1. אתה יכול לשים איזה כרטיס WiFi שאתה רוצה (יש למחשב סלוט יעודי לכרטיס) וגם לשדרג אותו בעתיד. הכרטיס הזה (תומך WiFi 6E + Bluetooth 5.2) יתאים בול:
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802ZQrWWr
2. בוודאי, איזה נפח שמתאים לך. אני ממליץ ספציפית על דגם ה-SSD הזה (לא משנה הנפח) כי הוא עובד מצויין במארזים צפופים וחמים כמו לפטופים או מיני מחשבים.
3. עדיף לקחת שני סטיקים כי יש למחשב הזה שני סלוטים פנויים ותמיד כדאי לאכלס את שניהם.
קנה את כמות הזיכרון שאתה חושב שתצטרך ושנכנסת לך בתקציב. אם נכנסים לך בתקציב 2x16 זה מצויין ואם 2x32 אז זה בכלל חלום. עוד זיכרון זה תמיד טוב.
4. ההרכבה היא טריוויאלית. כל אחד מסוגי הכרטיסים\זיכרונות יכול להיכנס אך ורק לסלוט שאליו הוא מיועד.
יש מלא סרטונים ביוטיוב ואפשר גם לשאול פה בפורום אם תצטרך. עשר דקות עבודה וסיימת הכל בקלי בקלות.
5. השאלה מה בדיוק מתקלקל.
אם זאת תקלה בלוח אם או במעבד (נדיר מאוד) אני חושב שגם מעבדה בארץ תתקשה לעזור לך וכנראה תצטרך לשלוח למוכר.
תקלה בכל רכיב אחר כמו מאוורר, ספק כוח, או איזה כרטיס נשלף היא פשוטה לתיקון ולא תצריך כנראה שום מעבדה.
כל עוד המחשב נמצא במקום מאוורר ולא חנוק ונעול באיזה ארון אני לא צופה שום בעיה.
6. עוד משהו חשוב - במידה ואתה רוכש, תזכור לעדכן את ה-BIOS של המחשב.
החברה מוציאה עדכונים ושיפורים מדי כמה חודשים ושווה לעדכן לגרסאות האחרונות שמתאימות לדגם שלך כשהן יוצאות (תהליך פשוט).
בהצלחה.