שלום, אני מבקש יעוץ לגבי קניית מודם/ראוטר סלולרי מכיוון שאין תשתית אינטרנט במגורי הנוכחיים ביאכטה. אני מעוניין במכשיר כגון נטסטיק, עמיד מזג אויר (ברמה בסיסית כמובן) שאוכל להוציא מהחלון על מנת לשפר קליטה ולמזער את הקרינה בפנים. אני רוצה לחבר את המודם בכבל (USB או איטרנט) למחשב השולחני שלי, *וגם* להפעיל אותו כהוטספוט ע"מ להתחבר עם הלפטופ והטלפון.
בשיטוטי ברשת מצאתי רק מספר קטן של מכשירים כאלו, ומחברות קטנות ופחות אמינות (למיטב ידיעתי). לבסוף החלטתי לנסות ZTE MF79U, והתאכזבתי מאד. מיד עם ההתקנה התחילו אפליקציות במחשב לקרוס. למשל, מנהל הקבצים שלי חדל לתפקד בכל פעם שחיברתי מחדש את המודם, ואף בצורה שלא ניתן היה לסגור אותן מתוך מערכת ההפעלה, כולל מנהל המשימות, כולל כיבוי המחשב - כלומר היה עלי לכבותו "בכח", ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. לבסוף הגעתי למסקנה שכדאי לי להמנע מלהמשיך להשתמש במכשיר, ומקווה מאד שלא גרם לי כבר נזק בלתי-הפיך...
האם למישהו יש הסבר מדוע לא מצאתי מגוון גדול יותר של מכשירים כאלו, מודם/ראוטר סלולרי כולל הוטספוט? של חברות מבוססות כגון TP-LINK או DLINK למשל? האם מישהו יכול להמליץ על מוצר אמין יותר?
תודה רבה!
ניר
יעוץ לגבי מודם/ראוטר סלולרי
-
sailor.nir
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: ניר נגיד
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
-
sailor.nir
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: ניר נגיד
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שאלה מצויינת. חשבתי על מכשיר יעודי, אבל טלפון ישן זה באמת פתרון פשוט יותר, תודה רבה