האם קיימות טלויזיות ללא כניסות מאחורי המסך?
שאלה כללית בנוגע לטלויזיות, האם כל הטלויזיות מגיעות כיום עם כניסות מאחורי הטלויזיה כך שחייבים זרוע בשביל להגיע אליהן?
עריכה: ושאלה כללית נוספת. האם אתם מרגישים שכאשר המסך שחור לחלוטין ויש כיתוב לבן (לא כתוביות אלא כיתוב ממש של התוכנית) אז כאילו יש זוהר לבן מסביב לאותיות? קצת מציק לי כשאני מסתכל על לבן על רקע שחור מוחלט.
עריכה: ושאלה כללית נוספת. האם אתם מרגישים שכאשר המסך שחור לחלוטין ויש כיתוב לבן (לא כתוביות אלא כיתוב ממש של התוכנית) אז כאילו יש זוהר לבן מסביב לאותיות? קצת מציק לי כשאני מסתכל על לבן על רקע שחור מוחלט.
OLED של LG מגיעים עם כניסת מחברים מהצד אם עוזר...
אם אתה מכין את כל התשתית מראש, כבר כמה צריך לגשת מאחורי הטלויזיה לחיבורים?
אני עם מסך 77" תלוי על הקיר כבר קרוב לשנתיים, מאז ההתקנה לא היה לי צורך לגשת לחיבורים אפילו לא פעם אחת
אני עם מסך 77" תלוי על הקיר כבר קרוב לשנתיים, מאז ההתקנה לא היה לי צורך לגשת לחיבורים אפילו לא פעם אחת
איזה דגמים לדוגמה?04/05/2023 8:56ambar כתב: OLED של LG מגיעים עם כניסת מחברים מהצד אם עוזר...
אני עם מסך 77" תלוי על הקיר כבר קרוב לשנתיים, מאז ההתקנה לא היה לי צורך לגשת לחיבורים אפילו לא פעם אחת...
אני מכיר דגם שיש כניסות בצד וגם מאחורה. האם קיימים כאלה שיש רק בצדדים?
האם יש כאלה שהיציאות בחלק התחתון של הטלויזיה? (מתחת למסך)
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
עבור הרוב המכריע של המסכים כיום הגישה היא מהצד או מקופסת חיבורים חיצונית.
תודה. מעניין, חשבתי שזה יחסית נפוץ שחלק מהחיבורים מאחורה.04/05/2023 16:05yossipeleg כתב: עבור הרוב המכריע של המסכים כיום הגישה היא מהצד או מקופסת חיבורים חיצונית....
האם ניתן להגיע בקלות לכניסות בטלויזיות שהכניסות הן רק בצד? (בהנחה שהטלויזיה תותקן על מתקן צמוד קיר)
תלוי בגודל, אני בקושי מצליח להגיע לחיבורי צד במשך 77" מוצמד לקיר.05/05/2023 13:23magshield כתב: תודה. מעניין, חשבתי שזה יחסית נפוץ שחלק מהחיבורים מאחורה.
האם ניתן להגיע בקלות לכניסות בטלויזיות שהכניסות הן רק בצד? (בהנחה שהטלויזיה תותקן על מתקן צמוד קיר)...
שי לב שגם שהתקנה לקיר ניתן להתקין ממש צמוד, או בשימוש "ספייסרים" להרחיק טיפה ואז יש קצת יותר גישה אבל לטעמי פחות אסטטי.
תודה על המענה. שאלתי בדיוק מהסיבה שרשמת. עם 65 אינץ וכניסות מאחורה ובצד, קשה מאוד מאוד להגיע לכניסות בצד (מאחורה בכלל לא רואים אותן). מעניין אותי לדעת אם במצב שכל היציאות הן בצד, הפאנל שהן נמצאות בו הוא קצת יותר עבה ואז אולי יש טיפה יותר מרווח לחבר (אני בקושי מצליח להכניס את הכף יד במרווח שקיים).05/05/2023 19:15ambar כתב: תלוי בגודל, אני בקושי מצליח להגיע לחיבורי צד במשך 77" מוצמד לקיר.
שי לב שגם שהתקנה לקיר ניתן להתקין ממש צמוד, או בשימוש "ספייסרים" להרחיק טיפה ואז יש קצת יותר גישה אבל לטעמי פחות אסטטי....