בעית הארקוס לא נגמרה-תביעת החברה.
שלום חברי הפורום.
קוראים לי עמר, אני רכשתי מכשיר ארקוס 404 לקראת סוף יולי, לאחר ההטענה של המכשיר גיליתי שיש בעיות בסאונד ובמגעים.
התקשרתי אליהם והגעתי לחנות וקיבלתי מכשיר חדש במקום הפגום, הכל טוב ויפה, אך להפתעתי גיליתי שגם המכשיר החדש פגום ויש בו בעיות בסאונד.
התקשרתי לארקוס ואמרתי שעוד פעם יש בעיות ושאני רוצה את כספי בחזרה,הם אמרו בסדר.
ביום חמישי הזה, הגעתי לחנות עם המכשיר, אך כסף לא היה להם לתת והביאו לי במקום זה מכתב שהם צריכים להחזיר לי 1550 שקל (ברגע שיהיה להם את הכסף ושהמנכל יחתום, או משהו כזה).
היום בצהריים הם מתקשרים אליי ואומרים שהם בדקו את זה לעומק והם אומרים שאין שום בעיה ושהם לא מוכנים להחזיר לי את הכסף, אני מרגיש פגוע ומנוצל וזה לא הגיוני שבחמישי הייתי אמור לקבל את כספי, ופתאום הכל השתנה, הם אומרים שאין בעיות(כמובן, מה הם יגידו?)ואני בטוח שיש, בדקתי עם כמה אוזניות וזה כול הזמן בעיה.
והם אומרים שהם ישלחו את המכשיר לחול לחודשיים לתיקון ובדיקה. אני חושב שזה אסור, כי הם אמרו שהם יחיזרו לי את כספי וגם הביאו מכתב ופתאום הכל משתנה, ניראה לכם הגיוני?!
זה פשוט ניצול היותי ילד בן 15, בזבזתי על העיניין הזה הרבה כסף של נסיעות לת"א והרבה אנרגיות, אני לא יודע מה לעשות, אני שוקל לתבוע אותם! מה אתם אומרים? הדבר הנ"ל שווה תביעה?
מה אתם הייתם עושים? איך אפשר לתבוע אותם על זה?
מקווה שהבנתם את דבריי, אשמח לקבלת התייחסות, עמר.
קוראים לי עמר, אני רכשתי מכשיר ארקוס 404 לקראת סוף יולי, לאחר ההטענה של המכשיר גיליתי שיש בעיות בסאונד ובמגעים.
התקשרתי אליהם והגעתי לחנות וקיבלתי מכשיר חדש במקום הפגום, הכל טוב ויפה, אך להפתעתי גיליתי שגם המכשיר החדש פגום ויש בו בעיות בסאונד.
התקשרתי לארקוס ואמרתי שעוד פעם יש בעיות ושאני רוצה את כספי בחזרה,הם אמרו בסדר.
ביום חמישי הזה, הגעתי לחנות עם המכשיר, אך כסף לא היה להם לתת והביאו לי במקום זה מכתב שהם צריכים להחזיר לי 1550 שקל (ברגע שיהיה להם את הכסף ושהמנכל יחתום, או משהו כזה).
היום בצהריים הם מתקשרים אליי ואומרים שהם בדקו את זה לעומק והם אומרים שאין שום בעיה ושהם לא מוכנים להחזיר לי את הכסף, אני מרגיש פגוע ומנוצל וזה לא הגיוני שבחמישי הייתי אמור לקבל את כספי, ופתאום הכל השתנה, הם אומרים שאין בעיות(כמובן, מה הם יגידו?)ואני בטוח שיש, בדקתי עם כמה אוזניות וזה כול הזמן בעיה.
והם אומרים שהם ישלחו את המכשיר לחול לחודשיים לתיקון ובדיקה. אני חושב שזה אסור, כי הם אמרו שהם יחיזרו לי את כספי וגם הביאו מכתב ופתאום הכל משתנה, ניראה לכם הגיוני?!
זה פשוט ניצול היותי ילד בן 15, בזבזתי על העיניין הזה הרבה כסף של נסיעות לת"א והרבה אנרגיות, אני לא יודע מה לעשות, אני שוקל לתבוע אותם! מה אתם אומרים? הדבר הנ"ל שווה תביעה?
מה אתם הייתם עושים? איך אפשר לתבוע אותם על זה?
מקווה שהבנתם את דבריי, אשמח לקבלת התייחסות, עמר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
הדבר הנ"ל שווה יותר מתביעה, גם פגיעה בצריכה שלך, סתם שאלה, איזה חנות זו?
אתה יכול להחזיר כל מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית. לא רואה שום סיבה שלא ייתנו לך להחזיר.
ואל תיתן להם להביא את המכשיר לחברה לתיקון, כי אין סיבה שתחכה חודשיים. תגיד להם שאו שאתה לוקח משהו חדש, או שהם מחזירים לך את הכסף. אם שני הדברים האלה לא קורים, אתה תובע אותם, הייתי ממליץ לך אפילו להקליט שיחות, ללכת אליהם לחנות עם ההורים שלך, לצעוק עליהם, לעשות הכל כדי שהם יישברו, ושיהיו לך את כל ההוכחות אם תצטרך לבית משפט.
גם מגיע לך כסף על עוגמת נפש והוצאות משפט. זה לא ייסגר לטעמי על פחות מ3000 שקל בתביעה.
אתה יכול להחזיר כל מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית. לא רואה שום סיבה שלא ייתנו לך להחזיר.
ואל תיתן להם להביא את המכשיר לחברה לתיקון, כי אין סיבה שתחכה חודשיים. תגיד להם שאו שאתה לוקח משהו חדש, או שהם מחזירים לך את הכסף. אם שני הדברים האלה לא קורים, אתה תובע אותם, הייתי ממליץ לך אפילו להקליט שיחות, ללכת אליהם לחנות עם ההורים שלך, לצעוק עליהם, לעשות הכל כדי שהם יישברו, ושיהיו לך את כל ההוכחות אם תצטרך לבית משפט.
גם מגיע לך כסף על עוגמת נפש והוצאות משפט. זה לא ייסגר לטעמי על פחות מ3000 שקל בתביעה.
אני אסביר עוד קצת, קניתי את המוצר וישר שמעתי שיש בעיה, התקשרתי ואמרתי שאני רוצה שיחליפו לי אותו למוצר חדש( לא שישלחו לתיקון), סבבה, הביאו לי חדש וגם בו יש בעיות אז אמרתי שנימאס לי ושאני רוצה את כספי בחזרה, הם אמרו בסדר, לאחר שבוע וקצת הגעתי לחנות כדי לקחת את הכסף, הם אמרו שאין להם מזומן בקופה ושאני ישאיר את המכשיר ובמקום זה הביאו לי מכתב שהם צרכים להחזיר לי 1550 שקל. חשוב לציין שמי שהיה שם זאת איזה מישהי מההנהלה, אבל לא הכי גבוהה שם. לאחר 3 ימים אני מקבל שיחת טלפון מהאחראי הגבוהה יותר והוא אומר שהוא בדק ולטענתו אין בעיה והוא אומר שהוא בדק אותו עם אוזניות מקצועניות יותר ואיתם אין בעיה (כניראה הוא כן אומר שיש קצת בעיה עם האוזניות המקוריות של הארקוס).. ומכאן מתחיל כל הסיפור.. אז המכשיר עכשיו אצלם, סבא שלי נוסע להביא לי אותו חזרה, אני אבדוק אותו שוב, ואם יש בעיה אני אגש לחנות שהאחראי הראשי שם, ואם הוא מסרב להחזיר לי את כספי כאשר הוא שומע את הבעיה אז אני אתבע אותם.Eyal777 כתב:הדבר הנ"ל שווה יותר מתביעה, גם פגיעה בצריכה שלך, סתם שאלה, איזה חנות זו?
גם מגיע לך כסף על עוגמת נפש והוצאות משפט. זה לא ייסגר לטעמי על פחות מ3000 שקל בתביעה....
אשמח לקבלת תשובה.
תודה ושבוע טוב.
נ.ב החנות זאת החנות הרשמית של ארקוס בישראל, בת"א
archos.co.il
נערך לאחרונה על ידי omer22 ב 24/09/2007 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נמאס לשמוע על בריונות עסקית.
אני מאחלת לך בהצלחה ענקית.
אני מאחלת לך בהצלחה ענקית.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מי זו החנות, אם אפשר לשאול?
לגבי תביעה, אפשר ללכת על בית משפט לתביעות קטנות. מבחינה כספית זה מתאים לתביעה כזו. אתה לא צריך עו"ד בשביל תביעה כזו והעלות להגיש אותה היא קטנה. מה שכן, זה טרטור.
מרבית הסיכויים שהם לא יגיעו למשפט - או שהם יוותרו לך לפני כן, או שהם פשוט לא יגיעו ואז אתה זוכה אוטומטית.
הגיע הזמן שחנויות בארץ ילמדו לתת שירות כמו בחו"ל.
לגבי תביעה, אפשר ללכת על בית משפט לתביעות קטנות. מבחינה כספית זה מתאים לתביעה כזו. אתה לא צריך עו"ד בשביל תביעה כזו והעלות להגיש אותה היא קטנה. מה שכן, זה טרטור.
מרבית הסיכויים שהם לא יגיעו למשפט - או שהם יוותרו לך לפני כן, או שהם פשוט לא יגיעו ואז אתה זוכה אוטומטית.
הגיע הזמן שחנויות בארץ ילמדו לתת שירות כמו בחו"ל.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
1.תפנה לאימון הציבור דרך האתר שלהם,ותגיש תלונה.
2.תפנה למדור הצרכנות של ידיעות,וספר את הפרשה.
3.ניתן בהחלט לתבוע בתביעות קטנות,וסיכויי הזכייה גדולים מאוד.
4.נסה גם לשלוח מכתב רשום בו אתה כותב שיש כאן הפרה גסה של חוק הגנת הצרכן.אם קנית דרך האתר,זכותך המלאה לקבל החזר כספי.
ראיתי באתר שלהם שיש להם חנות באבן גבירול 140 ת"א.תיגש לשם,ותדרוש לדבר עם המנהל שם.
השירות המעצבן הזה,הוא פשוט מאוס.
4.נסה גם לשלוח מכתב רשום בו אתה כותב שיש כאן הפרה גסה של חוק הגנת הצרכן.אם קנית דרך האתר,זכותך המלאה לקבל החזר כספי.
ראיתי באתר שלהם שיש להם חנות באבן גבירול 140 ת"א.תיגש לשם,ותדרוש לדבר עם המנהל שם.
השירות המעצבן הזה,הוא פשוט מאוס.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
איזו חנות זו?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
המשך וסיום הפרשה ככל הניראה...offirs כתב:1.תפנה לאימון הציבור דרך האתר שלהם,ותגיש תלונה.
השירות המעצבן הזה,הוא פשוט מאוס....
אני דיברתי איתם עוד הרבה בטלפון וצעקתי עליהם רבות, הם פתאום אמרו שהם לא הבטיחו החזר כספי ומה שאמרו לי בחנות זה לא נכון, וגם אם באמת יש בעיה במכשיר עבר יותר משבועיים מאז שהביאו לי אותו ואין שום מצב בעולם לקבלת החזר כספי... לאחר הרבה ויכוחים אבא שלי והם הצליחו לשכנע אותי שהם יישלחו את המכשיר לבדיקה בצרפת, ובינתיים אני אקבל מכשיר חלופי, חשוב לציין שאני התנגדתי בכל תוקף אבל כבר לא היה לי מה לעשות, הן אמרו שאם אכן בצרפת הם אומרים שיש בעיה אז אני מקבל את הכסף בחזרה.
מה אתם חושבים? האם הם צודקים בזה שעבר זמן והם לא חייבים להחזיר לי את הכסף, למרות שאחת מהעובדות אמרה שיחזירו לי את הכסף ואפילו כתבה את זה, אבל אז הבוס שם בחנות אמר שהיא טעתה ושזה לא הולך ככה... הם אומרים שהם לא מחויבים להחזיר לי את הכסף ושהם ישלחו את זה למעבדות בחו"ל...
מה אתם חושבים?
והחנות שמוכרת את הארקוס אז זאת בעצם החנות הזאת: http://www.spy.org.il/
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
רגע,אז רכשת מspy או מארקוס? אני רואה שזו אותה כתובת.
spy זו חנות של משרד חקירות.נראה לי קצת בעייתי.
כעקרון,יש זכות להחזיר מוצר שנרכש באינטרנט תוך 14 יום.לעומת זאת,אם המוצר פגום,ניתן להחזיר את המוצר.
החזר כספי,לצערנו עדיין אינו מחוייב במקרה כזה,אלא במקרה הטוב,מוצר אחר או זיכוי.
יש מספר חנויות/רשתות שמחזירות כסף,אך מרצומן הטוב.
כעקרון,יש זכות להחזיר מוצר שנרכש באינטרנט תוך 14 יום.לעומת זאת,אם המוצר פגום,ניתן להחזיר את המוצר.
יש מספר חנויות/רשתות שמחזירות כסף,אך מרצומן הטוב.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
זאת אותה חנות.. אותה כתובת...offirs כתב:רגע,אז רכשת מspy או מארקוס? אני רואה שזו אותה כתובת.
יש מספר חנויות/רשתות שמחזירות כסף,אך מרצומן הטוב....
את המוצר הראשון החליפו בחדש בגלל שהוא היה פגום.. ואז החדש היה גם פגום עם אותה בעיה ושהתקשרתי אמרו לי שיחזירו לי את הכסף ואז כל ההמשך ידוע.. (עבר בערך 20 יום, לא 14) אבל בגלל שהם אמרו שהם יחזירו לי את הכסף, בגללזה אני מתלונן, הם חוצפנים שאמרו שהם יחזירו ופתאום בשום מצב הם לא מוכנים להחזיר...
הקטע גם שביום חמישי באתי לקבל את הכסף אבל לא היה להם מספיק מזומן בקופה והאישה שהיתה בחנות (חלק מההנהלה) לא יכלה לקחת כסף מהכספת או ממקום אחר אז היא אמרה שנבוא לקחת לפני החג כי אז כבר יהיה כסף.. ואתמול הם התקשרו ואז התחיל שוב כל הבלאגן.
לדעתי, אל תסכים לשליחה של המכשיר לחו"ל, זה סתם נועד להתיש אותך ולא מקדם אותך לשום מקום.
רוצים לשלוח, שישלחו את המכשיר אחרי שיחזירו לך את הכסף חזרה.
פשוט שלח מכתב רשום בו אתה מבקש את ביטול העסקה לאחר החלפת שני מכשירים. ( אגב, אין זה משנה באמת האם הבעיה באזניות כי כל האביזרים נמכרו יחד)
קבע זמן של 14 יום לקבלת תשובה חזרה שבסיומם הכן כתב תביעה (אני יכול לשלוח לך דוגמה) סע לבית המשפט לתביעות קטנות, הגש א ת התביעה ולאחר חודש-חודשיים יזמנו אותך למשפט בו תוך מספר דקות סביר כי תקבל פסק דין לטובתך.
אל תשכח לתבוע יותר ממחיר המכשיר, 2500 ש"ח .
בהצלחה.
פשוט שלח מכתב רשום בו אתה מבקש את ביטול העסקה לאחר החלפת שני מכשירים. ( אגב, אין זה משנה באמת האם הבעיה באזניות כי כל האביזרים נמכרו יחד)
קבע זמן של 14 יום לקבלת תשובה חזרה שבסיומם הכן כתב תביעה (אני יכול לשלוח לך דוגמה) סע לבית המשפט לתביעות קטנות, הגש א ת התביעה ולאחר חודש-חודשיים יזמנו אותך למשפט בו תוך מספר דקות סביר כי תקבל פסק דין לטובתך.
בהצלחה.
הבעיה שזה עבוד. הם דחקו אותי לפינה, אמרו לי ככה:Nissim כתב:לדעתי, אל תסכים לשליחה של המכשיר לחו"ל, זה סתם נועד להתיש אותך ולא מקדם אותך לשום מקום.
בהצלחה....
1.אנחנו שולחים את המכשיר לבדיקה במעבדות בחו"ל, בינתיים תקבל מכשיר חלופי.
2. אתה יכול לקחת את המכשיר אלייך, אבל מהרגע שהוא יוצא מהחנות אין מצב לקבל החזר כספי, שזה כבר לא באחריותם, שעבר זמן מאז שקיבלתי את המכשיר והם לא אחראים על זה בעיניין הזה, בקיצור לא מוכנים לתת לי שקל.
אני לא רציתי להסכים לשלוח את המכשיר אבל אבא שלי שכנע אותי שזה הדבר הנכון לעשות, שגם אם אני אתבע אותם בסוף הם איכשהו יצאו צודקים וייזכו במשפט.. ושמשפט יכול לקחת מלא זמן את שזה מתקבל ועיניינים..
יש לי שתי שאלות בנושא:
האם רכשת בחנות או באינטרנט? יש לכך השלכה על מדיניות החזרת המוצרים.
כמה זמן חלף מיום רכישת המוצר וקבלתו ליום החזרת המוצר בגלל התקלה?
האם רכשת בחנות או באינטרנט? יש לכך השלכה על מדיניות החזרת המוצרים.
כמה זמן חלף מיום רכישת המוצר וקבלתו ליום החזרת המוצר בגלל התקלה?
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds