התייעצות לקראת קבלת ביום ב' LG C2 65

פורום מסכי OLED בחסות LG
danielu2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

היי
לקראת החג ארבע קושיות :) אשמח לעצתכם שכן אין לי מושג מה לעשות.
1. אלו כבלים עלי להכין לקראת ההתקנה מלבד כבל HDMI?

2. אלו בדיקות יכול לבצע הצרכן הממוצע הלא מנוסה בעת קבלת הטלויזיה בכדי לזהות בעיות?

3. האם הכיול שהטלויזיה מגיעה עמו מספק לצפיה בערוצי כבלים, נטפליקס וסטרימינג ? אם לא, האם יש מדריך ברשת שיוכלים להמליץ עליו?

4. האם המתקינים של היבואן ח.י מקצועיים מספיק (תליה צמודת קיר פשוטה) ? כיום תלויה על הקיר "LG 50 שהותקנה על ידי מתקין מקצועי שטען שמתקן התליה שלי אמור להחזיק גם מסך "65 ולכן תוהה אם לא לוותר על ההתקנה שלהם ופשוט לבקש מהמתקין שיגיע להעביר את זרועות התליה מהקטנה לחדשה ותו לא?

תודה מראש וחג שמח .

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

1. כבל רשת, אם יש לך ראוטר\סוויץ' ליד הטלוויזיה.
2. בטלוויזיות OLED החדשות יש תפריטים מיוחדים לבדיקות שונות של הפאנל (לצערי לא זוכר בדיוק איך מגיעים אליהם, תנסה לבדוק בגוגל)
3. לדעתי כן, תבחר במצב Expert או Expert Dark. במצבי HDR השונים אני משתמש ב-Cinema (User).
4. ההתקנות שביצעתי היו רק על שידה, אבל לדעתי הם מקצועיים מספיק להתקנת הקיר ה"רגילה" שרוב האנשים מעוניינים בה.
בנוגע לתליית המסך על זרוע\מתקן קיים, אני לא יודע, עדיף לברר מול החברה מה הנהלים שלהם בנוגע לזה לפני שמגיעים אליך.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7701
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 494 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

מהניסיון שלי המתקינים של ח.י. מאוד מקצועיים. אם זה צמוד קיר אפשר לבקש מהם קצת להרחיק מהקיר כדי שאפשר יהיה לפחות מהצד להכניס כבלים נוספים. כבל רשת למשל כדאי להכניס עוד קודם וכל חיבור אחר שנמצא מאחורה ויכול לעניין אותך בעתיד.

Sonesta
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: אביה
נתן תודות: 0

שרשור שלא נקרא #4 

אפשר להידחף לך לפוסט ולשאול כמה עלה ומאיפה קנית?

danielu2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

6800 אולסייל

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”