אפליקציה HEOS לתפעול מרנץ SR7015
-
yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4165
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
יש לי את הרסיבר מרנץ SR7015 .
התקנתי את האפליקציה HEOS בסלולרי (אנדרואיד) לתפעול הרסיבר.
האפליקציה לא מזהה את הרסיבר.
וידאתי שיש לי גרסה מעודכנת של האפליקציה, אך עדיין האפליקציה לא מזהה את הרסיבר.
יכולים לעזור?
התקנתי את האפליקציה HEOS בסלולרי (אנדרואיד) לתפעול הרסיבר.
האפליקציה לא מזהה את הרסיבר.
וידאתי שיש לי גרסה מעודכנת של האפליקציה, אך עדיין האפליקציה לא מזהה את הרסיבר.
יכולים לעזור?
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
האם אפלקצית השלט כן מזהה את הרסיבר? אם כן, אז אין בעיה ברשת או ברסיבר או בהגדרת חשבון HEOS, אלא בעיה באפלקציה והגדרות הטלפון. ראוי לציין שאם היא לא תעבוד, אתה לא מפסיד כלום כי היא ממש גרועה ולא נוחה. אם אתה רוצה לשמוע מוסיקה משרת מוסיקה שרץ על המחשב, אז ממנה אני ממליץ להתרחק כי היא מאד מוגבלת. תנסה את BubbleUpnP. היא בתשלום אבל עובדת הרבה יותר טוב כולל שליטה על הרסיבר. יש בה גם תמיכה ב TIDAL באיכות HIFI למרות שה HEOS לא תומך. היא פועלת בשיטת PUSH PLAY עם תמיכה בקבצי HD ולא בשיטץ AIRPLAY המוגבלת לאיכות CD בלבד. תנסה להתקים את ה HEOS על טלפון אחר. מניח ששם זה יעבוד.
לכול רשת פנימית יש תחום ip v4 שיכול להראות לדוגמה 192.168.1 כאשר החלק האחרון אחרי ה 1 הוא בין 1 ל 254.
כול מכשיר שמתחבר לרשת, בין אם חיבור חוטי או אלחוטי אמור לקבל ip של התחום הפנימי כדי שיוכלו לדבר ביניהם.
אם אתה לא מבין את דברי אז הייתי מציע שתחבר את ברסיבר בחיבור אלחוטי כמו הטלפון ואני די בטוח שזה יפתור את הבעיה
כול מכשיר שמתחבר לרשת, בין אם חיבור חוטי או אלחוטי אמור לקבל ip של התחום הפנימי כדי שיוכלו לדבר ביניהם.
אם אתה לא מבין את דברי אז הייתי מציע שתחבר את ברסיבר בחיבור אלחוטי כמו הטלפון ואני די בטוח שזה יפתור את הבעיה
-
yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4165
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
עשיתי את מה שהצעת ועובד מצויין.24/04/2023 22:20י-א כתב: לכול רשת פנימית יש תחום ip v4 שיכול להראות לדוגמה 192.168.1 כאשר החלק האחרון אחרי ה 1 הוא בין 1 ל 254.
אם אתה לא מבין את דברי אז הייתי מציע שתחבר את ברסיבר בחיבור אלחוטי כמו הטלפון ואני די בטוח שזה יפתור את הבעיה...
תודה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015