תקלה במקרן - מסך משחיר באופן לא קבוע
הי לכולם,
ברשותי מקרן epson home cinema 8700ub, כבר תקופה לא קצרה שבלתי אפשרי להשתמש בו מכיוון שכל כמה זמן המסך הופך לשחור לכמה רגעים לפני שהתמונה חוזרת.
הבעיה קורת באופן די רנדומלי - יכול להיות בהתחלהת הצפייה או אחרי זמן מה, יכול להתרחש פעם יחידה או כמה פעמים ברצף ומשך הבעיה יכול להיות כמה שניות או כמה דקות. הבעיה לא נגרמת מכיבוי של המקרן מכיוון שרואים שהנורה עדיין דולקת, רק התמונה המוצגת הינה שחורה.
הבעיה היא בודאות במקרן מכיוון שהחלפתי את מקור התמונה, ואת הכבל והבעיה חוזרת על עצמה.
הנורה מקורית ויחסית חדשה (פחות מ-1000 שעות), דאגתי לנקות את המקרן כך שאני מניח שהבעיה היא לא התחממות יתר (וגם עצם העודהש זה קורה גם כשרק מדליקים את המקרן). ניסיתי לחפש על זה באינטרנט אבל מצרתי רק תשובות גנריות (יכול להיות שזה מצב stand by או חימום של הנורה). ואני כבר די מיואש ותוהה האם הגיע הזמן להפרד מהמקרן האהוב הזה.
אשמח לכל רעיון/סיוע מה זה יכול להיות ואיך ניתן לפתור את הבעיה.
תודה מראש!
ברשותי מקרן epson home cinema 8700ub, כבר תקופה לא קצרה שבלתי אפשרי להשתמש בו מכיוון שכל כמה זמן המסך הופך לשחור לכמה רגעים לפני שהתמונה חוזרת.
הבעיה קורת באופן די רנדומלי - יכול להיות בהתחלהת הצפייה או אחרי זמן מה, יכול להתרחש פעם יחידה או כמה פעמים ברצף ומשך הבעיה יכול להיות כמה שניות או כמה דקות. הבעיה לא נגרמת מכיבוי של המקרן מכיוון שרואים שהנורה עדיין דולקת, רק התמונה המוצגת הינה שחורה.
הבעיה היא בודאות במקרן מכיוון שהחלפתי את מקור התמונה, ואת הכבל והבעיה חוזרת על עצמה.
הנורה מקורית ויחסית חדשה (פחות מ-1000 שעות), דאגתי לנקות את המקרן כך שאני מניח שהבעיה היא לא התחממות יתר (וגם עצם העודהש זה קורה גם כשרק מדליקים את המקרן). ניסיתי לחפש על זה באינטרנט אבל מצרתי רק תשובות גנריות (יכול להיות שזה מצב stand by או חימום של הנורה). ואני כבר די מיואש ותוהה האם הגיע הזמן להפרד מהמקרן האהוב הזה.
אשמח לכל רעיון/סיוע מה זה יכול להיות ואיך ניתן לפתור את הבעיה.
תודה מראש!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
יש לך כניסת HDMi נוספת במקרן שתוכל לנסות לחבר אליה ?
איזו רזולוציה אתה מנסה להעביר ? זה נשמע כמו בעיה של כבל או בעיה של רוחב פס.
איזו רזולוציה אתה מנסה להעביר ? זה נשמע כמו בעיה של כבל או בעיה של רוחב פס.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
האמת שאמורה להיות כניסה נוספת של HDMI, אנסה לראות אם החלפה משנה משהו ואחזור לעדכן07/04/2023 18:05Lior_M כתב: יש לך כניסת HDMi נוספת במקרן שתוכל לנסות לחבר אליה ?
איזו רזולוציה אתה מנסה להעביר ? זה נשמע כמו בעיה של כבל או בעיה של רוחב פס....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים