תגובות לביקורת: אייפוד קלאסיק
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1083
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1083
אחלה סקירה, תודה.
גם אני הצטיידתי באיפוד (קלאסיק 80G). אין ספק שהוא מגניב.
מספר דברים שקצת עיצבנו אותי:
1. התלות באי-טיון. למשל, רציתי להעביר מספר אלבומים ולאחר מכן למחוק אותם מהמחשב. התברר שהם גם נעלמו מהאי-פוד.
2. עברית. המון אלבומים מופעים כשורה ריקה.
3. הטיפול בתמונות. היתי רוצה לשמור את אלבומי התמונות שלי באיפוד. אבל הוא משנה פורמט ואינו מאפשר לקרוא אותם ישרות במחשב XP (ללא האי-טיון).
אבל בסך הכל מכשיר מגניב.
גם אני הצטיידתי באיפוד (קלאסיק 80G). אין ספק שהוא מגניב.
מספר דברים שקצת עיצבנו אותי:
1. התלות באי-טיון. למשל, רציתי להעביר מספר אלבומים ולאחר מכן למחוק אותם מהמחשב. התברר שהם גם נעלמו מהאי-פוד.
2. עברית. המון אלבומים מופעים כשורה ריקה.
3. הטיפול בתמונות. היתי רוצה לשמור את אלבומי התמונות שלי באיפוד. אבל הוא משנה פורמט ואינו מאפשר לקרוא אותם ישרות במחשב XP (ללא האי-טיון).
אבל בסך הכל מכשיר מגניב.
המלצה אישית : תקנו נגן אחר רק לא IPOD
מי שרוצה להיות "אסיר" של תוכנות של היצרן , של מכשיר מבוסס הרד דיסק שרגיש לטלטולים, של תוכנה שדואגת למחוק תכנים מבלי אפילו להודיע לך, שלתוכנה שעולה לאט ומעכבת עבודה במחשב ובכלל, של נגן יקר לעומת המתחרים - שיבושם לו ולכיסו. מימשק דבילי, מערכת ניווט מיותרת, קיטלוג שירים שמבלבל אותך לגמרי, מניעה מכוונת של העברת שירים הלוך ושוב מהמחשב ( טוב, התגברתי עם תוכנות אחרות אבל בכל זאת....
קניתי , התאכזבתי. מומלץ למי שאוהב לספר שיש לו...
קניתי , התאכזבתי. מומלץ למי שאוהב לספר שיש לו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
עלי,
זה לא מפתיע - מי שהוא "היי טקיסט" (כלומר, שרוצה טכנולוגיה נטו), אז בד"כ הפתרונות של אפל לא יהיו לו מתאימים. היתרון ב-iPod הוא הפשטות והמנשק (מילה חדשה שלמדתי היום). זה מיועד לעבוד מול אנשים שלא ירצו להעביר תכנים חזרה למחשב...
זה לא מפתיע - מי שהוא "היי טקיסט" (כלומר, שרוצה טכנולוגיה נטו), אז בד"כ הפתרונות של אפל לא יהיו לו מתאימים. היתרון ב-iPod הוא הפשטות והמנשק (מילה חדשה שלמדתי היום). זה מיועד לעבוד מול אנשים שלא ירצו להעביר תכנים חזרה למחשב...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
סקירה מעולה. לדעתי נקודת האכילס של המכשיר הוא תוכנת iTunes. אחת התוכנות הגרועות שנתקלתי בהן בPC. זה אולי עובד חלק על MAC אבל על PC זאת תוכנה כבדה מאוד, מסורבלת מאוד, לא אינטואיטיבית בכלל וממש מתגמדת לעומת ווינאמפ או מדיה פלייר.
אין ספק שהמכשיר החדש מעולה. לי יש את 5.5 וזו אחת הקניות הטובות שעשיתי בשנים האחרונות.
אגב אין שום בעיה עם טלטול HD. יוצא לי לטלטל אותו לא מעט והוא עובד חלק כבר כשנה.
אין ספק שהמכשיר החדש מעולה. לי יש את 5.5 וזו אחת הקניות הטובות שעשיתי בשנים האחרונות.
אגב אין שום בעיה עם טלטול HD. יוצא לי לטלטל אותו לא מעט והוא עובד חלק כבר כשנה.
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
יש בעיה אבל:guypick כתב:אז לא הבנתי ..... יש בעיה עם האלבומים בעיברית או לא ?...
אם קנית בישראל, יש עדכון תוכנה (בחינם) שמאפשר לראות עברית. (יתכן שהתוכנה מגיעה מותקנת על האי-פוד ה"ישראלי")
אם האי-פוד הגיע מחו"ל, אתה יכול לקנות את התוכנה הנ"ל או למצוא תוכנה חינמית (שמסירה את האחריות). ללא תוכנה בזו, הוא לא יודע עברית.
התוכנה פותחה ע"י "ידע מחשבים" היבואנית הקודמת של אפל. לא ברור מה יקרה עם התוכנה תחת היבואנית החדשה (איי-דיגיטל)
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
משאר שגם IDIGITAL יעזרו לתמיכה.. הם הצהירו לאחר הקנייה שהם הולכים לעשות הכל לשפר ולתמוך בעברית בחובבי מכשירי APPLE - ועוד עכשיו הם ההשקה של הלאופרד בשוק הישראלי במחיר בסיסי לעומת הוויסטה יש סיכוי לראות עוד תמיכה מ-IDIGITAL.. אחלה של סקירה, כל הכבוד. 
יש כאן מישהו שיש לו גם אייפוד וגם SE ווקמן?
מסקרן אותי אם מישהו ביצע השוואה אחד לאחד בין האייפודים החדשים לבין הדגמים האחרונים של SE Walkman. (מבחינת איכות הצליל..)
W660 או W880..
תודה:)
W660 או W880..
תודה:)
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
סקירה מעולה, מקצועית ויסודית, כבוד.
לגבי אפל, מסכים אם מה שנאמר פה, העסק מאד מוגבל ומעצבן עם האיטיונז, ואי האפשרות להוסיף
שירים ממחשב אחר, פשוט שטות. זו אכן תוכנה כבדה ומעצבנת.
עם ה AMD שהיה לי עד לא מזמן היא הייתה מתקרשת כל הזמן, עשתה לי את המוות.
עם האינטל החדש, זה רץ בסדר, טפו טפו.
במק, משום מה, התוכנה קלילה ונעימה.
ב PC היא כבדה ולא כיפית.
"מעניין למה"...
לגבי הממשק, אין על אפל, נקי אסטטי מסודר, ברור וקל.
אני עברתי לננו/שפל. הקלאסיק גדול מדי בשביל כולה לנגן קצת MP3. נ
הייה מזוודה לסחוב אותו, לא פרקטי.
לגבי אפל, מסכים אם מה שנאמר פה, העסק מאד מוגבל ומעצבן עם האיטיונז, ואי האפשרות להוסיף
שירים ממחשב אחר, פשוט שטות. זו אכן תוכנה כבדה ומעצבנת.
עם ה AMD שהיה לי עד לא מזמן היא הייתה מתקרשת כל הזמן, עשתה לי את המוות.
עם האינטל החדש, זה רץ בסדר, טפו טפו.
במק, משום מה, התוכנה קלילה ונעימה.
ב PC היא כבדה ולא כיפית.
"מעניין למה"...
לגבי הממשק, אין על אפל, נקי אסטטי מסודר, ברור וקל.
אני עברתי לננו/שפל. הקלאסיק גדול מדי בשביל כולה לנגן קצת MP3. נ
הייה מזוודה לסחוב אותו, לא פרקטי.
האמת היא שהבעיה היחידה שלי עם אפל , זה שאם אתה באמת רוצה לשמוע טוב , ואז אתה משתמש עם פורמאט הלוסלסס שלהם , אתה מגיע לשעות בטריה מצחיקות . לי יש בעיה בבטריה כך שאני לא דוגמה , אבל משיטוטים ברשת מתברר שאנשים עם אייפוד חדש מנגנים איתו רק 6 שעות .
ולכול הקוטלים אני מציע שתמצאו נגן עם איכות קול טובה ממנו . אם כן אני אישית מחליף את שלי (רק שעדיין לא מצאתי)
ולכול הקוטלים אני מציע שתמצאו נגן עם איכות קול טובה ממנו . אם כן אני אישית מחליף את שלי (רק שעדיין לא מצאתי)
אני אישית לא אהבתי את מעמד "הביניים" שהוא הקלאסיק.
זא"ת להוציא עוד אייפוד בין הננו לבין ה TOUCH החדש.
הם יוכלי בקלות להוציא TOUCH עם לפחות 40GB במחיר שהוא מוצע עכשיו ולעשות ננו עם 60GB בעזרת FLASH DRIVES שעולים גרושים היום.
לדעתי אין שימוש מוצדק לראות וידאו בקלאסיק לכן היה כבר צריך להכחיד את הנגן הזה ולהשאיר את הננו,TOUCH והSHUFFLE
זא"ת להוציא עוד אייפוד בין הננו לבין ה TOUCH החדש.
הם יוכלי בקלות להוציא TOUCH עם לפחות 40GB במחיר שהוא מוצע עכשיו ולעשות ננו עם 60GB בעזרת FLASH DRIVES שעולים גרושים היום.
לדעתי אין שימוש מוצדק לראות וידאו בקלאסיק לכן היה כבר צריך להכחיד את הנגן הזה ולהשאיר את הננו,TOUCH והSHUFFLE