טלוויזיה 65 אינץ' עד 3500 ש"ח
אהלן חברים, מחפש טלוויזית 65 אינץ' בתקציב של עד 3500 ש"ח עבור צפייה בתכנים רגילים (נטפליקס וכו..) + חשוב שתהיה טובה לסוני 5 (פיפא בעיקר).
בנוסף חשוב לי שתהיה אפשרות להתחבר לסלקום טי וי. ללא הממיר שלהם אלא באפליקציה של הטלוויזיה, לא בטוח שזה אפשרי בכל הטלוויזיות החכמות לכן מציין, לחלופין אם יש טלוויזיה מומלצת ושווה שאין בה את האפשרות לסלקום מובנה, אני פתוח לשמוע על אפשרות לסטרימר שיפתור בעיה זאת.
אשמח לעזרתכם, תודה מראש!
בנוסף חשוב לי שתהיה אפשרות להתחבר לסלקום טי וי. ללא הממיר שלהם אלא באפליקציה של הטלוויזיה, לא בטוח שזה אפשרי בכל הטלוויזיות החכמות לכן מציין, לחלופין אם יש טלוויזיה מומלצת ושווה שאין בה את האפשרות לסלקום מובנה, אני פתוח לשמוע על אפשרות לסטרימר שיפתור בעיה זאת.
אשמח לעזרתכם, תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי avivtalis ב 07/05/2023 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- asafbenyakov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: אסף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- יצירת קשר:
יש של מולר באושר עד
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
יש פה אינסוף המלצות לטלוויזיות. אף אחד מעולם לא המליץ פה על מולר...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
כי זה מסך מדבקה.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
בגדול זו אותה טכנולוגיה אבל בהחלט הישום שלה ב-lg פשוט לא מוצלח
רצית משהו שמתאים גם לגיימינג, אז יש אצל TCL חיבור HDMI 2.1, קצב רענון גבוהה יותר עם אינפוט לאג נמוך, כמו כן זה גוגל TV אז יש לך את כל האפלקציות של חברות התקשורת בישראל, בין אם זה סלקום או אחרות אם תרצה לעבור בעתיד.. TCL זו חברה שמייצרת גם טלויזיות קצה לארה"ב ומתחרה בחברות הגדולות, פשוט בארץ השוק לא מספיק גדול וחזק כדי להביא לפה דגמים כאלו, אולי בעתיד.
הדבר היחיד זה שהממשק קצת פחות טוב מזה של LG.
הדבר היחיד זה שהממשק קצת פחות טוב מזה של LG.