עזרה לגביי קנייה באלקטריק דיל
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם!
תקופה ארוכה אני מחפש טלויזיית lcd 37 של טושיבה והחלטתי ללכת על ה37c3000
מבחינת האחריות - אין על מה לדבר אני מעוניין באחריות מלאה 3 שנים של ניופאן.
לאחר סקירה מקיפה שבדקתי גם בחנויות וגם באינטרנט הגעתי להתלבטות מסויימת שמקורה במחיר....
מצד אחד החנויות הזולות ביותר בשוק אינן מספקות אחריות של ניופאן אלא של יבואן פרללים.
מצד שני החנויות "הגדולות" והמוכרות מציעות מחיר גבוהה יחסית..
כעת ההתלבטות שלי היא כזו... קיבלתי הצעה מסלון חללית שביקרתי בה 7000 שח כולל אחריות מלאה של ניופאן שגם באתר ניופאן מפורסמת החנות כמוכרת..
בנוסף להצעה זו נתקלתי גם בחנות הוירטואלית אלקטריק דיל שלכאורה מוכרת את המוצר במחירים הזולים ביותר בשוק ובנוסף על כך נותנים אחריות מלאה של היבואן הרשמי ניופאן..
בפועל אפילו המוכר הציע לי את הדגם החדש יותר ה-c3001 ב6500 שח והדגיש שיש אחריות מקורית של ניופאן....
לי זה היה מעט מוזר....
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אותה אלקטריק דיל האם היא אמינה והכל והאם אכן כך הוא הדבר...
תודה רבה.
ארז.
ד"א מילה טובה - הפורום אדיר.. מקצועי ובין הטובים שנתקלתי בהם! כל הכבוד!
תקופה ארוכה אני מחפש טלויזיית lcd 37 של טושיבה והחלטתי ללכת על ה37c3000
מבחינת האחריות - אין על מה לדבר אני מעוניין באחריות מלאה 3 שנים של ניופאן.
לאחר סקירה מקיפה שבדקתי גם בחנויות וגם באינטרנט הגעתי להתלבטות מסויימת שמקורה במחיר....
מצד אחד החנויות הזולות ביותר בשוק אינן מספקות אחריות של ניופאן אלא של יבואן פרללים.
מצד שני החנויות "הגדולות" והמוכרות מציעות מחיר גבוהה יחסית..
כעת ההתלבטות שלי היא כזו... קיבלתי הצעה מסלון חללית שביקרתי בה 7000 שח כולל אחריות מלאה של ניופאן שגם באתר ניופאן מפורסמת החנות כמוכרת..
בנוסף להצעה זו נתקלתי גם בחנות הוירטואלית אלקטריק דיל שלכאורה מוכרת את המוצר במחירים הזולים ביותר בשוק ובנוסף על כך נותנים אחריות מלאה של היבואן הרשמי ניופאן..
בפועל אפילו המוכר הציע לי את הדגם החדש יותר ה-c3001 ב6500 שח והדגיש שיש אחריות מקורית של ניופאן....
לי זה היה מעט מוזר....
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אותה אלקטריק דיל האם היא אמינה והכל והאם אכן כך הוא הדבר...
תודה רבה.
ארז.
ד"א מילה טובה - הפורום אדיר.. מקצועי ובין הטובים שנתקלתי בהם! כל הכבוד!
את אלקטריק דיל אני לא מכיר (מעבר לזה שראיתי את השם שלה בזאפ) אבל בדיוק קניתי את הטלויזיה הנ"ל בגודל 37 אינץ' באותו מחיר - 6500 - עם אחריות של ניופאן.
גם לי זה נראה חשוד בהתחלה (בעיקר בגלל שהצעות המחיר שקיבלתי מחנויות אחרות היו מעל 7000) אבל קיבלתי את הטלויזיה תוך 2 ימי עבודה, חדשה בצירוף תעודת האחריות של ניופאן.
דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין בשם החנות (ממוקמת בת"א).
גם לי זה נראה חשוד בהתחלה (בעיקר בגלל שהצעות המחיר שקיבלתי מחנויות אחרות היו מעל 7000) אבל קיבלתי את הטלויזיה תוך 2 ימי עבודה, חדשה בצירוף תעודת האחריות של ניופאן.
דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין בשם החנות (ממוקמת בת"א).
תוכל לקרא חוו"ד בזאפ:
http://www.zap.co.il/ratestore.asp?siteid=1857
בגדול, עפ"י התקנון של החברה אתה מגהץ את כרטיס האשראי בבית עם קבלת המכשיר ולא דרך הטלפון לפני שהמכשיר נוחת אצלך.
נשמע הוגן
http://www.zap.co.il/ratestore.asp?siteid=1857
בגדול, עפ"י התקנון של החברה אתה מגהץ את כרטיס האשראי בבית עם קבלת המכשיר ולא דרך הטלפון לפני שהמכשיר נוחת אצלך.
נשמע הוגן
"המציאות אינה יותר מאשליה, אשליה עקשנית מאוד"
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ofirc6
תודה על התגובה. את דרך סיפוק המוצר והתשלום אני מכיר...
הבעיה היא שדיברתי עם ניופאן ונציג אמר שהאתר של אלקטריק דיל אינו מוכר כאתר מורשה לעבוד איתם ועקרונית הוא מוכר טושיבה עם אחריות מקבלית ולא של ניופאן.... וזה בניגוד למה שאלקטריק דיל מציינים במפורש שהם מספקים אחריות ניופאן מקורית.....
משהו שמע על הקומבינה הזאת?? ויכול להסביר את המקרה?!....
תודה!
תודה על התגובה. את דרך סיפוק המוצר והתשלום אני מכיר...
הבעיה היא שדיברתי עם ניופאן ונציג אמר שהאתר של אלקטריק דיל אינו מוכר כאתר מורשה לעבוד איתם ועקרונית הוא מוכר טושיבה עם אחריות מקבלית ולא של ניופאן.... וזה בניגוד למה שאלקטריק דיל מציינים במפורש שהם מספקים אחריות ניופאן מקורית.....
משהו שמע על הקומבינה הזאת?? ויכול להסביר את המקרה?!....
תודה!
יש הרבה חנויות שמוכרות עם אחריות מקורית אך נותן האחריות לא מספק להם ישירות את המוצר, לכן הוא טוען שלא מכיר אותם, פשוט כי המוצר מגיע דרך גורם שלישי. אין מה לדאוג כל עוד המוצר אכן ניתן עם אחריות מקורית, לכן עליך לבדוק זאת כאשר המוצר יגיע לביתך.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds