נגן חדש - תקציב 1200-1500
אחרי שתכננתי לקנות נגן חדש וירדתי מזה, לא נשארה לי ברירה. הH10 שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש.
הצרכים (לפי חשיבות)
עברית
נפח
נוחות
איכות סאונד
וידאו
למישהו יש רעיון לנגן בטווח מחירים שציינתי למעלה?
המון תודה,
עידו.
הצרכים (לפי חשיבות)
עברית
נפח
נוחות
איכות סאונד
וידאו
למישהו יש רעיון לנגן בטווח מחירים שציינתי למעלה?
המון תודה,
עידו.
- Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם אתה קונה בארץ, האייפוד קלאסיק נכנס בידיוק לתקציב ולדרישות .
יש גם את הזון החדש אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואין עדיין תמיכה בעיברית .
לגבי התמיכה של האייפוד אם אני לא טועה יש כבר, אני רק לא בטוח אם היא על כל מכשיר או שצריך להתקין אותה במיוחד .
מקסימום מקסימום זה יעלה איזה 50 שקל, עם האייפוד הקודם ההתקנה עלתה 50 שקל לאייפודים שלא עברו דרך היבואן .
יש גם את הזון החדש אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואין עדיין תמיכה בעיברית .
לגבי התמיכה של האייפוד אם אני לא טועה יש כבר, אני רק לא בטוח אם היא על כל מכשיר או שצריך להתקין אותה במיוחד .
מקסימום מקסימום זה יעלה איזה 50 שקל, עם האייפוד הקודם ההתקנה עלתה 50 שקל לאייפודים שלא עברו דרך היבואן .
יש עוד הצעות?
פשוט הבנתי שלאיפוד קלאסיק אין תמיכה בעברית...
מה גם שהוא לא תומך בFLAC, דבר שאמנם שכחתי לציין, אבל יש לו חשיבות.
קיימת אפשרות שאני אקנה בארה"ב, אז אם יש דגם ששם נכנס בתקציב ובארץ לא, אל תפסלו אותו בבקשה
ושוב תודה.
עדכון:
אני חושב לקנות את הArchos 605 30GB Wifi בארה"ב, אז כמה שאלות.
האם יכולות להיות איזשהן בעיות תאימות בשל מתח החשמל השונה/שיטת השידור השונה?
האם הוא בא עם תמיכה בעברית?
מה הבאנדל שמגיע איתו? מכשיר, אוזניות, כבל USB וזהו? האם יש טעם להשקיע בתחנת עגינה לדעתכם?
פשוט הבנתי שלאיפוד קלאסיק אין תמיכה בעברית...
מה גם שהוא לא תומך בFLAC, דבר שאמנם שכחתי לציין, אבל יש לו חשיבות.
קיימת אפשרות שאני אקנה בארה"ב, אז אם יש דגם ששם נכנס בתקציב ובארץ לא, אל תפסלו אותו בבקשה
ושוב תודה.
עדכון:
אני חושב לקנות את הArchos 605 30GB Wifi בארה"ב, אז כמה שאלות.
האם יכולות להיות איזשהן בעיות תאימות בשל מתח החשמל השונה/שיטת השידור השונה?
האם הוא בא עם תמיכה בעברית?
מה הבאנדל שמגיע איתו? מכשיר, אוזניות, כבל USB וזהו? האם יש טעם להשקיע בתחנת עגינה לדעתכם?
תבדוק את הIAUDIO A3 החדש , יש לו את כול הפורמאטים , והיות ויש המון אנשים ברשת שטוענים שהD2 יותר טוב מהאייפוד מבחינת איכות שמיעה , מאוד יתכן והוא ימצא חן בעינך .לענ"ד הוא עדיף על הארקוס
הבעיה האמיתית עם כול הנגנים האלו , זה העובדה שאם אתה לא רגיל לשמוע CD שלם ברצף , אזי כול שיטת הקטלוג שלהם לא מספיק טובה . בחלק מהם הם משתמשים עם WMA וחלק פשוט עובדים על תקיות , כשאתה מגיע ל30GB שזה בערך 150CD (בפורמאט לוסלסס ), זה טיפה קשה לשלוט בזה וליצור רשימות השמעה טובות . כשאתה עובר את זה זה כבר מתחיל להיות יותר בעיה , וכאן המימשק של האייפוד מתחיל להראות נחמד מאוד
הבעיה האמיתית עם כול הנגנים האלו , זה העובדה שאם אתה לא רגיל לשמוע CD שלם ברצף , אזי כול שיטת הקטלוג שלהם לא מספיק טובה . בחלק מהם הם משתמשים עם WMA וחלק פשוט עובדים על תקיות , כשאתה מגיע ל30GB שזה בערך 150CD (בפורמאט לוסלסס ), זה טיפה קשה לשלוט בזה וליצור רשימות השמעה טובות . כשאתה עובר את זה זה כבר מתחיל להיות יותר בעיה , וכאן המימשק של האייפוד מתחיל להראות נחמד מאוד
קודם כל, תודה על התגובה.
בנוגע לשיטת הסידור, אני לא חושב שתהיה בעיה.. רוב הזמן (גם כשהשתמשתי בiRiver) שמעתי אלבומים ברצף, ולא כמה שירים אחד אחרי השני.
אגב, הסידור בשני המכשירים הוא לפי תיקיות ולא לפי Id3?
ולנושא המקורי,
ראיתי את הIAUDIO A2 לא מזמן, והתרשמתי ממנו לטובה.
השאלה המרכזית היא האם מבחינת סאונד הוא עדיף, ובנוסף מי מהם עדיף מבחינת תמיכה בעברית ובאנדל (הA3 יכול לנגן לי תכני HD לטלוויזיה?)
עדכון:
אחרי ברורים ארוכים, ושיחות עם חבר שמחזיק את הA2, החלטתי לקנות את הA3 מארה"ב.
השאלה המרכזית היא האם לא תהיה בעיה באחד מהנושאים הבאים: עברית, שיטת שידור בחיבור לטלוויזיה, חיבור לחשמל (לא דרך USB).
תודה לעוזרים.
בנוגע לשיטת הסידור, אני לא חושב שתהיה בעיה.. רוב הזמן (גם כשהשתמשתי בiRiver) שמעתי אלבומים ברצף, ולא כמה שירים אחד אחרי השני.
אגב, הסידור בשני המכשירים הוא לפי תיקיות ולא לפי Id3?
ולנושא המקורי,
ראיתי את הIAUDIO A2 לא מזמן, והתרשמתי ממנו לטובה.
השאלה המרכזית היא האם מבחינת סאונד הוא עדיף, ובנוסף מי מהם עדיף מבחינת תמיכה בעברית ובאנדל (הA3 יכול לנגן לי תכני HD לטלוויזיה?)
עדכון:
אחרי ברורים ארוכים, ושיחות עם חבר שמחזיק את הA2, החלטתי לקנות את הA3 מארה"ב.
השאלה המרכזית היא האם לא תהיה בעיה באחד מהנושאים הבאים: עברית, שיטת שידור בחיבור לטלוויזיה, חיבור לחשמל (לא דרך USB).
תודה לעוזרים.
מצטער על ההטרדות, אבל אני מוכרח להזמין את המכשיר היום - מקסימום מחר, כי מגיעים חברים מארה"ב ואני צריך שהמשלוח יספיק להגיע אליהם.
האם מישהו יודע לומר לי האם לקנייה בארה"ב תהיה השפעה מבחינת תאימות שידורי הטלוויזיה (Pal/Ntsc), או מבחינת מתח החשמל (110V/22V), וכמובן, הכי חשוב, מבחינת עברית?
שוב סליחה על ההטרדה, והמון תודה.
האם מישהו יודע לומר לי האם לקנייה בארה"ב תהיה השפעה מבחינת תאימות שידורי הטלוויזיה (Pal/Ntsc), או מבחינת מתח החשמל (110V/22V), וכמובן, הכי חשוב, מבחינת עברית?
שוב סליחה על ההטרדה, והמון תודה.