האם אפשר לוותר על YES ו HOT ?
-
arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3542
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 407 פעמים
- קיבל תודות: 349 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם,
אני לא זוכר דיון מקיף בנושא אז חשבתי להרים את הכפפה.
היום שרבים מאיתנו מורידים חומר מהאינטרנט ובהנחה שתוך כמה חודשים עד שנה נוכל לצפות בערוצים הציבוריים ללא תשלום קבוע.
מה גם שאנחנו כבר יכולים לעשות זאת היום עם צלחות פרטיות.
סרטים חדשים אפשר להשיג בספריה.
סדרות אפשר להשיג גם בספריה ובקרוב הורדות חוקיות בחינם (ראה NBC).
אני מוצא עצמי צופה פחות ופחות בYES ויותר ויותר בחומר שהורד.
נשאלת השאלה מדוע אנחנו בעצם מחוברים לYES ו HOT ?
לא חבל על ה 2760 ש"ח לשנה (בהנחה שאנו משלמים 230 ש"ח לחודש)?
אני לא זוכר דיון מקיף בנושא אז חשבתי להרים את הכפפה.
היום שרבים מאיתנו מורידים חומר מהאינטרנט ובהנחה שתוך כמה חודשים עד שנה נוכל לצפות בערוצים הציבוריים ללא תשלום קבוע.
מה גם שאנחנו כבר יכולים לעשות זאת היום עם צלחות פרטיות.
סרטים חדשים אפשר להשיג בספריה.
סדרות אפשר להשיג גם בספריה ובקרוב הורדות חוקיות בחינם (ראה NBC).
אני מוצא עצמי צופה פחות ופחות בYES ויותר ויותר בחומר שהורד.
נשאלת השאלה מדוע אנחנו בעצם מחוברים לYES ו HOT ?
לא חבל על ה 2760 ש"ח לשנה (בהנחה שאנו משלמים 230 ש"ח לחודש)?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני מניח שיש אנשים נטולי יס/הוט.
את ערוצים 1/2/10 אפשר כבר לקלוט דרך לויין בהשקעה חד פעמית (ובקרוב דרך DVBT).
אני אישית רואה המון יס. יש לנו המון סדרות ותכנים שאנחנו רואים דרך היס מקס.
אני גם רואה דברים מחוץ למסגרת הזו, אבל זה תשתית מאוד נוחה. יתכן שבעתיד תהיה לי תשתית נוחה כמו יס, אבל כרגע אין בנמצא משהו כזה.
אגב, לקהל הרחב יס והוט ממשיכים להיות חשובים בגלל היכולת לזפזפ, בגלל היצע הערוצים והתכנים החיים (ספורט, אירועים וכו') ובגלל שזה דורש 0 מאמץ בחיפוש, הורדה, תרגום וכו'.
את ערוצים 1/2/10 אפשר כבר לקלוט דרך לויין בהשקעה חד פעמית (ובקרוב דרך DVBT).
אני אישית רואה המון יס. יש לנו המון סדרות ותכנים שאנחנו רואים דרך היס מקס.
אני גם רואה דברים מחוץ למסגרת הזו, אבל זה תשתית מאוד נוחה. יתכן שבעתיד תהיה לי תשתית נוחה כמו יס, אבל כרגע אין בנמצא משהו כזה.
אגב, לקהל הרחב יס והוט ממשיכים להיות חשובים בגלל היכולת לזפזפ, בגלל היצע הערוצים והתכנים החיים (ספורט, אירועים וכו') ובגלל שזה דורש 0 מאמץ בחיפוש, הורדה, תרגום וכו'.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לדעתי חבל על הכסף שמשולם להוט ויס, כי ממילה כל הדברים שהם משדרים ניתן להשיג דרך האינטרנט ואת הדברים ששקשורים באקטואליה מוצאים בקלות ב1 2 10
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4289
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
ומה לגבי שידורי ספורט?
אמנם את רוב השידורים העבירו לערוצי 5+ לייב\גולד, ספורט1\2
אבל עדיין קיימים שידורים ישירים של הליגה הספרדית\גרמנית\איטלקית וסוגי ספורט נוספים שכן מעניינים, מה גם שעונת ה NBA נפתחת עכשיו.
אלא אם האלטרנטיבה היא צלחת לווין פרטית המבטיחה לך כיסוי של כל מה שאתה רוצה לראות, לא נראה לי שיש אלטרנטיבה עדיין לשידורי הכבלים או הלויין.
אמנם את רוב השידורים העבירו לערוצי 5+ לייב\גולד, ספורט1\2
אבל עדיין קיימים שידורים ישירים של הליגה הספרדית\גרמנית\איטלקית וסוגי ספורט נוספים שכן מעניינים, מה גם שעונת ה NBA נפתחת עכשיו.
אלא אם האלטרנטיבה היא צלחת לווין פרטית המבטיחה לך כיסוי של כל מה שאתה רוצה לראות, לא נראה לי שיש אלטרנטיבה עדיין לשידורי הכבלים או הלויין.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אפשר אבל לא נוח.
סדרות וסרטים ניתן להוריד מהרשת. נכון שרואים יותר טוב ולא צריך להמתין חודשים אבל בכל זאת זה פחות נוח מ PVR כמו ה יס מקס.
חדשות...נו, בשביל מה שרואים שם עדיף לוותר, אבל אם חייבים להיות מזוכיסטים אז יש רדיו ואינטרנט ועיתונים.
ערוצים 1, 2, 10. עברו כבר קרוב לשנתיים מהפעם האחרונה שהצצתי בהם ברצינות. אפשר, מותר ובעצם חובה להתרחק מהם (לא ראויים למאכל אדם).
ספורט, מי שבאמת מתעניין ייטב עם עצמו להרים את עכוזו מהספה ולעשות קצת במקום לצפות. בקיצור, לא מעניין אותי בכלל.
אני נשארתי עם יס בעיקר בגלל ערוצי הדיסקוברי וערוץ החיים הטובים שתמיד מאוד מרגיע לצפות בהם (לא מראים שום דבר רע או שעלול לעלות את לחץ הדם) מפעם לפעם גם ערוץ ההיסטוריה ובכך אני מצליח להשלות את עצמי שאצלי לפחות הצפייה במסך לא מורידה לי את ה IQ.
ניסיתי פעם להסביר את הפילוזופיה הזאת להורים שלי ובקושי ניצלתי מצו אישפוז כפוי, כך שבסיכומו של דבר לא הייתי ממליץ לכלל האוכלוסיה לאמץ את הפתרון.
סדרות וסרטים ניתן להוריד מהרשת. נכון שרואים יותר טוב ולא צריך להמתין חודשים אבל בכל זאת זה פחות נוח מ PVR כמו ה יס מקס.
חדשות...נו, בשביל מה שרואים שם עדיף לוותר, אבל אם חייבים להיות מזוכיסטים אז יש רדיו ואינטרנט ועיתונים.
ערוצים 1, 2, 10. עברו כבר קרוב לשנתיים מהפעם האחרונה שהצצתי בהם ברצינות. אפשר, מותר ובעצם חובה להתרחק מהם (לא ראויים למאכל אדם).
ספורט, מי שבאמת מתעניין ייטב עם עצמו להרים את עכוזו מהספה ולעשות קצת במקום לצפות. בקיצור, לא מעניין אותי בכלל.
אני נשארתי עם יס בעיקר בגלל ערוצי הדיסקוברי וערוץ החיים הטובים שתמיד מאוד מרגיע לצפות בהם (לא מראים שום דבר רע או שעלול לעלות את לחץ הדם) מפעם לפעם גם ערוץ ההיסטוריה ובכך אני מצליח להשלות את עצמי שאצלי לפחות הצפייה במסך לא מורידה לי את ה IQ.
ניסיתי פעם להסביר את הפילוזופיה הזאת להורים שלי ובקושי ניצלתי מצו אישפוז כפוי, כך שבסיכומו של דבר לא הייתי ממליץ לכלל האוכלוסיה לאמץ את הפתרון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
תודה לכולם על התגובות!
אם לסכם בקצרה את שכתבתם:
1. ניתן לוותר על HOT ו YES אבל לא נוח ועל נוחות משלמים.
2. לא ניתן להשיג חלק מהתכנים החיים ובעיקר תכני ספורט.
כלומר מישהו כמוני שלא מעניין אותו תכני ספורט במיוחד וכבר מוריד חומר מהאינטרנט יכול לוותר על השירות בהנחה שיש לו או לה אפשרות צפייה בערוצים הראשיים 1 2 ו 10.
אם לסכם בקצרה את שכתבתם:
1. ניתן לוותר על HOT ו YES אבל לא נוח ועל נוחות משלמים.
2. לא ניתן להשיג חלק מהתכנים החיים ובעיקר תכני ספורט.
כלומר מישהו כמוני שלא מעניין אותו תכני ספורט במיוחד וכבר מוריד חומר מהאינטרנט יכול לוותר על השירות בהנחה שיש לו או לה אפשרות צפייה בערוצים הראשיים 1 2 ו 10.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
arotman
נראה לי שסיכמת את זה הכי טוב,
אני נשאר עם HOT בגלל 3 סיבות עיקריות:
1- שידורי ספורט, שהולכים ומתמעטים לטובת החבילות בתשלום.
2- הנוחות, כמו שאמרו כבר לפניי, לפעמים מתחשק לך סתם לראות משהו בערוץ ההיסטוריה או בנשיונל או אולי אפילו לחייך קצת מול ביפ או סתם לזפזפ בלי שום מטרה
.
3- הילדים ויובל המבולבל, דורה, הקרקס של רונית ושאר התוכניות.
את הסדרות והסרטים שלי אני מוריד ב-HD וצופה בהן במחשב הנייד שלי (עדיין אין לי מסך גדול).
נראה לי שסיכמת את זה הכי טוב,
אני נשאר עם HOT בגלל 3 סיבות עיקריות:
1- שידורי ספורט, שהולכים ומתמעטים לטובת החבילות בתשלום.
2- הנוחות, כמו שאמרו כבר לפניי, לפעמים מתחשק לך סתם לראות משהו בערוץ ההיסטוריה או בנשיונל או אולי אפילו לחייך קצת מול ביפ או סתם לזפזפ בלי שום מטרה
3- הילדים ויובל המבולבל, דורה, הקרקס של רונית ושאר התוכניות.
את הסדרות והסרטים שלי אני מוריד ב-HD וצופה בהן במחשב הנייד שלי (עדיין אין לי מסך גדול).
מיותר מיותר מיותר
הסיבה שלכולם יש hot/yes זה בגלל שכמו כל יהודי טוב, אנחנו אוהבים מבחר, ולזפזפ , ולדעת שיש לנו הכל, גם אם לא משתמשים בזה (ולכל אחד מאיתנו יש מחסן/בויידם מלא בדברים כאלו).
מישהו פה יכול להגיד לי כמה סרטים הוא ראה בחודש האחרון ב 8 ערוצי הסרטים שיש לחברות האלו להציע? מישהו חיכה לסדרה אהובה שלו עד שישדרו אותה, או שלא יכל לעמוד בפיתוי והוריד אותה באינטרנט?
נכון להיום , אפשר להשכיר סרטים חדשים, ולראות אותם כמו שצריך במע' קולנוע ביתית ,אפשר לראות מלא תכנים באינטרנט (חדשות, סדרות, מוזיקה).
הסיבה לחיבור לכבלים היא פסיכולוגית, אנחנו פשוט אוהבים שיש לנו מקרר מלא, אוטו חדש, לקנות המון דברים, ולספק את היצר.
מישהו פה יכול להגיד לי כמה סרטים הוא ראה בחודש האחרון ב 8 ערוצי הסרטים שיש לחברות האלו להציע? מישהו חיכה לסדרה אהובה שלו עד שישדרו אותה, או שלא יכל לעמוד בפיתוי והוריד אותה באינטרנט?
נכון להיום , אפשר להשכיר סרטים חדשים, ולראות אותם כמו שצריך במע' קולנוע ביתית ,אפשר לראות מלא תכנים באינטרנט (חדשות, סדרות, מוזיקה).
הסיבה לחיבור לכבלים היא פסיכולוגית, אנחנו פשוט אוהבים שיש לנו מקרר מלא, אוטו חדש, לקנות המון דברים, ולספק את היצר.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מה עוד ש 90% מהמדינה רואים היום את ערוץ 2 ו 10 ב99% מהזמן
וכמו שקודמיי אמרו יש ברשת היום הכל להורדה
ובהקשר לשידורי הספורט אם אני התנתקתי כולם יכולים
ואם הרבה יתנתקו \ לא ישלמו לצרלטון בסוף זה יחזור להיות בחינם
יאללה מרד צרכנים!!!!
וכמו שקודמיי אמרו יש ברשת היום הכל להורדה
ובהקשר לשידורי הספורט אם אני התנתקתי כולם יכולים
ואם הרבה יתנתקו \ לא ישלמו לצרלטון בסוף זה יחזור להיות בחינם
יאללה מרד צרכנים!!!!
אור שפע ואהבה
זה באמת נושא מעניין. בנושא הלווינים יש בארץ חוסר מודעות מדהים. בארץ שאומרים למשהו אתה רואה מהלווין זה מייד משתמע שאתה מחובר ליס - הרי מה עוד יש בלווין?
אז יש ים של ערוצים בלווין. יש הרבה לווינים שהרבה יותר טובים מעמוס. יש מבחר מפה עד הודעה חדשה של כל סוג ערוץ שאתם מסוגלים לחשוב עליו.
נכון שרוב הערוצים שאני מדבר עליהם הם שייכים לחבילות של מדינות אחרות, ויש הרבה מאד, אבל יש היום טכנולוגיות שיתופיות שמאפשרות בתשלום צנוע לראות מבחר ערוצים פי 10 ויותר מאשר ביס או הוט.
אז למה לא כולם מתנתקים ועוברים לצלחות פרטיות בשיתוף?
1. הצורך בתרגום לעברית
2. חוסר מודעות לאפשרויות
זהו.
אז יש ים של ערוצים בלווין. יש הרבה לווינים שהרבה יותר טובים מעמוס. יש מבחר מפה עד הודעה חדשה של כל סוג ערוץ שאתם מסוגלים לחשוב עליו.
נכון שרוב הערוצים שאני מדבר עליהם הם שייכים לחבילות של מדינות אחרות, ויש הרבה מאד, אבל יש היום טכנולוגיות שיתופיות שמאפשרות בתשלום צנוע לראות מבחר ערוצים פי 10 ויותר מאשר ביס או הוט.
אז למה לא כולם מתנתקים ועוברים לצלחות פרטיות בשיתוף?
1. הצורך בתרגום לעברית
2. חוסר מודעות לאפשרויות
זהו.
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
הורי עוברים בקרוב לדירה חדשה ושם דאגתי להכין צנרת מכל נקודת טלויזיה בבית שמגיעה עד הגג במטרה להתחבר לצלחת פרטית.
להבדיל מיס שעובדים עם תדרים קבועים ולכן ניתן להשתמש בכבל אחד ופיצול,
כאשר עוברים לצלחת פרטית צריך לכל ממיר כבל נפרד עד לצלחת ול LNB.
עכשיו צריך רק לשכנע את אימא לוותר על ויוה
להבדיל מיס שעובדים עם תדרים קבועים ולכן ניתן להשתמש בכבל אחד ופיצול,
כאשר עוברים לצלחת פרטית צריך לכל ממיר כבל נפרד עד לצלחת ול LNB.
עכשיו צריך רק לשכנע את אימא לוותר על ויוה
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש ויוה רק בלי תרגום אבל אני בטוח שהיא שולטת כבר בספרדית
ניר לא יודע על סבא שלך אבל אני קולט 500 תחנות מ 3 לוויינים מאירופה מדינות ערב ואסיה
הרבה תחנות שלא לגילך למרות שבגילך ראיתי המון:lol:
לאחרונה הוספו לי כ 14 תחנות סרטים שחלקם
בקולנוע עדיין וברמת שידור גבוה ממש כמו HD
שיש משחק כדורגל טוב מאירופה עושים חיפוש תמיד מוצאים משהו
בקיצור מומלץ בחום!!!
ניר לא יודע על סבא שלך אבל אני קולט 500 תחנות מ 3 לוויינים מאירופה מדינות ערב ואסיה
הרבה תחנות שלא לגילך למרות שבגילך ראיתי המון:lol:
לאחרונה הוספו לי כ 14 תחנות סרטים שחלקם
בקולנוע עדיין וברמת שידור גבוה ממש כמו HD
שיש משחק כדורגל טוב מאירופה עושים חיפוש תמיד מוצאים משהו
בקיצור מומלץ בחום!!!
אור שפע ואהבה