איך להגדיר בממיר?
אכן בררת המחדל היא שיציאת ה-scart בממיר עובדת ומוגדרת בקומפוזיט לשם הגדרת היציאה כ-RGB יש להיכנס להגדרות--->אתחול מתקדם--->הגדרות scart---> ולבחור RGB לראשון.
בהצלחה.
בהצלחה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם לי יש פילפס , כשאתה אומר יותר גרוע אתה מתכוון שיש יותר רעשים? אצלי בRGB רואים את הצבעים הכי טוב אבל יש יותר רעשים בתמונה.maxim880 כתב:טלוויזיה של PHILIPS 26PFL5322, למה כשאני מגדיר RGB רואים יותר גרוע מאשר כשזה מוגדר COMPOSITE?...
יש לי ממיר יס מקס וגם כשאני חיברתי אותו דרך Scart ל Scart (החיבור היה לקומפוננט אבל זה אותו הדבר)אני מחובר דרך כבל SCART TO SCART לטלוויזיה(הכבל הוא של כבל שקיבלתי מ"יס", לא יודע עם זה משנה) ורציתי לדעת איך צריך להגדיר בממיר? כי אני זוכר שאמרו שצריך איכשהוא להגדיר בממיר שאני מחובר ככה.
תודה מראש...
ושיניתי את ההגדרות גם אצלי ראו גרוע
בסוף התברר שהממיר דפוק,
הזמנתי טכנאי שהחליף לי ממיר והכל עבד מצוין
אם יש לך ממיר נוסף בבית תנסה לחבר אותו למסך אם זה לא פותר נסה להחליף כבל
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה בטוח שהטלויזיה שלך תומכת ב-RGB ב-SCART? ואם כן, האם יש לך שתי כניסות SCART? כי יכול להיות שאחת מכניסות ה-SCART לא תומכת ב-RGB.
דבר נוסף, האם חיברת את יציאת ה-SCART בממיר שמיועדת ל-TV? (כי ה-SCART השני אינה מוציאה RGB.
שלישי ואחרון, יש מצב שה-SCART ל-SCART שיש לך מעביר רק COMPOSITE ו-AUDIO. שווה לבדוק כבל אחר.
דבר נוסף, האם חיברת את יציאת ה-SCART בממיר שמיועדת ל-TV? (כי ה-SCART השני אינה מוציאה RGB.
שלישי ואחרון, יש מצב שה-SCART ל-SCART שיש לך מעביר רק COMPOSITE ו-AUDIO. שווה לבדוק כבל אחר.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
הטלווזייה שלי תתומכת 100% RGB(על הכניסה אפילו כתוב RGB), הכבל מחובר 100% נכון לממיר(איפה שכתוב TV),
יכול להיותבאמת שבגלל שהכבל כל כך פשוט רואים יותר טוב כשאר הממיר מוגדר בקופוזיט, פשוט אני לא רוצה לקנות סתם כבל שעולה 200 ש"ח ושבסוף לא יהיה הבדל.
אני יחכה ויראה אחרי שיביאו לי כבר את הממיר החדש ואז אני אחשוב עם באמת אני יחליף כבל(במיוחד שעוד מעט יתחילו אולי שידורי ה HD)
יכול להיותבאמת שבגלל שהכבל כל כך פשוט רואים יותר טוב כשאר הממיר מוגדר בקופוזיט, פשוט אני לא רוצה לקנות סתם כבל שעולה 200 ש"ח ושבסוף לא יהיה הבדל.
אני יחכה ויראה אחרי שיביאו לי כבר את הממיר החדש ואז אני אחשוב עם באמת אני יחליף כבל(במיוחד שעוד מעט יתחילו אולי שידורי ה HD)
שאלה לגבי איכות תמונה
שלום קניתי lcd והתחברתי לממיר של hot עם כבלים rca רציתי לדעת מה ההבדל בין rca
ל קומפוננט ועם כדאי להחליף את הממיר הישן לממיר המקליט של הוט
אודה לכם עם מישהו יוכל לענות לי
ל קומפוננט ועם כדאי להחליף את הממיר הישן לממיר המקליט של הוט
אודה לכם עם מישהו יוכל לענות לי