שלום רב.
ברצוני לשאול האם ניתן להחליף ממיר בין 2 מנויים. לדוגמא אני רוצה את הממיר 3100 לצורך חיבור למסך הפלזמה החדשה שקניתי (PIONEER KURU תקנאו תקנאו...
הממיר נמצא אצל חבר שאין לו צורך מיוחד דווקא בדגם הזה. אז אני אקח את הממיר שלו ואתן לו את שלי. האם זה אפשרי מבחינת קליטת השידורים? האם עלולה להיות בעייה במה שקשור למגוון הערוצים לצפייה אם אני פתוח לגמרי והוא מוגבל ?ואולי רק להחליף את הממירים אבל את הכרטיס החכם להשאיר כל אחד את שלו.
אתה טועה. יש ליס ID גם של כרטיס חכם וגם של הממיר. כאשר מפעילים ממיר ללקוח כלשהו, הם צריכים לדעת גם את הקוד של הממיר (בתחתית הממיר) וגם את הכרטיס החכם.
תעשה דבר פשוט - תחליף בין הממירים אצלך בבית את הכרטיסים החכמים. שים לב שאתה עושה משהו חוקי לחלוטין - הרי שני הכרטיסים שלך... זה לא יעבוד...
meirl,
אני מכיר מקרים שבהם טכנאי זיהה שהחליפו ממירים בין אנשים (אפילו בני משפחה) וזה גרר את יס לתבוע את הלקוח תוך הסבר שזה ניסיון לרמות את החברה (בגלל נושא החבילות). הם מאוד מחמירים בנושא הזה (והאמת, בצדק...)
אז ככה ע"מ לא ליצור בעיות
אם אתה לוקח מהחבר שלך את הממיר ואתה מזמין סרטים או כל דבר אחר(וזה אומר גם חבילת הצפייה שיש לחבר שלך) אז אתה נמצא בשליטתו -למה אני מתכוון-אם יש לו רק חלק מהערוצים אתה תצפה באותה חבילה שיש לו
הבעייה יכולה להיוצר בטכנאי השירות שמגיע אליו הבייתה לתיקון תקלה
ואז יכולים לעשות לו בעיות
תודה לכולם על התגובות.
פתרון חד משמעי לא קיבלתי ואין ברירה אלא רק לנסות בשיטת הניסוי ותהייה. אבל כל זה אקדמי. לא בעיה לשלם את ה 149 ש"ח ולהיות שקט ורגוע, הרי "העפתי" 18K על פלזמה לא....?