סוללות קנייניות לעומת סטנדרטיות
חלק מן הנגנים הניידים נמכרים עם סוללות מיוחדות, בחלק מן המקרים כאלה שבכלל אי אפשר להגיע אליהן בלי לפרק את המכשיר, ושמן הסתם אי אפשר פשוט לקנותן בחנויות.
מה קורה כשהסוללה מתחילה להחלש? האם במקרה כזה נותרים תלויים ביבואן ובמהירות בה הוא מטפל בהחלפה?
האם מסיבה זו, מבין נגנים דומים בתכונותיהם, מוטב להעדיף כאלה שפועלים על סוללות סנדרטיות אם מיעדים את הנגן לשימוש ארוך טווח?
מה קורה כשהסוללה מתחילה להחלש? האם במקרה כזה נותרים תלויים ביבואן ובמהירות בה הוא מטפל בהחלפה?
האם מסיבה זו, מבין נגנים דומים בתכונותיהם, מוטב להעדיף כאלה שפועלים על סוללות סנדרטיות אם מיעדים את הנגן לשימוש ארוך טווח?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
עדיף סוללות סטנדריות ולקנות נטענות
אבל אני לדוגמא עם הI-POD מיני ורוד ושנגמרה הסוללה ביצעתי כמה שינויים במעגל שלו וכיום הו עובד עם סוללה של נוקיה 6100
אבל אני לדוגמא עם הI-POD מיני ורוד ושנגמרה הסוללה ביצעתי כמה שינויים במעגל שלו וכיום הו עובד עם סוללה של נוקיה 6100
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
זו אופציה השמורה לאנשים שיודעים לעשות שינויים כאלה... מה עושים אנשים שלא מיומנים באלקטרוניקה?InbarHovav כתב:עדיף סוללות סטנדריות ולקנות נטענות
אבל אני לדוגמא עם הI-POD מיני ורוד ושנגמרה הסוללה ביצעתי כמה שינויים במעגל שלו וכיום הו עובד עם סוללה של נוקיה 6100...
גם אני נוטה להעדיף סוללות סטנדרטיות נטענות (כך גם אני יכול לוודא שסוללות שמפסיקות לפעול הולכות למחזור ולא סתם נזרקות לפח). עוד לא היה לי נגן עם סוללות לא סטנדרטיות, אז אני לא בטוח למה לצפות אם אשכנע את עצמי לקנות דוקא כזה.
סוללותל לא סטנדרטיות נמכרות בארץ ולא בעייה להשיגן.
אך מי שלא מנוסה בפירוק המכשיר..
ולא יודע איך מתקינים את הסוללה החדשה.
עדיף שיגש לחנות ממנה קה את הנגן גם אם נגמרה האחריות ולשלם על תיקון.
אם לא קניתם בארץ פשוט תפנו לחנות שמוכרת את הנגן ושלמו על תיקון.
אני למשל לא לוקח סיכונים והפעם היחידה שפירקתי את ה zvp שלי הייתה כשגיליתי שהמסך נכבה, ופשוט חיזקתי את החיבורים.
אך מי שלא מנוסה בפירוק המכשיר..
ולא יודע איך מתקינים את הסוללה החדשה.
עדיף שיגש לחנות ממנה קה את הנגן גם אם נגמרה האחריות ולשלם על תיקון.
אם לא קניתם בארץ פשוט תפנו לחנות שמוכרת את הנגן ושלמו על תיקון.
אני למשל לא לוקח סיכונים והפעם היחידה שפירקתי את ה zvp שלי הייתה כשגיליתי שהמסך נכבה, ופשוט חיזקתי את החיבורים.
בברכה KaDiLoX,
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
האם אפשר למצוא גם סוללות למכשירים ישנים? כלומר, אם אני מתכוון להחזיק את המכשיר שאקנה במשך שנים, גם אחרי שהוא יפסיק להימכר, האם עלול להווצר מצב בו אאלץ להפסיק להשתמש במכשיר רק בגלל שאי אפשר יהיה למצוא בשבילו סוללות?
והאם יש יצרנים שקשה יותר או קל יותר למצוא סוללות שלהם?
והאם יש יצרנים שקשה יותר או קל יותר למצוא סוללות שלהם?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ב-eBay תמצא הכל. אני קניתי שם סוללה לא מקורית ל- Sony Clie UX-50 שלי (PDA מבוסס PalmOS שיצורו הופסק לפני מספר שנים).oav כתב:האם אפשר למצוא גם סוללות למכשירים ישנים? כלומר, אם אני מתכוון להחזיק את המכשיר שאקנה במשך שנים, גם אחרי שהוא יפסיק להימכר, האם עלול להווצר מצב בו אאלץ להפסיק להשתמש במכשיר רק בגלל שאי אפשר יהיה למצוא בשבילו סוללות?
והאם יש יצרנים שקשה יותר או קל יותר למצוא סוללות שלהם?...