקר, כדאי שיבדוק את דגם V12 Detect.
כלי הקיבול קטן יותר מ V15 ולכן יתאים יותר לדירות קטנות/בינוניות.
אה...ומי שקשה לו או מתעצבן מהצורך להחזיק את הטריגר/הדק להפעלת השואב, ב V12 יש לחצן להפעלה/כיבוי ללא הצורך בהדק לחיצה.
weight-comparison.jpg

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

יש לי בבית כבר שנים רבות V8, חבר קרוב שלי רכש לפני כחצי שנה V15.
ניסיתי כמה פעמים להתשמש בו אצל החבר והמסקנה החותכת שלי...שאין שום הבדל משמעותי בין השניים, פרט להבדל משוגע במחירים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

התאורה שמתווספת לדגמים החדשים היא כל כך טובה, שאם אני חוזר ומשתמש בשואב האלחוטי שלי שחסר תאורה כזאת (Dreame T30), אני מרגיש ממש "עיוור", כאילו אני לא רואה את הלכלוך.
מעבר לזה, אם משווים את ה- V15 ל- V8 (שבמקרה יש לי אותו כבר כמעט 6 שנים!), אין מה להשוות. ה- V15 מוביל עליו בכל קטגוריה, אם זה רעש העבודה, עוצמת השאיבה, התוספים שאצלי בשימוש תמידי (המפרק עבור כיפוף השואב מתחת למיטות וארונות הוא גאוני), העיצוב החדש של המברשות שמאפשר לנקות אותם בקלות יותר ועוד.

מי שדואג למשקל השואב (למשל אנשים מבוגרים שגם המשקל הנמוך של השואב עלול להיות בעייתי), רצוי לבדוק את ה- Dyson Omni Glide, הוא עכשיו בהשקה בארץ והוא פשוט פנטסטי. זה השואב שיודע לנוע בצורה הקלה ביותר ועם המשקל הנמוך ביותר מבלי לפגוע באיכות השאיבה.
https://www.dyson.co.il/he-IL/dyson-omni-glide-plus

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #5 

לפי דעתי אין שם שום דבר אמיתי שישכנע אותי להוסיף פרמיה כל כך גדולה עבור ה V15. ושוב אני אומר...ניסיתי את שניהם כולל ה 15 כמה וכמה פעמים.
כן יש כמה גימיקים, כגון לדים/לייזרים (עד עכשיו לא הבנתי מי צריך אותם). אני שואב הכל מבלי לחפש שם לכלוך. מונה חלקיקים ? נו שויין- יש לי כזה בעבודה למטרות אחרות לחלוטין, אבל לחשוב שישתלו את זה בשואב ? מה אני עושה עם המידע הזה ? שוטף לאחר מכן ושוב שואב כדי לראות שיצא נקי ?
לא מצאתי הבדל משמעותי (אם בכלל) ברעש בין המכשירים. אבל אני מוכרח להודות שלא ניסיתי את שניהם באותו החדר, אז אולי כאן אני טועה.
את כל התוספים יש לי ב V8, פרט למפרק שזה אולי הגימיק היחיד שאני רואה בו תוספת. מצד שני למה הם עשו אותו כחלק נפרד מהמוט ? למה לא קבוע ? האם אני אמור לשים אותו ורק אז להשתמש בו ואז לפרק אותו ? כי אם כן, אני לא רואה את עצמי כל פעם מרכיב אותו כדי לשאוב מתחת למשהו נמוך... אני פשוט לא אשתמש בו.

הסוללה הנשלפת גם היא גימיק מיותר, אלא אם כן מישהו יגיד לי שהוא שוב איתו אחוזה של מאות מטרים ללא הפסקה והסוללה נגמרת לו. כי אצלי ב V8 מעולם לא נגמרה הסוללה בבית פרטי של כ 200 מ"ר. כשהסוללה נחלשה (לאחר כשלוש שנים). הזמנתי חדשה והחלפתי לאחר פירוק של 2 ברגים.
זה הרי לא פטישון של איש מקצוע, שעובד איתו כל היום ותמיד דואג שיהיו לו סוללות נוספות בטעינה.

שלא תבין אותי לא נכון, דייסון יצרו שואב אלחוטי מצויין. בזמנו קניתי V8 ועקבתי לאורך השנים אחרי הדגמים הבאים. רק שלא מצאתי אף פעם שום צורך אמיתי לשדרג, גם אחרי שהתשמשתי ב V15.
הם מומחים בלהוציא כל מיני מוצרים יקרים להחריד כגון פן לשיער במחיר הזוי. אם הפן שלהם היה כל כך טוב, היתי מצפה שהספרים היו עוברים אליו, אבל כולם משתמשים ב PARLUX כבר שנים.
אבל השיא זה "אוזניות עם מסנן אויר" שעלותן $1000 !!! פה הם שברו אותי לגמרי.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3500
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

אני כבר כשנה וחצי איתו, הפיצ'ר המושלם מבחנתי זה המברשת,
אני עם כלבה עם פרווה ארוכה ונשירה אין סופית ואשתי והבת מתולתלות, ככה שהבית כל יום מחדש מתמלא בפרווה ותלתים.
עם ה V6 (שהחזיק אצלי 8 שנים מעמד) בסוף כל שאיבה הייתי צריך לנקות את המברשת (החלפתי 3 מברשות).
עם ה V15 פשוט 0 תחזוקה.

יקר אבל היה שווה כל שקל עבורי.
שחר

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

יש לי V11 כבר כמה שנים והוא מתחיל להתיישן ולהשחק , חשבנו להחליף ,
מה שמפריע לנו בדגם הקיים -
1)זמן סוללה קצר יחסית הסוללה נגמרת תמיד לפני שמסיימים לשאוב את כל הבית ,
2) אין סוללה הניתנת להחלפה במקרה שכזה ....כדי להחליף בינהם ,
3) מיכל האגירה של הלכלוך נפתח בצורה קשה ולא ידידותית וממש צריך להיאבק איתו כדי שיפתח ,
4) המסנן דורש ניקוי ממש יסודי כולל שטיפה כדי שהשואב יחזור לפעילות ושטיפה דורשת זמן יבוש ארוך למסנן.

לאור כל האמור לעיל ....איזה דגם של דייסון מהחדשים יכול לשפר את הנושאים שפרטתי
אשמח להמלצות בנושאים האלה ,

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #8 

לגבי 1...אתה שואב על טורבו ? כי אם לא, היתי ממליץ לך להחליף סוללה. אלא אם כן אתה שואב בלי הפסקה זמן ארוך במיוחד (מעל 30 דקות).

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3500
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

1+2. אני בבית גדול יחסית (240מ"ר) מצליח לשאוב את כל הבית ואין לי בעיה של זמן סוללה.
3. מיכל האגירה באמת לא הכי נוח לפתיחה, תמיד מרגיש שמשהו יכול להשבר, ואחרי שנה, אכן נשברה חתיכה קטנה שאמורה לבלום את פירוק המיכל. (אותו מנגון של ה 11)
4. אני קורע לשואב את הצורה, בערך פעם בחודש מנקה את השואב והפילטר עם לחץ אוויר, ובערך פעם בחצי שנה שותף עם מים.
שחר

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”