ממיר דיגיטלי hot magic
אני מנוי בכבלים של הוט, קיבלתי ממיר דיגיטלי חדש (hot magic) אני רואה בטלביזיה בסלון (כשהשלט של הטלביזיה נמצא ב-av), את הערוצים הדיגיטליים. אבל אני לא מצליח לראות את הערוץ הדיגיטלי של הסלון בחדר שינה, ערוצים אנלוגיים אני רואה בסדר בחדר שינה
לפני החלפת הממיר - בממירים קודמים הצלחתי לראות בחדר שינה את אותו הערוץ הדיגיטלי שהיה בסלון
מבקש יעוץ, תודה.
לפני החלפת הממיר - בממירים קודמים הצלחתי לראות בחדר שינה את אותו הערוץ הדיגיטלי שהיה בסלון
מבקש יעוץ, תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היום יש לי ממיר חדש (hot magic) שמתחבר אותו דבר אבל יש לו תוספת מאחור של כבלים (צהוב אדום לבן) שמתחברים מהממיר לטלביזיה והכבל של הכבלים הרגיל נשאר (כבל לבן) משדר לשני הטלביזיות רק ערוצים אנלוגיים , אם אני מוציא מהטלביזיה את הכל הלבן לא קורה כלום - ממשיך לשדר רגיל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מצטאר שאני לא כל-כך מבין את המושגים הטכניים שאתה מציע לי , אם תוכל להסביר בשפה פשוטה יותר או לתת דוגמא בתרשים איך עושים את זה. אגב, החיבור המקורי של הכבל הלבן (הכבלים שנכנם הביתה) נשאר אותו הדבר - אותם חיבורים.
אני הייתי תמיד לוחץ בשלט של הטלביזיה (לא השלט של הכבלים) בסלון על AV (אצלי בטלביזיה זה מכוון על ערוץ 1) והייתי רואה את הערוצים הדיגיטליים, וכשאני לוחץ על TV בשלט הטלביזיה אני רואה ערוצים אנלוגיים.
אני הייתי תמיד לוחץ בשלט של הטלביזיה (לא השלט של הכבלים) בסלון על AV (אצלי בטלביזיה זה מכוון על ערוץ 1) והייתי רואה את הערוצים הדיגיטליים, וכשאני לוחץ על TV בשלט הטלביזיה אני רואה ערוצים אנלוגיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היציאה האנלוגית (הכבל הלבן) בממיר החדש שלך לא מוציאה שידור דיגיטלי - אז זה לא יכול לעבוד לך. זה ככה בכל הממירים החדשים ואין מה לעשות בנידון ממש.
אם אתה בכל זאת רוצה להעביר את השידור לחדר בלי לשים שם ממיר, אתה יכול להשתמש במשדר כמו זה
http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=946 ... efname=zap
ואל תיקבע על המחיר בחנות הפסציפית הזו, זה מה שמצאתי בחיפוש מהיר. אפשר למצוא את זה גם ב 350 שח וכאלה...
(ובתרגום לגיקית: יציאת הRF היא Bypass בלבד ומעבירה את השידור האנלוגי בלבד בחזרה החוצה מהמיר. האות של הטיונר הדיגיטלי יוצא רק מחיבורי הSCART ו RCA).
אם אתה בכל זאת רוצה להעביר את השידור לחדר בלי לשים שם ממיר, אתה יכול להשתמש במשדר כמו זה
http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=946 ... efname=zap
ואל תיקבע על המחיר בחנות הפסציפית הזו, זה מה שמצאתי בחיפוש מהיר. אפשר למצוא את זה גם ב 350 שח וכאלה...
(ובתרגום לגיקית: יציאת הRF היא Bypass בלבד ומעבירה את השידור האנלוגי בלבד בחזרה החוצה מהמיר. האות של הטיונר הדיגיטלי יוצא רק מחיבורי הSCART ו RCA).
נראה שאתה צודק - הממיר החדש (hotmagic) לא מוציא שידורים דיגיטליים, ואני כל הזמן מחפש אפשרויות איך להעביר לטלביזיה בחדר השני בכבל לבן רגיל ואין לי פתרונות עדיין
האם יש פתרונות יותר פשוטים וזולים מהדוגמא - הלינק שנתת לי (משדר אלחוטי)?
האם יש בשוק מפצל או מעביר מכבל RCA או SCART לכבל רגיל לבן של כבלים?
האם יש פתרונות יותר פשוטים וזולים מהדוגמא - הלינק שנתת לי (משדר אלחוטי)?
האם יש בשוק מפצל או מעביר מכבל RCA או SCART לכבל רגיל לבן של כבלים?
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
כמו שמרטין הציע מקודם- אתה יכול לחבר את הממיר למכשיר VCR (אם יש לך) בעזרת כבל RCA, לשים את מכשיר ה-VCR על
ערוץ AV ולחבר את מכשיר ה-VCR לטלויזיה השנייה בעזרת כבל RF, וכך תקלוט בטלויזיה בערוץ רגיל (דרך RF) את שידור ה-VCR, במידה והוא ימצא על ערוץ AV שלו, אתה תראה בטלויזיה את שידור הממיר
ערוץ AV ולחבר את מכשיר ה-VCR לטלויזיה השנייה בעזרת כבל RF, וכך תקלוט בטלויזיה בערוץ רגיל (דרך RF) את שידור ה-VCR, במידה והוא ימצא על ערוץ AV שלו, אתה תראה בטלויזיה את שידור הממיר
-golan-