מידע סותר פרטנר פייבר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
dviruzan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אהלן
ניסיתי לקרוא קצת על חיבור לפרטנר פייבר עם ציוד פרטי בפורום וכל הזמן נתקלתי במידע סותר לגבי נושאים מסויימים.
הסיב של פרטנר הגיע לבניין שלי ותיאמתי מולם התקנה לדירה
יש לי כרגע ראוטר huawei ax3(בן שנה עובד מצויין עד עכשיו) שאני מתכנן להשתמש בו במקום הראוטר שלהם והם ישר אמרו לי שאני אצטרך ממיר אופטי מהם שעולה 5 שקלים בחודש.
קראתי קצת בפורום על הנושא ונראה שהרבה מכם רכשו בהצלחה ממירים אופטיים ומודלי sfp או רק ממירים אופטיים ופרטנר סיפקו להם מודול sfp חינם ועובד להם.
פניתי לשירות לקוחות שלהם שבהתחלה אמר לי שזה לא אפשרי להשתמש בציוד פרטי (ראוטר כן השאר לא) כי הציוד מקודד לרשת (?) וכשהתעקשתי שזה אפשרי הוא פשוט הפנה אותי לתמיכה טכנית כי הוא לא מבין.
התמיכה הטכנית אמר לי שאפשר להשתמש בממיר אופטי פרטי אבל רק אם אני מביא פרטית גם מודול sfp .
לדבריו אני לא אוכל להביא רק ממיר אופטי ושהם יתנו לי את המודול sfp חינם כמו שקראתי פה בפורום שזה מה שאנשים עשו (לפי מה שקראתי הטכנאי פשוט הביא להם את המודול sfp כשהוא הגיע ללא השכרה חודשית).

אז האם מישהו יודע אם כיום פרטנר מספקים מודל sfp חינם? או שזה משהו שהם עשו רק בעבר כי השירות לקוחות שדיברתי איתו פשוט לא יודע.

בנוסף הייתי שמח אם מישהו יוכל לרשום לי מה הסוג של הממיר מדיה ומודול sfp שמתאימים לפרטנר ואם הסוג הזה מתאים גם לחברות אחרות של סיבים בארץ כי אם אקנה ואז אני אעבור מתישהו חברה (בזק ואנלימיטד כרגע גם פורסים בשכונה שלי) אעדיף שלא אצטרך לקנות את הציוד הזה שוב עקב אי התאמה.

תודה רבה.

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

זה תלוי בטכנולוגית רשת שקיימת: אם מדובר ברשת שבזק פרסו אז הם מחייבים ממיר אופטי. אם מדובר ברשת שפרטנר פרסו אז אפשר ממיר אופטי פרטי.

dviruzan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

יש תשתית בזק פרוסה בבניין (קופסאות חיבורים הכל בכל קומה) אבל גם סיב של פרטנר בקומת הקרקע פשוט עדיין לא משכו לקומות מעל (בניין 4 קומות אני בקומה 1)

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

אני מניח שכאשר יגיע הטכנאי תלמד מה האופציות שלך. אין טעם לרכוש מראש אם אולי לא תוכל להשתמש. תמיד תוכל להחזיר להם ציוד

דניאל111
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

28/03/2023 16:25  
dviruzan כתב:
יש תשתית בזק פרוסה בבניין (קופסאות חיבורים הכל בכל קומה) אבל גם סיב של פרטנר בקומת הקרקע פשוט עדיין לא משכו לקומות מעל (בניין 4 קומות אני בקומה 1)
...
מניסיון, כדי שפרטנר יתחילו לעבוד ויחברו את כול הקומות עם הסיבים שלהם, תכתוב מכתב לסמנכ"ל הנדסה דרך האתר שלהם. תוך פחות משעה יתקשר אליך אחד העוזרים שלו וידאג שכבר למחרת העבודה תהיה גמורה.
https://www.partner.co.il/n/miniapps/contact-us

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”