מנסה לברר אם יש אפשרות שנציג חיבל לי בחיבור:

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
פלוניום פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אני נמצא בשוק הסיטונאי על גבי תשתית בזק נחושת בחברה כלשהי (שאינה בזק וגם לא בזק בינלאומי).
לפני שעתיים וחצי לערך, ראיתי שנורת ה DSL במודם שלי נעלמת ואז אחרי 2 דקות חזרה להיות ירוקה יציבה ואז אחרי עוד מספר דקות נעלמה ושוב חזרה.
כל זה קרה שלוש פעמים.
כשזה קרה התקשרתי לספק לשאול מה קורה.
הנציג די עצבן אותי כשהוא ביקש שאוציא את שקע הראוטר מהחשמל לבערך 3 דקות (ראוטר פרטי של וואווי).
בנוסף הוא אמר לי להחליף מיקרו פילטר וגם להחליף את הכבל בזק שיוצא מהמודם ומתחבר למיקרו פילטר.
העניין הוא שאני ללא מיקרו פילטר כבר די הרבה שנים והקטע עם הראוטר של להוציא אותו מהחשמל היה ניראה לי כמו וודו שלא ממש יעזור.
ובאמת באופן משעשע בזמן השיחה כשהכבל חשמל מנותק מהראוטר, נורת ה DSL חזרה להיות יציבה (עד שנדפקה ונעלמה בהמשך שוב...).
בכל אופן, כפי שאמרתי ממש כעסתי על הנציג שהציע רעיונות די משונים (ובדיעבד ללא ספק הם משונים).
מאז אותה שיחה נעלם האינטרנט לחלוטין.
נורת DSL נעלמה ולא היה אינטרנט במשך יותר משעתיים.
קצת אחרי השיחה עם הנציג שוחחתי עם נציגת בזק שאמרה לי שיש תקלה באזור שלי, והצפי לתיקון הוא עד הערב ואם לא אז עד מחר בבוקר.
הרגשתי (ובדיעבד צדקתי) שהיא די מחרטטת אותי.
בכל מקרה, בעקבות השיחה איתה, התקשרתי לספק וניראה לי שהגעתי לאותו נציג ואמרתי לו שיש תקלה כללית בבזק, באזור שלי, והוא אמר לי שהם לא מודיעים להם על זה.
על הדרך גם התנצלתי בפניו על איך שדיברתי איתו בשיחה הקודמת.
בכל אופן, לפני מספר דקות התקשרתי שוב לבזק בתקווה ליפול על נציג אחר.
ואכן הגעתי לנציג אחר.
הוא בדק שם משהו ואמר שהיה לי פורט נעול.
הוא שחרר אותו ויש אינטרנט!
אז לא תקלה אזורית ולא צריך להחליף כבל טלפון ולא להוציא מהחשמל את הראוטר(??) לשלוש דקות (???) ולא להחליף מיקרו פילטר שלא קיים בכלל אצלי.
רק פורט נעול (או סגור, לא זוכר בדיוק).
אז האם יכול להיות שהנציג של הספק שלי, אחרי שכעסתי עליו, יכל לסגור לי את האינטרנט סתם ככה או שהפורט הפך להיות נעול בעקבות התקלה שהתחילה עוד לפני שהתקשרתי ושוחחתי עם הנציג?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”