למה אסור לרכוש סטרימר מחברה לא מוכרת
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
כדאי להדגיש, חברות מוכרות: נווידיה, אמזון, גוגל, אפל.
אני באופן אישי גם לא סומך על שיאומי מיבוקס שכל כך אהוב בארץ
אני באופן אישי גם לא סומך על שיאומי מיבוקס שכל כך אהוב בארץ
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
@Huber
לפני שאתה קובע בצורה כלכך חד משמעית שלא צפיתי בסירטון המטופש הזה.
קודם תלמד מה זה coreelec.
לא הבנתי את התגובות האלה שלך - מנסה להוציא פה אחרים מטמטמים.
מניח שכמו באיזה דיון על הדיסקים של WD תמשיך להפציץ פה בעוד איזה כמה סירטוני יוטיוב מטופשים
לפני שאתה קובע בצורה כלכך חד משמעית שלא צפיתי בסירטון המטופש הזה.
קודם תלמד מה זה coreelec.
לא הבנתי את התגובות האלה שלך - מנסה להוציא פה אחרים מטמטמים.
מניח שכמו באיזה דיון על הדיסקים של WD תמשיך להפציץ פה בעוד איזה כמה סירטוני יוטיוב מטופשים
-
Huber
- חבר במועדון HT

zovirax - אני לא ארד לרמת תגובות שלך. רק אציין שאם אתה מציע משהו שאתה בעצמך לא יודע אם הוא אפשרי, תלמד בעצמך.
הגמל לא רואה את הדבשת שלו. בעיקר ישראלים.
הגמל לא רואה את הדבשת שלו. בעיקר ישראלים.
- Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
Coreelec זו מערכת מבוססת לינוקס שמריצה קודי בצורה אופטימלית. אין שם אנדרואיד או אפליקציות נוספות, המערכת טוענת את הקרנל ואת הדרייברים הנחוצים להרצה של קודי. ניתן להתקין את הגרסה על הזכרון הפנימי או להריץ מכרטיס SD.
למי שיש טלוויזיה חכמה עם כל אפליקציות הסטרימינג ומחפש רק מערכת לניגון סרטים זו מערכת מעולה.
למי שיש טלוויזיה חכמה עם כל אפליקציות הסטרימינג ומחפש רק מערכת לניגון סרטים זו מערכת מעולה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
כאשר המוצר זול מדי ואין לו אמא ואבא וצריך לעבוד כדי שהוא יעבוד - זה לא שווה את זה פשוט.
מוצרים מיצרן מוכר נהנים מעדכונים שוטפים, תמיכה רבה בפורומים, תמיכה טבעית בתוכנות שונות ובמה שצריך ועושות את הייעוד שלהן.
השיאומי מי בוקס קוצר מלא חוות דעת חיוביות (לי יש כמה קופסאות כאלו ואני מרוצה ולשימושים שאני צריך הוא מספק תמורה מלאה).
כמובן יש קופסאות הרבה יותר יקרות והכל מתחיל ונגמר בצרכיי המשתמש.
עם כל הכבוד ל-Coreelec זהו פרוייקט נהדר אך כיום עם סטרימר בעל אנדרואיד TV רשמי אין ממש צורך לפזול לכיוון Coreelec כחלופה.
Coreelec פנתה ופונה למוצרים הזולים באמת עם מערכות אנדרואיד מקוסטמות ששם לא ממש אכפת מה קורה עם מע"ה כי הוא בין כה וכה לא רשמית והיא גרסת טלפון/טבלט ואז באמת כדאי לשנות ל-Coreelec כדי למצות את יכולות החומרה של הסטרימר הפשוט.
בכל אופן הוא לא חידש הרבה בסרטון, לא הרבה מכירים את Coreelec ואת הקומבינות הללו, הלקוח הממוצע קונה את הקופסא כמו שהיא מחבר לחשמל ולמסך ומצפה שהיא תעבוד...
מוצרים מיצרן מוכר נהנים מעדכונים שוטפים, תמיכה רבה בפורומים, תמיכה טבעית בתוכנות שונות ובמה שצריך ועושות את הייעוד שלהן.
השיאומי מי בוקס קוצר מלא חוות דעת חיוביות (לי יש כמה קופסאות כאלו ואני מרוצה ולשימושים שאני צריך הוא מספק תמורה מלאה).
כמובן יש קופסאות הרבה יותר יקרות והכל מתחיל ונגמר בצרכיי המשתמש.
עם כל הכבוד ל-Coreelec זהו פרוייקט נהדר אך כיום עם סטרימר בעל אנדרואיד TV רשמי אין ממש צורך לפזול לכיוון Coreelec כחלופה.
Coreelec פנתה ופונה למוצרים הזולים באמת עם מערכות אנדרואיד מקוסטמות ששם לא ממש אכפת מה קורה עם מע"ה כי הוא בין כה וכה לא רשמית והיא גרסת טלפון/טבלט ואז באמת כדאי לשנות ל-Coreelec כדי למצות את יכולות החומרה של הסטרימר הפשוט.
בכל אופן הוא לא חידש הרבה בסרטון, לא הרבה מכירים את Coreelec ואת הקומבינות הללו, הלקוח הממוצע קונה את הקופסא כמו שהיא מחבר לחשמל ולמסך ומצפה שהיא תעבוד...