YesMax מגיב לאט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Eli_HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היום הותקן ה YESMAX , לאחר שהתפזרה עננת ההילה סביבו התברר ש:
1. המעבר בין הערוצים לוקח המון זמן (פי 2 מה 3100 ).
2. אם מציגים את תקציר הפרק המשודר אזי הכיתוב אינו "חצי שקוף" כמו ב 3100
אלה מסתיר את שורות התרגום.

האם כך זה צריך להיות ? ואם כן אזי האם ניתן לשדרג לו את ה Firmware
או שקיבלתי ממיר לקוי?
אלי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לגבי השקיפות, לדעתי זה שקוף אצלי, אני לא מול המכשיר, אנסה לכתוב שוב לאחר שצפיתי בו (זה מסוג הסברים שאתה לא שם לב אליהם ביום יום...).

לגבי זמן מעבר - זה נכון, זה יותר איטי מה-3100 בגלל ה-BUFFER (הכל הרי עובר דרך הדיסק ולכן יש DELAY של שניה או יותר ביחס לממיר שלא צריך להקליט הכל).

דיברתי איתם בזמנו על תיקון לנושא הזה (כשאתה רואה חי, אין צורך לראות דרך ה-BUFFER, שפשוט יראו את מה שהטיונר רואה, אבל השאלה אם זה בכלל אפשרי טכנית בגלל המבנה של המכשיר).

יס טוענים להגנתם בנושא זה (ומכיוון שאני משתמש הרבה במקס, אני יכול להעיד שזה באמת נכון) שמטרת המקס הוא להוריד את ה "זאפינג" לאפס. אם אתה מוצא את עצמך מדפדף בין הערוצים ומחפש מה לראות, סימן או שאתה משתמש חדש במקס, או שפשוט אתה לא משתמש בו נכון.

הרעיון הוא לסמן כל דבר שנראה לך מעניין ולהקליט אותו ואח"כ לסנן ולראות את מה שבא לך כשבא לך לראות משהו. הדברים היחידים שמעניין לראות חי זה חדשות ואירועי ספורט...

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

יש פיתרון

שרשור שלא נקרא #3 

פשוט נכנסים לתפריט הגדרות של המקס ומורידים את ההקלטה בתחילת כל ערוץ. אמנם זה מונע ממך לרוץ אחורה (אני אישית לא משתמש בפונקציה זו) אבל כל שאר הפונקציות כמו PAUSE או תחילת הקלטה ידנית יעבדו.
דודי.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

עופר...

שרשור שלא נקרא #4 

קצת מוזר לי שקיבלת את הטענה:"יס טוענים להגנתם בנושא זה (ומכיוון שאני משתמש הרבה במקס, אני יכול להעיד שזה באמת נכון) שמטרת המקס הוא להוריד את ה "זאפינג" לאפס. אם אתה מוצא את עצמך מדפדף בין הערוצים ומחפש מה לראות, סימן או שאתה משתמש חדש במקס, או שפשוט אתה לא משתמש בו נכון. "

היס מקס הוא קודם כל ממיר, ונוספו לא פונקציות אחרות. הוא חייב דבר ראשון להתנהג כמו ממיר. מה זאת אומרת לא משתמש נכון? אני חייב לראות את כל התוכניות שהם לא LIVE בזמנים שונים משהם משודרים? וזה עושה לך הגיון???

היתרון במקס שא םבמידה ולא יוצא לי לראות תוכנית מסויימת או שאני רוצה להבטיח שלט אפספס שום פרק מסדרה מסויימת, המקס מאפשר לי להקליט ולראות אח"כ, לומר שאני משתמש טיפש שאני רוצה לראות ערוצים בזמן שהם משודרים זו פגיעה באינטיליגנציה.

חסר למי שהיה אומר לי זאת ביס...
דודי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”