הצעה לשיפור הyes max
כן אני יודע שעכשיו זה לא זמן טוב להצעות עבור הyes max בגלל כל הבעיות, אבל שכל זה יגמר אולי עופר או מישהו שבקשר איתם יוכל להעביר את זה אליהם.
אמ חשבתי אולי אולי הם יכולים לעשות שכל פעם שהם יוצאים לפרסומות בערוץ 10\22 אז הממיר יפסיק להקליט שיגמרו הפרסומות ימשיך.
הדרך? הרי כולם מכירים את הלוגו הקטן שמשתנה ממספר הערוץ לאות פ'
וכך ידוע שכמה סטודנטים המציאו תוכנה שעושה בדיוק את זה, אז אם סטונדטים יכולים גם nds יכולים.
מדוע לראות גם פרסומות שעם פיתוח תוכנה יהיה אפשר להפסיק את ההקלטה בתחילת הפרסומות והמשכה בסיום.
בכל מקרה אם זה כבר קיים אשמח לדעת איך?
כל מקרה מה דעתכם על ההצעה?
אמ חשבתי אולי אולי הם יכולים לעשות שכל פעם שהם יוצאים לפרסומות בערוץ 10\22 אז הממיר יפסיק להקליט שיגמרו הפרסומות ימשיך.
הדרך? הרי כולם מכירים את הלוגו הקטן שמשתנה ממספר הערוץ לאות פ'
וכך ידוע שכמה סטודנטים המציאו תוכנה שעושה בדיוק את זה, אז אם סטונדטים יכולים גם nds יכולים.
מדוע לראות גם פרסומות שעם פיתוח תוכנה יהיה אפשר להפסיק את ההקלטה בתחילת הפרסומות והמשכה בסיום.
בכל מקרה אם זה כבר קיים אשמח לדעת איך?
כל מקרה מה דעתכם על ההצעה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
וזה יעורר על יס את חרון אפם של המפרסמים, לא משהו שחברה העוסקת במדיה להמונים זקוקה לו
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא יקרה לעולם בגלל שיקולים כלכלים של המפרסמים, והצרכנים שלהם (קרי, ערוץ 2,10 וכו').
דילוג על פרסומות צריך להתבסס על יותר משינוי לוגו. יש כמה פרמטרים ומבחנים. בכל מקרה - מדובר בעיבוד תמונה ש"קצת גדול" על היס מקס.
אני בהחלט לא רואה את המוצר הזה מתייקר בשביל פיצ'ר שכל התעשייה מתנגדת אליו.
דילוג פרסומות קיים כבר היום בפלטפורמת HTPC.
דילוג על פרסומות צריך להתבסס על יותר משינוי לוגו. יש כמה פרמטרים ומבחנים. בכל מקרה - מדובר בעיבוד תמונה ש"קצת גדול" על היס מקס.
אני בהחלט לא רואה את המוצר הזה מתייקר בשביל פיצ'ר שכל התעשייה מתנגדת אליו.
דילוג פרסומות קיים כבר היום בפלטפורמת HTPC.
אתה הרי לא יכול לדלג על הפרסומות בשידור חי, ובטח ובטח שאחרי שהקלטתי אני לא אשב ואצפה בפירסומות, אני אתחיל להריץ קדימה וקדימה עד שאני אבור אפילו את ה5 דקות אחרי הפרסומות.
זה רק עושה תחיים קשים, יש לי תמכשיר רק יום, וזה כבר מציק שאני רוצה לדלג על 5 דקות של פרסומות ובסוף אני מדלק על 5 דקות של חזרת התוכנית ואז להחזיר שוב אחורה.
בפועל אם זה יקרה הם לא עושים שום דבר שלא נעשה גם ככה זה רק לשפר את איכות הצפיה שלנו, הרי לא נצפה כמו שאמרתי.
וזה לא פרקטי שאנחנו נראה תפרסומות אחרי השידור בפועל.
הרי הם רוצים את הפרסומות בזמן הצפיה, זה שנצפה בלי קשר אחר כך זה כבר עדיין אחר, אבל תכסף שלהם יוצרי התוכן כבר קיבלו, אז למה לא?
זה רק עושה תחיים קשים, יש לי תמכשיר רק יום, וזה כבר מציק שאני רוצה לדלג על 5 דקות של פרסומות ובסוף אני מדלק על 5 דקות של חזרת התוכנית ואז להחזיר שוב אחורה.
בפועל אם זה יקרה הם לא עושים שום דבר שלא נעשה גם ככה זה רק לשפר את איכות הצפיה שלנו, הרי לא נצפה כמו שאמרתי.
וזה לא פרקטי שאנחנו נראה תפרסומות אחרי השידור בפועל.
הרי הם רוצים את הפרסומות בזמן הצפיה, זה שנצפה בלי קשר אחר כך זה כבר עדיין אחר, אבל תכסף שלהם יוצרי התוכן כבר קיבלו, אז למה לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
tevel3,
זה לא שהרעיון שלך לא טוב.
זה לא שזה לא חלומנו הרטוב של כולם.
זה לא שזה לא יימכור פי כמה YES MAXים.
זה לא שכל בעל HTPC מנסה לעשות את זה בדיוק.
רק שזה בדיוק נוגד את המודל העיסקי שעליו מושתתים הערוצים הללו והרגולטור יעזור להם שמניעה מ-YES ו-HOT שלא יימנעו את זה.
זה לא שהרעיון שלך לא טוב.
זה לא שזה לא חלומנו הרטוב של כולם.
זה לא שזה לא יימכור פי כמה YES MAXים.
זה לא שכל בעל HTPC מנסה לעשות את זה בדיוק.
רק שזה בדיוק נוגד את המודל העיסקי שעליו מושתתים הערוצים הללו והרגולטור יעזור להם שמניעה מ-YES ו-HOT שלא יימנעו את זה.
סתם מעניין אותי הרגולטור מחובר למציאות? או שהוא במן עולם של פיות ודובוני אכפתלי?
הרי אף אחד לא צופה בפרסומות, כולם מעבירים וכמה שיותר מהר לתוכנית, אז מה נותן להם?
אז הם מונעים, מה זה נתן? אף אחד לא צופה, או שאני טועה ואנשים נהנים לצפות בפירסומות בזמן ההקלטה.
הרי אף אחד לא צופה בפרסומות, כולם מעבירים וכמה שיותר מהר לתוכנית, אז מה נותן להם?
אז הם מונעים, מה זה נתן? אף אחד לא צופה, או שאני טועה ואנשים נהנים לצפות בפירסומות בזמן ההקלטה.