FLAC vs itunes lossless

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

BRK כתב:
ofek4490 כתב:BRK

ג'וקר, פלאפון ? נחזור על העיקרון, אם אתה לא מבחין בין 320 למקור אז למה שאתה חושב שיהיה הבדל בין 320 MP3 לבין 400 AAC המתקדם יותר ? גם אם תוכל לשים קובת מקור על הפלאפון תגלה שאתה לא מבחין בהבדל בין אף אחד מהפורמטים.
...
לא ממש הבנתי מה שאלת ? לגבי הבדלה , כול עוד האייפוד שלי עבד שמעתי הבדל בין MP3 ב320 לאפל לוסלסס ולWAV , בפלאפון שלי אין אפשרות לWAV , ונדמה לי שהוא גם לא מספיק טוב לתת הבדלים , בין הAAC לMP3 . אבל אני לא הולך להמיר את כול המוסיקה לMP3 בקצב נמוך מסיבה אחת ויחידה , שאני שומע זמרות , וכשהורדתי מהרשת זמרת מסויימת שרציתי לדעת אם היא שווה לקנות דיסק שלה , והקובץ היה ב192 , אני שמעתי את הגבוהים בצורה כ"כ מעוותת , עד שפשוט הפסקתי לשמוע (אח"כ קניתי את הדיסק עשיתי ריפ והעברתי לMP3 320 וזה נשמע הרבה יותר בסדר ). אז מאז אני אפילו לא מנסה .

עם האייפוד אני לא יכול כרגע לבדוק עקב בעיית הסוללה , אז ברגע שהבעיה תיפטר אניאבדוק שוב
...

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

אופק , אתה חייב להבין שכל אחד שומע מוזיקה באופן שונה (מבחינה תפישתית) ולכל אחד אוזן שונה. רשמתי לך לגבי ממצאים של כל מיני אנשים, יש כאלו שמגיעים למצב TRANSPERANT ב180 עם AAC VBR, למרות ששוב זה תלוי בך , אני די משוכנע שאם תלך על קצבים של 250-300 VBR עם הדוחס של נרו תהיה מסודר. אם ממש לא אכפת לך על מקום ואתה רוצה רק יותר נוחות ותאימות אז פשוט לך על קצב מקסימלי של "1" בהגדרות הדוחס ותקבל קצבים שבין 400 ל 450, אני משוכנע שזה יהיה OVERKILL בשבילך אבל זה ייתן לך לב שקט ורגוע ועדיין הנפח יהיה שני שליש עד חצי ממה שייתן FLAC.

ג'וקר, נראה לי שלא קראת מספיק בנושא ולא קראת מספיק את הדיונים, אין דבר כזה קובץ MP3 ב192, זה כמו להגיד אוטו 1600 או רמקולים 200 וואט, אתה לא יודע מה נידחס איך נידחס , עים אילו הגדרות ועם איזה דוחס, איך "נקרע" השיר וכו. למרות שזה לא כייף לחזור על זה שוב אני אגיד בכל זאת - הציפייה לאיכות היא אך ורק מקבצים שאתה דחסת בעצמך, בהנחה שאתה יודע לעשות זאת כמו שצריך.
אם אתה הולך להישתמש רק במחשב ואייפוד אני בכלל היתי ממליץ לדחוס בAAC שהוא יותר מתקדם. MP3 לא בנוי כלכך לקצבים נמוכים מ 200.
ובבקשה, עד שלא תוריד את הקטעים בבדיקה ותבדוק אם אתה מרגיש הבדלים, לא נוכל לעזור לך בנושא זה כי הטענות שלך כרגע לחלוטין נוגדות את התוצאות שיש עד עכשיו. שם כל הקבצים נידחסו בצורה מקצועית ואתה לא יכול לדעת כרגע איזה קובץ הוא דחוס ואיזה לא.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #48 

או קי ברגע שהאייפוד שלי יחזור לפעולה או שאקנה נגן חדש אני אבדוק . כי על המחשב שלי אין טעם , ועל הפלאפון גם לא , אז מה שנותר הוא הנגן . אני רק מקווה שאני אמצא את השירשור עם הקבצים , כשיסודר הנושא של הנגן שלי , לכאן או לכאן

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #49 

BRK
הרבה תודה :D (f)
מה היינו עושים בלי מוזיקה?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #50 

BRK רציתי לשאול , אתה באמת בדקת אם AAC ב1 נותן תוצאה שווה לFLAC ? עם מה בדקת את זה ?

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

לא יודע איך הבנת שבדקתי דבר כזה או בכלל שאמרתי דבר כזה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #52 

טוב . אז השתמשתי היום בשארית הסוללה באייפוד שלי ובדקתי . אני חייב לומר שהן הMP3 והן הAAC נשמעו הרבה יותר טוב מהפלאפון (לזכותו של האייפוד) , מה שכן התחושה הייתה שלAAC יש יותר אינפורמציה בגבוהים והם לא כ"כ "מקוטמים " או משהו כזה , זה פשוט נשמע יותר אוורירי כזה . לא הספקתי לבדוק את הבאס (וממילא עם זנהייזר CX300 אי אפשר ממש לבדוק באס ), אבל לעית עתה הAAC מנצח
חייב להוסיף שזה נבדק בAAC באיכות מספר 1 ובMP3 ב320 שהומרה מWAV ע"י תוכנת SWITCH
אז BRK תודה על שהפנת את תשומת ליבי לפורמאט הזה

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”