האם מישהו קנה LCD מטרקלין חשמל?
Dalamber,Dalamber כתב:אני ממש לא בענין של להשמיץ...
אבל אני לא ממליץ לרכוש מסך בחנויות שלא מתמחות בענין.
מסך הייתי קונה בחנויות שמתמחות באודיו ווידאו ולא ברשתות חשמל.
בהצלחה....
השאלה אם העדפתך לחנויות מתמחות קשורה לעובדה שהמסכים יחוברו ויכוילו בצורה מקצועית יותר, ואז השוואה והחלטה לקנייה עדיפה שם, או אם יש משהו מעבר ...
למשל ההתקנה ע"י טכנאים מקצועיים יותר בביתך ?
כלומר לאחר שבחרת את המסך הרצוי האם אתה עדיין לא ממליץ לרכוש בחנות "כלבו"
בהנחה ששם תמצא אותו במחיר יותר נמוך ?
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
אני רכשתי שמה את הטלוויזיה שלי...
אתה מקבל התקנה - חיבור חינם
בקיצור..הם לא באים לברבר בקשר למחיר
אהבתה..? תיקח..
לגבי השירות שלהם עדיין לא הייתה לי איזה תקלה או משהו....
אבל אני ממליץ לקנות משמה בהתייחס לכמה חנויות אחרות שבדקתי
אתה מקבל התקנה - חיבור חינם
בקיצור..הם לא באים לברבר בקשר למחיר
אהבתה..? תיקח..
לגבי השירות שלהם עדיין לא הייתה לי איזה תקלה או משהו....
אבל אני ממליץ לקנות משמה בהתייחס לכמה חנויות אחרות שבדקתי
אבי,
אני דווקא מכוון לתהליך הקניה...
אם אתה יודע איזה מסך אתה רוצה, אין שום בעיה לקנות אותו ברשת, אני חושב גם שביצוע ההתקנה אינו מורכב בכלל.
מנסיון, רשתות החשמל מוכרות מסכים כמו שמוכרים מצרכים בחנות מכולת. החוסר מקצועיות שלהם כל כך בולטת!!
במו"מ נכון אני משער שחנות שמתמחה בתחום, תוכל לתת מחיר מאד דומה (לעיתים נמוך ולעיתים גבוה יותר במקצת), הרווח הוא הכוונה מקצועית והתאמה נכונה לצרכים ולא פחות חשוב תמיכה טכנית לאחר התקנת המסך - בעיות בתחום הזה מאד שכיחות.
אני דווקא מכוון לתהליך הקניה...
אם אתה יודע איזה מסך אתה רוצה, אין שום בעיה לקנות אותו ברשת, אני חושב גם שביצוע ההתקנה אינו מורכב בכלל.
מנסיון, רשתות החשמל מוכרות מסכים כמו שמוכרים מצרכים בחנות מכולת. החוסר מקצועיות שלהם כל כך בולטת!!
במו"מ נכון אני משער שחנות שמתמחה בתחום, תוכל לתת מחיר מאד דומה (לעיתים נמוך ולעיתים גבוה יותר במקצת), הרווח הוא הכוונה מקצועית והתאמה נכונה לצרכים ולא פחות חשוב תמיכה טכנית לאחר התקנת המסך - בעיות בתחום הזה מאד שכיחות.
אבא שלי קנה
אין איתם שופ בעיה המתקינים שלהם מקצועיים , לגבי הידע הטכני הוא נופל מחנויות מתמחות, אך אם אתה יודע מה אתה רוצה אין שום בעייה לקנות שם.