מבוקשת עזרה בהמלצות [לא אינטרסנטיות] לטלב' Oled "55

פורום מסכי OLED בחסות LG
Ela100 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: Ela Israelit
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

מבקשת המלצות לטלביזיה "55 Oled בסביבות 4,000-4,500ש"ח.
ראיתי דגמיי Sony באתר היבואן ובאתרים אחרים. יש הרבה מלל, אך אי אפשר להבין מה באמת ההבדלים.

חשוב לי:
*מע' השמע [סובלת מאד מטלב' Samsung בת מס' שנים- עם מע' שמע נוראית].
*מע' הפעלה גוגל- אנדרואיד 10
*אם יש- אי השתקפות במסך
*יבואן אמין ולא בעל מוניטין של עושה צרות [שמעתי סיפורים]
*אם לא מייקר- יציאה לאוזניות

תודה

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לא ברור לאיזה מטרה נפתח השרשור אם ידוע שמדובר ב-oled 55 של סוני...
יש לסוני רק יבואן רשמי אחד.

אם בכל זאת יותר להעיר: לכל טלוויזיה שמוכרים היום שמע לא טוב. זה עניין טכני של עובי המסך שמקשה ליצר רמקול איכותי. יש כל מיני טכנולוגיות שלכאורה משפרות את המצב אבל זה לא זה. למי שחשוב לו לקבל סאונד עוצמתי וברור המינימום עבורו זה לשדך למסך סאונד בר.

אני גם אוסיף שאפשר לחסוך לא מעט כסף אם לא הולכים על סוני ומשדכים לאולד של lg סטרימר כמו GCwGTV.

Ela100 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

שלום,

תודה על המענה.

פתחתי את השאלה בדיוק מהסיבה שמרוב נתונים לא יודעת במה לבחור ולכן עדיין לא קבלתי החלטה ולא נעולה על Sony.

הינה, מתשובתך אני לומדת שבכל מקרה אצטרך לרכוש בניפרד ססאונד בר.

על אילו דגמיםי TV אתה ממליץ ב- LG Oled?

תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #4 

אם את רוצה רק מערכת אנדרויד, אז יש לך סוני ופיליפס, LG משתמשת במערכת הפעלה משלה שנקראת WEB OS.
עם זאת, כפי שהומלץ, שידוך של Google Chromecast with Google TV לכל טלוויזיה ייספק את אותה חווית השימוש.
מעבר לזה, אין מה לצפות לאיכות סאונד טובה ממסכים דקים כמו שיש היום (לא רק OLED אלא בכלל). כך שאם יש חשיבות לסאונד איכותי, אז כן צריך גם סאונדבר.

בנוגע לבחירת הטלוויזיה של LG, זה עניין של תקציב.
מומלץ לקחת את סדרת C. האחרונה היום היא C2, בקרוב (מספר חודשים?) תושק C3 בארץ.
קיימים גם מסכים שנקראים CS, זו היתה גרסה מוזלת לכבוד המונדיאל. אם ה-C2 לא נכנסת בתקציב, אז אפשר לקחת את ה-CS. הפשרה לא גדולה מאד.

Ela100 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

👍 תודה רבה

tropit9
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

רוב הטלוויזיות המודרניות חוץ מכמה דגמים מאוד ספציפיים שמשלבים רמקולים איכותיים מעט יותר מהסטנדרט כפיצ'ר, הם בין סבילים לבין ממש לא צורמים בייחוד בגבוהים ונמוכים (אין בס, רק צרימה) אז חייבים סאונדבר כמה שיותר איכותי איכותי יותר טוב או עם יש אפשרות מבחינת מקום עדיף מערכת סאונד (לי אין היתכנות לוגיסיטית לצערי)

סוני יש לי דגם ביניים מאוד מאכזב xh90 אבל גם בדגמי העל של סוני יש יותר בעיות מאחרים, וגם הם יקרים להחריד ועוד יותר בארץ. יש לי c1 שקניתי בימי מכירות של lg בזמנו ואני מאוד מרוצה ממנה. מעט מאוד בעיות או אכזבות. אני לא מדבר על ההבדלים בין סוגי הפאנלים פה, אלא על יציבות התוכנה ונוחות השימוש וההפעלה של הטלוויזיה וזה כלשוני אמור להיות יתרון עם מערכת הפעלה אנדרואיד לעומת וובאואס של Lg מה אבל בפועל lg יישומי מערכת עובדים טוב יותר לפחות בניסיון שלי מה גם שהעדכון גרסת אנדרואיד בסוני פגע בטלוויזיה.

תתקשי למצוא דגמים עם כניסת אזניות, חושב ש2021 היייתה השנה האחרונה שעוד ייצרו מסכים עם אוזניות לפחות ביצרנים הגדולים.

השתקפויות במסך בדגמים שהמליצו לך קיימים, אבל רק עם את רואה באור שמש או תאורה מאוד חזקה. דווקא lg וסוני משפרים מדי פעם את הציפויים כך שגם יהיו פחות התשקפויות וגם איכות התמונה תשתפר.

רוצה אנדרואיד תחברי כרומקאסט ב200 שקל. רוצה אנדרואיד איכותי תחברי שילד ב1000 שקל. אחד היתרונות של השילד הוא framerate mathing ככה לשא יהיו ריצודים לא נעימים לעין במקרה שהתוכן איטי מדי מבחינת קצב פריימים. יש את זה גם לאפל טיוי אבל שמה זה מערכת הפעלה של אפל שהיא טובה מאוד אבל לא אנדרואיד.

יבואנים- כולם לא טובים, אבל חלקם ממש ממש גרועים. גרועים ברמה של מספר תביעות ייצוגיות כנגדם, בחלקם הם הפסידו.

היבואן הכי פחות גרוע הוא ח.י של lg. הם הדבר הכי קרוב לייבואן סביר, אבל גם הם לא חפים משיווק ומכירה של הרחבת אחריות ע"י מתקיני מסכים,

יש בפורום גם סיפורים על האשמות שווא של לקוחות, "טעויות" של מסירת מסכים שהיו אמורים לחזור לחברה עקב פגם ללקוחות אחרים כחדשים, טרטורים לא סבירים ואי עמידה בתקנון החריות שלהם עצמם.

יש את ישפאר יבואני סוני שהם מהיבואנים הכי עצלנים ויקרנים בארץ שממקרים את תיקוני התקלות בטלוויזיות שלהם לאלקטרוניקס פרו

אלקטרוניקס פרו שמייבאת את סמסונג, החברה שחיפוש שמה בגוגל יעשה לך רע על הנשמה, חברה שהיא מעבר לנותנת שירות גרוע היא פשוט בעיני כבר איפה בין הבנאליות של הרוע לרוע צרוף, שאני לפחות על תביעה קבוצתית אחת שהיא הפסידה בה ועוד אחת שייתה בשלבים הסופיים של הסכם פשרה ב22. כמעט כל יושבי הפורום ימליצו לך להימנע משירות שלהם עד כדי ויתור על טלוויזיות סמסונג (מותג טוב ובעל שם) רק כי הוא באחריותם

אני אישית ממחית על על סדרת הOled של lg איכותיים טובים ונותנים תמורה מעולה למחיר בייחוד בימי המחירות (אחד היתרונות היחידים של ח.י הוא שהם מנסים לבסס עצמם בכל בית בארץ אז הם מאוד תחרותיים עם המחיר ובייחוד בימי מכירות וסיילים)

ממליץ לך כמובן להשוות בזאפ ובפורום הדגם cs שהמליצו לך עליו תוכלי למצוא במחירים מאוד טובים היום כמובן לא לקנות באינטרנט, להתקשר לקבל הצעת מחיר בעל פה, להתמקח, לשאול גם בחנויות פיזיות. יש חנות שאני רגשתי ממנה ויש לה קהל די גדול בפורום שקוראים לה קרוסטובר ממליץ עליהם באופן אישי אבל תעשי סק שוק עם לפחות 5 חנויות.

לפני רכישה סופית ממליץ לך להתייעץ בפורום לגבי המחיר שירצו לגבות ממך, אם הם רוצים כסף על התקנה או הובלה, אם א רוצה להתקין על זרוע או לא, ורק לאחר מכן לבצע רכישה סופית. לדעתי את ה cs במיקוח נכון תוכלי להשיג ב4000 או פחות כולל הובלה והתקנה.

בהצלחה :)

E&H
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
שם מלא: Eliran
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

דווקא יש סוני שנכנס בתקציב ומתאים בדיוק לדרישות שלך A80J
https://www.lastprice.co.il/p/35133253/ ... R%7E55A80J

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

המסך שהמליץ עליו @E&H מעולה, יש גם הנחה זמנית עליו של 200 ש"ח כשמתקדמים לקופה כהטבה לחברי הקהילה.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

המסך הזה הוא דגם של 2021
אם כבר קונים סוני עדיף להתמקד בסדרת 2022 שהסיומת שלה היא K

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק